Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Π.χ μπορεί να έγινε ενα περιστατικό πριν λίγες μέρες,όχι κατι συγκεκριμένο η έντονο,μετά να μου έρχεται στο μυαλό αλλά να μην μπορώ να διευκρινίσω αν το βίωσα η το είδα στον ύπνο μου η αν το φαντάστηκα.

Άλλο.Όταν τυχαίνει να βγω απ το σπίτι γρήγορα, μέχρι να πάω στο αυτοκίνητο σκαλώνω για μια στιγμή και αναρωτιέμαι πως βρέθηκα εδω.Σε κλασματα του δευτερολέπτου αναφέρομαι.Σαν να έχω ξεχάσει την διαδρομή μέχρι το αμάξι.

Και το αποκορύφωμα.Πρίν λίγες μέρες έπεσα να κοιμηθώ για μεσημέρι,ξυπνάω βραδάκι και για λίγη ώρα δεν ήμουν σίγουρος αν βιώνω την πραγματικότητα η όχι.Έλεγα στον εαυτό μου έλα ξεκολλα η πραγματικότητα είναι αλλά ειλικρινά δεν ήμουν σίγουρος.Ευτυχώς μετά απο λίγα λεπτά πέρασε.

Περνάω έντονο αγχος και στρες τελευταία λέτε να είναι από αυτό?
Πριν κάτι μήνες έιχα κάνει μαγνητική εγγεφάλου(για άσχετο λόγο)αν υπήρχε κάτι παθολογικο θα το έδειχνε σωστά?

Απόψεις?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άγχος.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. το άγχος είναι το αποτέλεσμα.

Αν με την σωστή ξεκούραση δεν σου περάσει και τα συμπτώματα έχουν διαρκεια και είναι επαναλαμβανόμενα θα πρέπει να βρεις τις "ρίζες" του. Ό,τι σε οδηγεί στο αγχός και την πιθανή αποπραγματοποίηση που βιώνεις δηλαδή η οποία σε αποσυνδέει από την πραγματικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχε παθει ενας θειος μου αυτο περυσι. Ισως σκεφτεσαι πολυ λογω του αγχους και "κλαταρει" καπως το μυαλο αλλα δεν ειναι κατι μονιμο συνηθως. Πρεπει να βρεις τροπους να χαλαρωσεις και να ξεκουρασεις το μυαλο.

Δημοσ.

Κόψε τις χημείες γιατί η κατάστασή σου θα χειροτερέψει,το επόμενο στάδιο θα είναι οι κύκλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Κόψε τις χημείες γιατί η κατάστασή σου θα χειροτερέψει,το επόμενο στάδιο θα είναι οι κύκλοι.

και οι μπουρμπουλήθρες.

Εγώ είχα και καμένα pixel.

Σύν ότι ορισμένες φορές στον ύπνο μου πεταγόμουν, σαν να έπεφτα από σκάλες. Όπως κουνιούνται τα σκυλιά και βλέπουν εφιάλτη. Τέτοια φάση. Μια φορά το είχα πάθει όταν κοιμόμουν με τη κοπέλα μου και τρόμαξε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Εφυγες καρφί για Arvato!!!

σε παρακαλώ, εγώ δεν σε έβρισα :shock:

(ακόμη και το πλαίσιο καλύτεροι είναι από αυτούς), για την ακρίβεια λιγότερο τούβλα.

Δημοσ.

Δεν ακούγεται σοβαρό. Είναι συνηθησμένο. Φρόντησε να κοιμάσαι καλά, να μην τρως βαριά πριν κοιμηθείς και να λύσεις τα όποια προβλήματα έχεις που σου δημιουργούν άγχος και σε κάνουν αφηρημένο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το άγχος σου φταίει φίλε. Δεν είναι τίποτα απλώς προσπάθησε να μην είσαι σαν σαρδέλα με το μυαλό σου και όλα θα είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Απο το αγχος ειναι

Παλιοτερα μου ειχε τυχει 2-3 φορες να πηγαινω σε μερη που εχω παει χιλιαδες φορες και να αναρωτιεμαι αν πρεπει να στιψω δεξια ή αριστερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...