Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού για φαγητό με κοπέλα, αλλά στο κοντινό μέλλον, θα βγώ και θέλω ένα καλό μέρος για φαγητό. Since I'm buying, μην με τσακίσετε με τα πιο ακριβά που ξέρετε, θέλω να είναι όμορφο, να έχει ωραίο κλίμα για ζευγάρι, και να μην μου αδειάσει την τσέπη γιατί είμαι φοιτητής(όχι τσιγκούνης). Της αρέσουν τα burgers και το μεξικάνικο, και γέρνω λίγο προς το τελευταίο...

Any thoughts?

It's a friday topic written on monday, deal with it

• Like 1
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

TGI Friday's Κηφισιά η Κολωνάκι. Έχει και burger και μεξικάνικο, με ωραία ατμόσφαιρα για ζευγάρι. Αν ψάχνεις κάπου με λίγο κόσμο και σκοτάδια για να την ξεμοναχιάσεις δεν στο συνιστώ. 

Edit: Μαζεύει και ωραίο κόσμο, με πολύ χαμηλά επίπεδα παρακμής.

Δημοσ.

Σε κανα fridays' πήγαινε την όταν με το καλό ..

Είναι νομίζω η προφανής λύση. Απλά ψάχνω κάτι out of the ordinary :)

για να την ξεμοναχιάσεις δεν στο συνιστώ. 

Not the type

Edit: Μαζεύει και ωραίο κόσμο, με πολύ χαμηλά επίπεδα παρακμής.

Το ξέρω :)

Δημοσ.

Για burger Μπαρμπεεκιου στον Πειραιά(μόνο καθημερινή και μόλις ανοίξουν για να βρείτε να κατσετε άνετα) ή American burger στο ελληνικό (είναι σαν αμερικανικό diner πολύ ρετρό)

Για μεξικάνικο ξέρω μόνο τα Amigos (της γλυφαδας είναι λίγο καλύτερο) αλλά τελευταία έχουν ρίξει την ποιότητα πολύ. Για τιμές όλα έχουν καταλόγους στα site,τσεκαρε τα.

• Like 2
Δημοσ.

Για burger Μπαρμπεεκιου στον Πειραιά(μόνο καθημερινή και μόλις ανοίξουν για να βρείτε να κατσετε άνετα) ή American burger στο ελληνικό (είναι σαν αμερικανικό diner πολύ ρετρό)

Για μεξικάνικο ξέρω μόνο τα Amigos (της γλυφαδας είναι λίγο καλύτερο) αλλά τελευταία έχουν ρίξει την ποιότητα πολύ. Για τιμές όλα έχουν καταλόγους στα site,τσεκαρε τα.

Το American Burger είναι ενδιαφέρον. Μας αρέσει το στυλ του. Βέβαια πέφτει λίγο μακριά αλλά...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι μπάρμπεκιου στον Πειραιά. Μένω 5 λεπτά από εκεί με τα πόδια, μικρός χώρος, γεμίζει σχεδόν αμέσως και βλέπεις ουρα απέξω τον κόσμο να περιμένει για να βρει τραπέζι. Όχι και τόσο ρομαντικό νομίζω.

Δημοσ.

Όχι μπάρμπεκιου στον Πειραιά. Μένω 5 λεπτά από εκεί με τα πόδια, μικρός χώρος, γεμίζει σχεδόν αμέσως και βλέπεις ουρα απέξω τον κόσμο να περιμένει για να βρει τραπέζι. Όχι και τόσο ρομαντικό νομίζω.

Δεν παίζει και πολύ λόγω τοποθεσίας, Μένουμε Δυτικά προάστια.

Το amigos φαίνεται απίστευτο

Δημοσ.

Amigos προτεινω και εγω στην Γλυφαδα (εχει και στην Νεα Σμυρνη αλλα δεν εχω παει). Τσιμπημενο σε τιμες αλλα μεγαλες μεριδες και χωρος πολυ ωραιος.

Στο American Burger δεν λεει. Υπαρχουν καλυτερα burgerαδικα απο αυτο + οτι επειδη κανει delivery συνηθως δεν καθετε κανενας στο μαγαζι (τις ωρες που περναω τουλαχιστον).

Απο εκει και περα εχω ακουσει πολυ καλα λογια (αλλα δεν εχω παει) για τον "Μεξικανό" στου Ζωγραφου.

Στο Περιστερι που εισαι και κοντα υπαρχει το Aguador's που φαινεται καλο.

Αν επιτρεπεται ποιο ειναι το budget? (και για τους 2 μαζι)

• Super Moderators
Δημοσ.

Amigos δεν θα πρότεινα με τίποτε, μα με τίποτε -τουλάχιστον όχι της Γλυφάδας που επισκέφτηκα πρόσφατα (στη Ν. Σμύρνη δεν πήγα ποτέ): έχει χαλάσει απελπιστικά η κουζίνα του και οι τιμές γι' αυτό που προσφέρουν δεν δικαιολογούνται.

Γενικά, πρέπει να ορίσουμε τι σημαίνει "ωραίο κλίμα για ζευγάρι". Και τα Μεξικάνικα και τα μπεργκεράδικα είναι "φασαριόζικα" μέρη, ρομαντικά δεν τα λες με καμία δύναμη, έχουν και πιάτα που προσφέρονται για "ατυχήματα" (στα μπέργκερ τρως με τα χέρια, στο άλλο τυριά, σάλτσες, φασόλια, μπουρίτος...)

Το φαγητό με το χέρι, εντωμεταξύ, θέλει και μία οικειότητα. Να βγεις πρώτη φορά με μια κοπέλα, και να της πας για μπέργκερ; Οι δυο σας; Στο "χαλαρό", φίλοι κι έτσι, ναι. Στο στυλ "γυρνάμε από τη σχολή, καθόμαστε να φάμε κάτι"; Οκ. Αλλά, να βγείτε ειδικά για φαγητό, και να πάτε σε μπεργκεράδικο; Δεν θα το πρότεινα.

Χίλιες φορές καλύτερα σε ένα μαγαζί με μεζεδάκια, που και χαλαρά-φοιτητικά θα είναι, και τιμές προσιτές θα έχει, και ένα πιρουνάκι να τσιμπάτε το φαγητό σας.

• Like 9
Δημοσ.

Offtopic

@Snoob

Ποτε πηγες τελευταια φορα στο Amigos; Πηγαινω σχετικα συχνα αλλα δεν ειχα θεμα. Βεβαια εχω να παω απο το χειμώνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

@Soulseeker

Πριν από ένα μήνα. Μεγαλούτσικη παρέα, θυμάμαι μεταξύ άλλων ένα σνίτσελ παντελώς άνοστο, πνιγμένο σε έναν κουβά τυρί που είχε καταφέρει να μπετώσει μέχρι να το φέρουν από την κουζίνα, το ρύζι τους απελπισία, άγευστο.

Τα fajitas ήταν καλά, αλλά, συγγνώμη, δεν δίνω 22 ευρώ -κάπου εκεί- γι' αυτό το πιάτο, πάω σε μπριζολάδικο και τρώω κρέας κανονικά.

Ένας στην παρέα έκανε το λάθος να πάρει μπέργκερ -ποιο από όλα δεν θυμάμαι, είχε κι αυτό μπόλικο τυρί πάντως- και του βγήκε το μπιφτέκι-στόκος. Και του το είπα, "εδώ μπέργκερ, πάμε δίπλα να το ευχαριστηθούμε", έχει κάμποσα αξιοπρεπή μπεργκεράδικα η περιοχή". Εκεί, στο στόκο.

Eγώ πήρα αυτό το πήλινο, το καυτερό, Torre αν θυμάμαι καλά; Νόστιμο, αλλά λίγο και επίσης πολύ τυρί. Κι είναι κι άγευστο, πανάθεμά το.

Τα παιδικά μενού, επιπέδου Goody's. 

Παλιά πηγαίναμε συχνά, την προτελευταία ήταν πολύ χλιαρές οι εντυπώσεις και μετά από αυτά που σου περιγράφω -τελευταία φορά- είπα "δεν ξαναπάω".

Δημοσ.

@Snoob

Οκ thx for the info :) Η αληθεια ειναι οτι ,προσωπικα ,σπανιως ως ποτέ παιρνω μη μεξικανικα πιατα γιατι δεν μου ειχαν κανει εντυπωση οταν τα ειχα δει απο αλλους. Για το burger συμφωνω οτι υπαρχουν σιγουρα καλυτερα.
Βεβαια επειδη εγω ακομα δεν εχω κακη εμπειρια θα ξαναπαω και αν θες σε ενημερωνω :D

P.S τα fajitas ακριβο πιατο αλλα νομιζω ειναι το καλυτερο + οτι η μεριδα ειναι πολυ μεγαλη οποτε την παιρνουμε 2 ατομα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...