Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αυτό που λες το είχα πολύ έντονα κάποιο διάστημα πριν 4 χρόνια περίπου. Κάποιες φορές μου τύχαινε να έχω οδηγήσει κανένα δεκάλεπτο (από την καθημερινή 45λεπτη διαδρομή) τελείως "στον αυτόματο". Έχει καιρό να μου συμβεί, οπότε μάλλον καταλήγω όπως και οι προηγούμενοι πως ήταν άγχος.
salonikios95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ο καλύτερος τρόπος να λύσεις οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα,είναι ,να γυρίσεις (στο μυαλό σου) πίσω τον χρόνο και να απαντήσεις μόνος σου στην ερώτηση "τι αλλαξε στη ζωή μου εκείνη τη χρονική περίοδο;" το πιο πιθανό είναι αυτό που έχεις να οφείλεται σε κάποια κατάσταση που βιωσες παρά σε κάτι το ψυχολογικό ή παθολογικό αλλιώς ή θα το είχες ξαναπαθει ή θα υπήρχε ιστορικό στην οικογένεια ή θα είχες παρουσιάσει κάποια συμπτώματα..καμία και όταν λέω καμία εννοώ το 99,99% των ψυχολογικών ασθενειών δεν προκαλούνται στα ξαφνικά χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο... εγώ παλιά είχα εμμονές με τα μικρόβια: έκανα μπάνιο και βουρτσιζα τα δόντια μου αρκετές φορές τη μέρα,όταν εβηχε κάποιος εβαζα το χέρι μου μπροστά απτό στόμα μου λες και θα με κολλήσει κάτι μεταδιδόμενο μέσω αέρα,άλλαζαν συχνά πετσέτες προσώπου και σκευάσματα στο κρεβάτι και τέλος,επλενα τα χέρια μου με Dettol τόσες πολλές φορές που σε κάποια φάση είχα ξηροδερμια εξαιτίας αυτού... πήγαμε σε ψυχολόγο νομίζοντας τα χειρότερα (ότι είχα ψύχωση όπως στο American Psycho ο κριστιαν μπείλ) τελικά,ή ψυχολόγος μου ζήτησε να γυρίσω στο μυαλό μου πίσω στο χρόνο και να θυμηθω ποτέ άρχισα να παρουσιάζω αυτές τις εμμονές... η διάγνωση: ότι εξαιτίας της παρακολούθησης της σειράς Mr Monk που προβαλλοταν στο κανάλι Star,κατά κάποιο τρόπο ο πρωταγωνιστής της σειράς (ένας ντετέκτιβ με φοβιες για μικρόβια) μου "κόλλησε" και μένα αυτό το δαιμόνιο...μερικές φορές τα πράματα είναι απλά και ξεκάθαρα απλά εμείς οι άνθρωποι θέλουμε να τα κάνουμε περίπλοκα επειδή αρνουμαστε να πιστέψουμε πως δε καταφέραμε να βρούμε τη λύση σε αυτα τα απλά και ξεκάθαρα πράματα... ναρκισσισμός βλέπεις... sanaeriko μπορείς να μπεις εδώ να το συζητήσεις http://www.e-psychology.gr/forum/activity.php δε ξέρω να σου πω άμα είναι άγχος ή όχι όμως συνήθως όλοι όσοι δεν έχουν τη γνώση και τη πείρα να ξέρουν το γενικευουν με τη λέξη "άγχος" που προσδιορίζει κάτι χιλιάδες διαγνώσεις... ξέρεις , το να πάρεις συμβουλές ή ακόμα και χάπια για κάτι που δεν έχεις είναι πολύ χειρότερο απτό να μη πάρεις συμβουλές / φαρμακευτική αγωγή για αυτό που όντως έχεις... οι λάθος διαγνώσεις έχουν κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές στο παρελθόν.. 1
Vapir Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 μιας κ είναι καλοκαίρι μπας και κάνεις καμια περίεργη δίαιτα? πχ να μην τρως καθόλου υδατάνθρακες? οι υδατάνθρακες χρειάζονται για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο εγκέφαλος , αν τους κόψεις μαχαίρι μπορεί να έχεις απο foggy brain, μέχρι να ξεχνάς υπερβολικά αλλα και να χαζεύεις. Απο εκεί βγήκε και ο μύθος του χαζού bodybuilder Μια ιδέα ρίχνω στο τραπέζι αν και δεν νομίζω 1
Tempor Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλυτερα να συμβουλευτεις ψυχιατρο. Μπορει να εισαι στην αρχη καποιας νοσου.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ο καλύτερος τρόπος να λύσεις οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα,είναι ,να γυρίσεις (στο μυαλό σου) πίσω τον χρόνο και να απαντήσεις μόνος σου στην ερώτηση "τι αλλαξε στη ζωή μου εκείνη τη χρονική περίοδο;" το πιο πιθανό είναι αυτό που έχεις να οφείλεται σε κάποια κατάσταση που βιωσες παρά σε κάτι το ψυχολογικό ή παθολογικό αλλιώς ή θα το είχες ξαναπαθει ή θα υπήρχε ιστορικό στην οικογένεια ή θα είχες παρουσιάσει κάποια συμπτώματα..καμία και όταν λέω καμία εννοώ το 99,99% των ψυχολογικών ασθενειών δεν προκαλούνται στα ξαφνικά χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο... εγώ παλιά είχα εμμονές με τα μικρόβια: έκανα μπάνιο και βουρτσιζα τα δόντια μου αρκετές φορές τη μέρα,όταν εβηχε κάποιος εβαζα το χέρι μου μπροστά απτό στόμα μου λες και θα με κολλήσει κάτι μεταδιδόμενο μέσω αέρα,άλλαζαν συχνά πετσέτες προσώπου και σκευάσματα στο κρεβάτι και τέλος,επλενα τα χέρια μου με Dettol τόσες πολλές φορές που σε κάποια φάση είχα ξηροδερμια εξαιτίας αυτού... πήγαμε σε ψυχολόγο νομίζοντας τα χειρότερα (ότι είχα ψύχωση όπως στο American Psycho ο κριστιαν μπείλ) τελικά,ή ψυχολόγος μου ζήτησε να γυρίσω στο μυαλό μου πίσω στο χρόνο και να θυμηθω ποτέ άρχισα να παρουσιάζω αυτές τις εμμονές... η διάγνωση: ότι εξαιτίας της παρακολούθησης της σειράς Mr Monk που προβαλλοταν στο κανάλι Star,κατά κάποιο τρόπο ο πρωταγωνιστής της σειράς (ένας ντετέκτιβ με φοβιες για μικρόβια) μου "κόλλησε" και μένα αυτό το δαιμόνιο...μερικές φορές τα πράματα είναι απλά και ξεκάθαρα απλά εμείς οι άνθρωποι θέλουμε να τα κάνουμε περίπλοκα επειδή αρνουμαστε να πιστέψουμε πως δε καταφέραμε να βρούμε τη λύση σε αυτα τα απλά και ξεκάθαρα πράματα... ναρκισσισμός βλέπεις... sanaeriko μπορείς να μπεις εδώ να το συζητήσεις http://www.e-psychology.gr/forum/activity.php δε ξέρω να σου πω άμα είναι άγχος ή όχι όμως συνήθως όλοι όσοι δεν έχουν τη γνώση και τη πείρα να ξέρουν το γενικευουν με τη λέξη "άγχος" που προσδιορίζει κάτι χιλιάδες διαγνώσεις... ξέρεις , το να πάρεις συμβουλές ή ακόμα και χάπια για κάτι που δεν έχεις είναι πολύ χειρότερο απτό να μη πάρεις συμβουλές / φαρμακευτική αγωγή για αυτό που όντως έχεις... οι λάθος διαγνώσεις έχουν κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές στο παρελθόν.. Αυτό είναι πολύ σωστή διάγνωση βασικά.
gdriver Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Π.χ μπορεί να έγινε ενα περιστατικό πριν λίγες μέρες,όχι κατι συγκεκριμένο η έντονο,μετά να μου έρχεται στο μυαλό αλλά να μην μπορώ να διευκρινίσω αν το βίωσα η το είδα στον ύπνο μου η αν το φαντάστηκα. Άλλο.Όταν τυχαίνει να βγω απ το σπίτι γρήγορα, μέχρι να πάω στο αυτοκίνητο σκαλώνω για μια στιγμή και αναρωτιέμαι πως βρέθηκα εδω.Σε κλασματα του δευτερολέπτου αναφέρομαι.Σαν να έχω ξεχάσει την διαδρομή μέχρι το αμάξι. Και το αποκορύφωμα.Πρίν λίγες μέρες έπεσα να κοιμηθώ για μεσημέρι,ξυπνάω βραδάκι και για λίγη ώρα δεν ήμουν σίγουρος αν βιώνω την πραγματικότητα η όχι.Έλεγα στον εαυτό μου έλα ξεκολλα η πραγματικότητα είναι αλλά ειλικρινά δεν ήμουν σίγουρος.Ευτυχώς μετά απο λίγα λεπτά πέρασε. Περνάω έντονο αγχος και στρες τελευταία λέτε να είναι από αυτό? Πριν κάτι μήνες έιχα κάνει μαγνητική εγγεφάλου(για άσχετο λόγο)αν υπήρχε κάτι παθολογικο θα το έδειχνε σωστά? Απόψεις? φίλε, μου φαίνεται πως έχεις παρα πολλά στο μυαλό σου και μερικές κινήσεις τις κάνεις ενστικτωδώς χωρίς να τις σκέφτεσαι. εξου και το «δε θυμάμαι πως πήγα κάτω ή πως βρέθηκα εδώ» το ίδιο σύμπωμα με το «δε θυμάμαι που έβαλα τα πράγματα μου» μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν κινήσεις που μας περνούν τόσο αμελητέως (μηχανικές επί των πλείστων) που απλώς τις προσπερνάμε σαν να μην έχουν συμβεί ποτέ. και γι'αυτό δεν τις θυμόμαστε.
snow22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 μιας κ είναι καλοκαίρι μπας και κάνεις καμια περίεργη δίαιτα? πχ να μην τρως καθόλου υδατάνθρακες? οι υδατάνθρακες χρειάζονται για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο εγκέφαλος , αν τους κόψεις μαχαίρι μπορεί να έχεις απο foggy brain, μέχρι να ξεχνάς υπερβολικά αλλα και να χαζεύεις. Απο εκεί βγήκε και ο μύθος του χαζού bodybuilder Μια ιδέα ρίχνω στο τραπέζι αν και δεν νομίζω Δεν ισχύει αυτό που λες Τσέκαρε ketogenic diet
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ... η διάγνωση: ότι εξαιτίας της παρακολούθησης της σειράς Mr Monk που προβαλλοταν στο κανάλι Star,κατά κάποιο τρόπο ο πρωταγωνιστής της σειράς (ένας ντετέκτιβ με φοβιες για μικρόβια) μου "κόλλησε" και μένα αυτό το δαιμόνιο...μερικές φορές τα πράματα είναι απλά και ξεκάθαρα απλά εμείς οι άνθρωποι θέλουμε να τα κάνουμε περίπλοκα επειδή αρνουμαστε να πιστέψουμε πως δε καταφέραμε να βρούμε τη λύση σε αυτα τα απλά και ξεκάθαρα πράματα... ναρκισσισμός βλέπεις... ... Δηλαδή άμα σου βάλουν να δεις κανέναν Spiderman την άλλη μέρα θα σε δούμε με κόκκινη μάσκα πάνω στον Λευκό Πύργο;
NinjaMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν ισχύει αυτό που λες Τσέκαρε ketogenic diet Ισχυει και παραϊσχυει. Εχεις κανει ποτε σου κετονικη διαιτα φιλε μου; Γιατι εγω εχω κανει και ξερω τι προκαλουσε στο σωμα μου. Ειχα φτασει 68 κιλα με 10% λιπος στο 1,75 υψος και αρπαζα κρυωμα με το παραμικρο. Επισης οταν δεν τρως καθολου υδατανθρακα υπαρχουν πολλες ωρες κατα την διαρκεια της ημερας που νιωθεις υπερβολικα κρυος (γιατι ο υδατανθρακας οταν χωνευεται στο σωμα σου απελευθερωνει θερμοτητα) και ζαλισμενος χωρις να εχεις την δυνατοτητα να επεξεργαστεις νεες πληροφοριες οταν σου μιλανε. 1
Vapir Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν ισχύει αυτό που λες Τσέκαρε ketogenic diet κ την έχω τσεκάρει κ την έχω κάνει χρόνια πριν , άλλο κετο κ άλλο δεν τρώω carbs , για να δουλέψεις με κετόνες θα πρέπει να τρως σωστό ratio λιπαρά/πρωτεΐνη και να αρχίζει να δουλεύει ο εγκέφαλος με ενέργεια που παίρνει απο λιπαρά , το να μην τρως υδατάνθρακες δεν είναι αρκετό , plus δεν είναι για όλους , άλλους τους βοηθάει κ άλλους τους γαμάει αλλα όσο καλά κ να ανταποκρίνεσαι στην κετο σε σχέση με ισορροπημένη διατροφή είναι η μέρα με τη νύχτα στο θέμα της σκέψης και της γενικότερης υγείας. 3
salonikios95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δηλαδή άμα σου βάλουν να δεις κανέναν Spiderman την άλλη μέρα θα σε δούμε με κόκκινη μάσκα πάνω στον Λευκό Πύργο; χαχαχαχαχαχ hilarious...αυτό που εννοούσα είναι πως συχνά οι άνθρωποι επηρεάζονται από τις συμπεριφορές άλλων ανθρώπων μη ξεχνάς ότι είμαστε πρωτεύοντα ζώα καθαρά κοινωνικής φύσεως άρα οποιαδήποτε συμπεριφορά στο περίγυρο μας (έστω και αυτές που τις βιώνουμε παθητικά όπως πχ η τηλεοραση) μας επηρεάζουν υποσυνείδητα
snow22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 κ την έχω τσεκάρει κ την έχω κάνει χρόνια πριν , άλλο κετο κ άλλο δεν τρώω carbs , για να δουλέψεις με κετόνες θα πρέπει να τρως σωστό ratio λιπαρά/πρωτεΐνη και να αρχίζει να δουλεύει ο εγκέφαλος με ενέργεια που παίρνει απο λιπαρά , το να μην τρως υδατάνθρακες δεν είναι αρκετό , plus δεν είναι για όλους , άλλους τους βοηθάει κ άλλους τους γαμάει αλλα όσο καλά κ να ανταποκρίνεσαι στην κετο σε σχέση με ισορροπημένη διατροφή είναι η μέρα με τη νύχτα στο θέμα της σκέψης και της γενικότερης υγείας.Δεν θα την έκανα ρε φίλε μια τέτοια δίαιτα είναι πολύ υψηλή σε ινσουλίνη,μην μιλήσω για έρευνες που απέδειξαν ότι είναι το ίδιο πράγμα με το να τρως υδατάνθρακα,τι συμπέρασμα έβγαλες ? Πολύ οφφ χαχα
Vapir Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν θα την έκανα ρε φίλε μια τέτοια δίαιτα είναι πολύ υψηλή σε ινσουλίνη,μην μιλήσω για έρευνες που απέδειξαν ότι είναι το ίδιο πράγμα με το να τρως υδατάνθρακα,τι συμπέρασμα έβγαλες ? Πολύ οφφ χαχα το βάζω σε spoiler για να λήξει εδώ το off αν και όπως είπα δεν είναι τελείως άσχετη η διατροφή του op οτι μπροστά σε μια ισορροπημένη διατροφή όλα τα άλλα είναι πίπες long term και αυτό είναι που θα πρέπει όλοι να κοιτάζουμε σε μια διατροφή , αθλούμενοι και μη
alxlightning Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ουτως η αλλως μου φαινεται προβληματικη η πραγματικοτητα και το πως εφτασε η ανθρωποτητα στο σημειο που ειμαστε, συχνα εντοπιζω λογικα κενα που με κανουν να αμφισβητω τη λογικη μου και συνεπως και το κατα ποσο υπαρχωμου φαινεται καζουαλ αυτο που περιγραφει ο TS, νομιζω το ζω απο οταν με θυμαμαι μετα lsd ειμαι καλυτερα για εναν χρονο περιπου, αλλα οσο περναει ο καιρος τοσο επιστρεφουν τα συμπτωματα. νομιζω πως οσο μπορουμε να ειμαστε λειτουργικοι αυτη η κατασταση δεν αποτελει προβλημα, εγω το παιρνω ως ενδειξη ορθης λειτουργιας. ζουμε σε μια τρολια ουτως η αλλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα