kostask91 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δεν ειμαι πολυ της ταινιας , αλλα οταν δω θα δω και δε ξερω να ψαχνω καλα. Τις δυο τελευταιες θα τις τσεκαρω οπως και το dawn of the dead το οποιο θελω πολυ καιρο να το δω και το ξεχναω. Ξεχασα να πω πως δε θελω να ειναι παλιες οι ταινιες , δε ξερω γιατι αλλα οποτε βλεπω παλια ταινια , αυτη την εικονα, την βλεπω αρνητικα απο την αρχη και στο τελος, οπως ειναι λογικο, δεν μου αρεσει η ταινια
deesnider Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Λοιπον ψαχνω ταινιες με επιδημιες παντως τυπου , απο γριπη μεχρι ζομπι Οπως ειναι το i am legend και τετοια. Που κλασικα ξεκιναει αυτη η επιδημια απο κατι και σκορπιζεται και οι καλοι αμερικανοι σωζουν τους παντες Oσο περισσοτερες τοσο το καλυτερο γιατι εχω δει αρκετες τετοιες Ένα από τα πολύ γνωστά τού είδους - και αρκετά αξιόλογο κατά τη γνώμη μου - είναι το Outbreak. Τίποτα το συγκλονιστικό σεναριακά, αλλά με πολύ καλό cast.
kostask91 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Αυτο ειδα προχθες στην τηλεοραση και μου ηρθε να δω τετοιες ταινιες
SOADNICK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καποιος να μου πει μια πολυ δυνατη κωμοδια..καλη ομως... Τρολαριστικη,καμενη και θα την δεις με παρεα? Ψαχνω αυτο^. Γενικα 1-2 κωμοδιες + 1-2 δρασης/περιπετειας (στυλ Ιtalian Job, Tower Heist -ειναι και λιγο κωμοδια-)(Δε θελω απαραιτητα με ληστειες απλα να μην ειναι πολυ God Bless 'Murica ουτε 2 v 200 και νικανε οι 2 (Expendables...)
Sog96Ch Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 boardwalk empire ή / και hannibal? δεν εχω δει το boardwalk empire, αλλα το hannibal ηταν πολυ καλο μετα απο τα πρωτα επεισοδια . Οταν ειδα το πρωτο βαρεθηκα αλλα ειπα να το δωσω λιγο χρονο και μετα αρχισε να μου αρεσε πολυ, απο εμενα αρχισε το Hannibal. 2
leleo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά, θέλω βοήθεια... Καταρχάς είμαι εντελώς άσχετη με το sci-fi. Έχω δει μόνο το κουρδιστό πορτοκάλι, το 1984, και τους 12 πίθηκους. (στο imdb μου εμφανίζει κι άλλες που χω δει sci-fi όπως το τρέξε λόλα, το the truman show, αλλά δεν είναι ακριβώς το στυλ sci-fi που ψάχνω). Λοιπόν θέλω να μου προτείνει κανείς καμμιά καλή sci-fi ταινία, που να μην είναι αμερικανιά, να μην έχει πολύ βία και να είναι σχετικά αληθοφανής. Επίσης ενδιαφέρομαι για ταινίες της τελευταίας 20ετίας κυρίως και όχι καλτ ταινίες κτλ.
star12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά, θέλω βοήθεια... Καταρχάς είμαι εντελώς άσχετη με το sci-fi. Έχω δει μόνο το κουρδιστό πορτοκάλι, το 1984, και τους 12 πίθηκους. (στο imdb μου εμφανίζει κι άλλες που χω δει sci-fi όπως το τρέξε λόλα, το the truman show, αλλά δεν είναι ακριβώς το στυλ sci-fi που ψάχνω). Λοιπόν θέλω να μου προτείνει κανείς καμμιά καλή sci-fi ταινία, που να μην είναι αμερικανιά, να μην έχει πολύ βία και να είναι σχετικά αληθοφανής. Επίσης ενδιαφέρομαι για ταινίες της τελευταίας 20ετίας κυρίως και όχι καλτ ταινίες κτλ. ANOTHER EARTH http://www.imdb.com/title/tt1549572/?ref_=fn_al_tt_1 ειναι scifi χωρις ομως να στηριζεται σε εντυπωσιακα εφε και σκηνες δρασης.το ολο στορυ ομως ειναι αρκετα ελκυστικο θα το χαρακτηριζα για να δεις το εργο μεχρι τελους,που ειπαρχει και μια ανατροπη 1
viper2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Παίζει τίποτα ωσαν το southcliffe or the red riding trilogy? Thanks Α ναι Αν σας αρέσουν αυτα τα βόρεια dress up medieval meet ups, να δείτε το the wild hunt... Εχετε και ξυδια μαζί σας...
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 House, Breaking Bad, House of Card, Homeland...? κανα καλό δράμα θέλω
Sellers Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Aυτά τα έχεις δει και ψάχνεις κάτι σαν κι αυτά, ή μας ρωτάς ποιο απο αυτά να δεις? Γίνε λίγο πιο σαφής.
yanc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 House, Breaking Bad, House of Card, Homeland...? κανα καλό δράμα θέλω Damages.
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Aυτά τα έχεις δει και ψάχνεις κάτι σαν κι αυτά, ή μας ρωτάς ποιο απο αυτά να δεις? Γίνε λίγο πιο σαφής. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται μοδ Damages. thanks θα το τσεκάρω!
star12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Επισης προτεινω και σαν μια πολυ καλη δραματικη σειρα το the good wife .Εχει υπεροχες ερμηνειες και μιαζει και λιγο με το νομος και ταξη,Aλλα χωρις να εχει βια, αιμα, μπατσοι να κυνηγουν κακους και πιστολιδια η σειρα εχει αστειρευτη αγωνια σε καθε επεισοδιο και αρκετες ανατροπες. ειναι απ τις λιγες σειρες που ενα καστ εχει τοσο καλη χημεια μεταξυ τους και με προσεγμενα καλα stories. .Η τζουλιανα μαργκουλις δινει το καλυτερο εαυτο της σε αυτο το ρολο και δικαιως θα βραβευθηκε με εμυ
smitharos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ψαχνω για καμια κωμικη σειρα.το θεμα ειναι οτι απο γνωστες τις εχω παρακολουθησει τις περισσοτερες (big bang,two and a half,how i met,modern family,south park,arrested development δν θυμαμαι αν ειναι καμια αλλη). εχω ακουσει για το the office, parks and recreation, community,workaholics, its always sunny in philadelphia..αξιζει καμια απο αυτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα