Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

λογικα καπως ετσι θα πει..

θα σου πουν οτι το προγραμμα βγαινει σε 12μηνο και 24μηνο

και οτι με αυτες τις χρεωσεις ειναι το 24μηνο

εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι συμφωνησες κατι αλλο...

δες αν μπορεις να ακυρωσεις την νεα συνδεση μηπως και δεν πληρωσεις το πεναλτι... και κρατησεις την υπαρχουσα μεχρι την ληξη της. αυτο ειναι ισως το καλυτερο

ρωτα δικηγορο αν εχεις καποιον, και ρωτα καποιον απο την προστασια καταναλωτη "αυτη η υπηρεσια ειναι υπευθυνη για τετοια αν δεν κανω λαθος"

Δημοσ.

H νεα συνδεση ηδη τρεχει στην 25η της μερα , αρα λογικα εαν κανω πισω θα εχω να αντιμετωπισω την vodafone για τα 1000€ της επιδοτησης σε ειδος , που μου παρειχε , και θα ειναι και σαν να δεχομαι στην wind πως εχει δικιο , ενω 100% εχω εξαπατηθει ...

Πιστευεις δηλαδη πως το χαρτι που εχω στα χερια μου δεν μου παρεχει καμια προστασια ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα ξεκινούσα ζητώντας να δω το λευκό στέλεχος (πρωτότυπο). Εφόσον εκεί αναγράφεται χρόνος διάρκειας, θα ρωτούσα στη συνέχεια πώς είναι δυνατόν το δικό τους στέλεχος να εμφανίζει πληροφορία που δεν υπάρχει στο δικό μου. Πώς, δηλαδή, πέρασαν στο ροζ στέλεχος όλα τα άλλα στοιχεία και όχι η διάρκεια του προγράμματος.

Ενδεχομένως αυτό να τους δώσει να καταλάβουν πού το πας, χωρίς να χρειαστεί να το πεις (δηλαδή, ότι σου είπε ο πωλητής αυτό που ήθελες να ακούσεις -18 μήνες- για να υπογράψετε, και μετά έβαλε την πραγματική διάρκεια). Και λέω να μη χρειαστεί να το πεις, γιατί δεν ξέρω τι ψιλά γράμματα περιλαμβάνει το συμβόλαιο και μην μπλέξεις, αν τους πεις -πρακτικά- πλαστογράφους.

Αν έχουν διαπράξει τη γκάφα (διότι περί γκάφας πρόκειται) να συμπληρώσουν εκ των υστέρων πληροφορία στο λευκό, θεωρώ πως αποκτάς ένα ισχυρό χαρτί.

Γενικά, ψυχραιμία και κράτα τις επιλογές σου ανοιχτές, πολλά να ακούς, ελάχιστα να λες. Μάθε πρώτα τι απαντούν επισήμως και δες μετά τις κινήσεις σου.

Πάντως, επειδή συνεχώς με ενοχλούν από όλες τις εταιρίες (ακόμη και εκεί που είμαι συνδρομητής) για να αλλάξω πάροχο, ένα πράγμα που τους λέω ανοιχτά ότι δεν τους πιστεύω και δεν δίνω την παραμικρή βάση στις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις πως δεν υπάρχουν ποινές πρόωρης αποχώρησης ή -το ακόμη πιο ωραίο- ότι "αν γίνει κάτι σας καλύπτουμε εμείς".

Ναι, καλά.

• Like 3
Δημοσ.

Πέρνα αυριο μια βολτα απο το καταστημα και εχε και το συμβολαιο μαζι σου υπαρχει περιπτωση να ειναι για 24 μηνες πες τους να σου δειξουν που ακριβως το λεει αυτο. Με το μαλακό στην αρχή δεν τρέχει τιποτα ... τωρα αν οντως ειναι για 24 μηνες και υπέγραψες τι να σου πω .... καλο ειναι να προσέχουμε που υπογράφουμε και τι υπογράφουμε αλλη φορά. Υπογραφή σημαινει οτι συμφωνεις και αποδέχεσαι αυτα που γράφει το χαρτί.

Καθημερινα και εγω υπογράφω αρκετά .... κοιτάω οσο καλυτερα μπορω να δω καμια μερα απο που θα μου έρθει :cry:

Το κακό είναι ότι πολλοί (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) δεν κοιτάμε τι υπογράφουμε...πχ σε τράπεζες (για έκδοση κάρτας, άνοιγμα λογαριασμού κλπ) ή σε εταιρείες κινητής - σταθερής δεν έχω διαβάσει ποτέ όλα τα χαρτιά...απλά βασίζεσαι στην προφορική συμφωνία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το κακό είναι ότι πολλοί (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) δεν κοιτάμε τι υπογράφουμε...πχ σε τράπεζες (για έκδοση κάρτας, άνοιγμα λογαριασμού κλπ) ή σε εταιρείες κινητής - σταθερής δεν έχω διαβάσει ποτέ όλα τα χαρτιά...απλά βασίζεσαι στην προφορική συμφωνία.

Πάντα διαβάζουμε (ολόκληρα :Ρ) αυτά που υπογράφουμε!
Δημοσ.

Πάντα διαβάζουμε (ολόκληρα :Ρ) αυτά που υπογράφουμε!

Στη θεωρία ναι....στην πράξη δεν έχω δει κανέναν να το κάνει στις περιπτώσεις που ανέφερα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στη θεωρία ναι....στην πράξη δεν έχω δει κανέναν να το κάνει στις περιπτώσεις που ανέφερα!

Μέχρι και τα terms και conditions σε υπηρεσίες π.χ psn διαβάζω :Ρ
Δημοσ.

Μέχρι και τα terms και conditions σε υπηρεσίες π.χ psn διαβάζω :Ρ

Πρέπει να έχουν πολύ ενδιαφέρον! :P :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρέπει να έχουν πολύ ενδιαφέρον! :P :D

Ενδιαφέρον δεν ξέρω αν έχουν, πάντως σε σώζουν από θέματα όπως "έκαναν ban τον φίλο μου από το psn γιατί έκανε chargeback"

:P

Δημοσ.

Εμενα μου ειχε πει ότι είναι για 24 μηνες και πως αν φυγω νωρίτερα θα φάω πέναλντι. Ούτως ή αλλως δεν σκοπευω να την κάνω να σου πω την αληθεια. Όταν υπογράφεις συμβολαιο είναι συμβολαιο. Εγω αυτης της αποψης είμαι.

Δεν υπάρχει βρηκα φθηνοτερα βρηκα καλυτερα .... πρόβλημα σου είναι μετά. Οχι της εταιρειας.

Δημοσ.

Εμενα μου ειχε πει ότι είναι για 24 μηνες και πως αν φυγω νωρίτερα θα φάω πέναλντι. Ούτως ή αλλως δεν σκοπευω να την κάνω να σου πω την αληθεια. Όταν υπογράφεις συμβολαιο είναι συμβολαιο. Εγω αυτης της αποψης είμαι.

Δεν υπάρχει βρηκα φθηνοτερα βρηκα καλυτερα .... πρόβλημα σου είναι μετά. Οχι της εταιρειας.

Γενικά έτσι είναι, συμφωνώ. Αλλά εδώ είναι κάπως ιδιαίτερη περίπτωση!

Δημοσ.

εγώ εφόσον δε γράφει διάρκεια δε θα έλεγα καν ότι ο εκπρόσωπος μου είπε για 18μηνο συμβόλαιο αλλά για 12μηνο  :-D

Δημοσ.

Εκτός απ το συμβόλαιο έχεις άλλο χαρτί?Αυτό της "απόδειξης" των επιδοτήσεων??Και εκεί το γράφει το χρονικό διάστημα που ισχύει το συμβόλαιο αν πήρες συσκευές....

Επίσης παράξενο μου φαίνεται το γεγονός ότι έκανες αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία και η wind δεν σε ξαναενόχλησε να σου κάνει αντιπροσφορά (και ενδεχομένως να σου αναφέρει ότι δεν έχει λήξει το συμβολαιο σου ακόμα) σε πέρασε κατευθείαν στους άλλους??

Δημοσ.

<p>Εκτός απ το συμβόλαιο έχεις άλλο χαρτί?Αυτό της "απόδειξης" των επιδοτήσεων??Και εκεί το γράφει το χρονικό διάστημα που ισχύει το συμβόλαιο αν πήρες συσκευές....</p>

<p>Επίσης παράξενο μου φαίνεται το γεγονός ότι έκανες αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία και η wind δεν σε ξαναενόχλησε να σου κάνει αντιπροσφορά (και ενδεχομένως να σου αναφέρει ότι δεν έχει λήξει το συμβολαιο σου ακόμα) σε πέρασε κατευθείαν στους άλλους??</p>

Τελευταια μερα πριν την φορητοτητα εσπασαν τα τηλεφωνα αλλα αρνηθηκα να συνδιαλαγω μαζι τους μιας και η προτερη τους συμπεριφορα (για αλλο θεμα , σταθερης τηλεφωνιας) με ειχε εκνευρισει...

Αυτος ηταν και ο λογος που περιμενα να μπω στον 17ο μηνα (του 18μηνου συμβολαιου οπως εγω ειχα συμφωνησει) για να την κανω , μιας και τους ειχα ηδη κρινει ως απαραδεκτους ...

Στο δια ταυτα , εχω ηδη στειλει επιστολη συντεταγμενη απο τον νομικο συμβουλο της εταιρειας μας και αναμενω.

Τους αναφερω περι επιφυλαξεως καθε νομιμου δικαιωματος μας και κοινοποιηση σε ΕΕΤ ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...