Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάμε γι'άλλα ρε!!

Αλλά έχω ερώτηση: δηλαδή τόσο καιρό υπήρχαν δείγματα φλερτ από μέρους της και τώρα σου πέταξε αυτές τις ψυχρές friendzone ατάκες; Ή δεν είχες κανένα θετικό δείγμα και απλά είπες να το ρισκάρεις και να της πεις να βγείτε;

Θετικό δείγμα ήταν ότι μου είπε να πάμε σινεμά. Εγώ δεν μπορούσα εκείνη την μέρα, με ρώτησε αν μπορώ μία άλλη μέρα αλλά ήταν που έφυγα για το τριήμερο. Ή φράση που είπε ήταν, πλιζ πες μου ότι μπορείς. Άλλο θετικό είναι ότι με ρωτούσε πράγματα για εμένα, ήθελε να μάθει το γούστο μου, και άλλα...

Φυσικά αυτά αφού της ζήτησα να βγούμε, οπότε φαντάστηκα ότι ήθελε.

Φυσικά και πάμε για άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε πάνε την για να ποτό. Ονομάζεται επένδυση.

μπορεί να πάει κάποια άλλη , κάποια που θα θέλει να φάει κ το μεζέ της απο δίπλα ...

τζάμπα θα πληρώσει ?  :mellow: 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είμαι εθελοντής αιμοδότης. Επίσης διοργανώνουμε εθελοντικές αιμοδοσίες με μία ομάδα φοιτητών. 95% της ομάδας κοπέλες, απλά δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο αυτή. Κοπέλες βρίσκω

Δημοσ.

Εσυ μπορει να ξερεις τι θελεις παντα, αν η αλλη ομως ειναι σε φαση δεν ξερω τι θελω, θελω και δεν θελω, τον σκεφτομαι καμια φορα και αλλιως κτλπ το να μη βγεις γρηγορα να δειξεις οτι ενδιαφέρεσαι και να δειτε πως θα παει ισως κοστισει ναι.. Δεν σημαινει οτι ειναι αλλοπρόσαλλη η εχει αποφασισει απο πριν οχι απλα η σωστη στιγμη μετραει, πολλες σχεσεις δεν θα γινοταν ποτε αν δεν βρισκοταν η κατάλληλη στιγμη, δεν αγοραζεις αυτοκινητο να βλεπεις τα χαρακτηριστικα και να λες μου αρεσει δεν μου αρεσει οποτε θα το παρω οταν ειναι διαθεσιμο..

Στην περίπτωση του Ντίνου γνωριζόντουσαν από πριν. Άρα, ξέρει πάνω-κάτω τι άνθρωπος είναι, πώς μιλάει/αντιδράει... έχει μια άλφα εικόνα. Έχει στοιχεία στα χέρια της κι έτσι μπορεί να δει αν της αρέσει ή όχι. Είπαν να το δοκιμάσουν αλλιώς. ΟΚ. Αυτό προϋποθέτει το να βγεις με τον άλλον κλπ Δεν μπορείς να λες ότι θέλεις να δεις αν θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά, χωρίς να κάνεις κάτι. Σ' αυτή την περίπτωση, μου φαίνονται κενά λόγια και να 'χαμε να λέγαμε. Ο άλλος τι φταίει, όμως;

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις καθόλου τον άλλο, κρίνεις απ' το πώς θα σου μιλήσει, την εμφάνισή του κλπ Αν αυτά είναι θετικά, τότε κανονίζετε να βγείτε. Κι αφού δεν μιλάμε για ηλικίες <18, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε πως τίποτα δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα. Κανονίζεις με τον άλλο, γνωρίζεστε κι αν λειτουργήσει λειτούργησε.

Το point μου είναι πως θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Ακόμα και να μην έχει αποφασίσει η κοπέλα, θα μπορούσε να πει: Ξέρεις, θα ήθελα να βγούμε, αλλά μην το δένεις κόμπο ότι ενδιαφέρομαι. Απλώς θα ήθελα να βγούμε και να δω αν θα ήθελα κάτι παραπάνω τελικά. Κάπως έτσι, τέλος πάντων. Δεν μπορεί να λέει πως ενδιαφέρεται και μετά ν' αδειάζει τον άλλο με τέτοιον τρόπο.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά είμαι εθελοντής αιμοδότης. Επίσης διοργανώνουμε εθελοντικές αιμοδοσίες με μία ομάδα φοιτητών. 95% της ομάδας κοπέλες, απλά δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο αυτή. Κοπέλες βρίσκω

Αδερφέ, το θέμα δεν είναι ότι δε βρίσκεις κοπέλες, αλλά ότι δεν είσαι μαλάκας.

Στο κάτω κάτω της γραφής την βρίσκεις ευχάριστη παρέα, ξέρεις ότι δε θα μπιφτεκώσεις, επομένως τι θα χάσεις αν πάτε για ένα ποτό ή ένα σινεμά;

Δημοσ.

Στην περίπτωση του Ντίνου γνωριζόντουσαν από πριν. Άρα, ξέρει πάνω-κάτω τι άνθρωπος είναι, πώς μιλάει/αντιδράει... έχει μια άλφα εικόνα. Έχει στοιχεία στα χέρια της κι έτσι μπορεί να δει αν της αρέσει ή όχι. Είπαν να το δοκιμάσουν αλλιώς. ΟΚ. Αυτό προϋποθέτει το να βγεις με τον άλλον κλπ Δεν μπορείς να λες ότι θέλεις να δεις αν θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά, χωρίς να κάνεις κάτι. Σ' αυτή την περίπτωση, μου φαίνονται κενά λόγια και να 'χαμε να λέγαμε. Ο άλλος τι φταίει, όμως;

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις καθόλου τον άλλο, κρίνεις απ' το πώς θα σου μιλήσει, την εμφάνισή του κλπ Αν αυτά είναι θετικά, τότε κανονίζετε να βγείτε. Κι αφού δεν μιλάμε για ηλικίες <18, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε πως τίποτα δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα. Κανονίζεις με τον άλλο, γνωρίζεστε κι αν λειτουργήσει λειτούργησε.

Το point μου είναι πως θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Ακόμα και να μην έχει αποφασίσει η κοπέλα, θα μπορούσε να πει: Ξέρεις, θα ήθελα να βγούμε, αλλά μην το δένεις κόμπο ότι ενδιαφέρομαι. Απλώς θα ήθελα να βγούμε και να δω αν θα ήθελα κάτι παραπάνω τελικά. Κάπως έτσι, τέλος πάντων. Δεν μπορεί να λέει πως ενδιαφέρεται και μετά ν' αδειάζει τον άλλο με τέτοιον τρόπο.

Θετικό δείγμα ήταν ότι μου είπε να πάμε σινεμά. Εγώ δεν μπορούσα εκείνη την μέρα, με ρώτησε αν μπορώ μία άλλη μέρα αλλά ήταν που έφυγα για το τριήμερο. Ή φράση που είπε ήταν, πλιζ πες μου ότι μπορείς. Άλλο θετικό είναι ότι με ρωτούσε πράγματα για εμένα, ήθελε να μάθει το γούστο μου, και άλλα...

Φυσικά αυτά αφού της ζήτησα να βγούμε, οπότε φαντάστηκα ότι ήθελε.

Φυσικά και πάμε για άλλα.

Τι θα εκανες εσυ απο περιεργεια??

Ε οπως τα λες και εσυ κανονιζεις, ο φιλος δεν κανονισε ποτε απλα, τη μια δεν μπορουσε με τιποτα την αλλη εφυγε 5ημερο..

Σου ειπα δεν λεω οτι ειναι 100% αυτη η αιτια μπορει να μην τον ηθελε και ποτε η κοπελα απλα λεω οτι εχω δει τετοιες περιπτωσεις, δηλαδη εκει που μιλαμε σαν φιλοι λεμε δεν βγαινουμε μαζι? και γινεται(στο περιπου δεν θα πω ολη την ιστορια).. Αμα ελεγα δεν μπορω και φευγω και ταξιδι μετα ε μπορει να μη γινοταν ποτε..

Ξαναλεω οτι δεν πιστευω οτι ειμαι εγω σωστος απλα πιστευω οτι μπορει να επαιξε ρολο το παραπανω..

Anyway δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε, πηγαινε για αλλα TS απλα φροντισε να μπορεις μεσα στη βδομαδα τουλαχιστον αν σου πει ειδικα αν το θελει πολυ η αλλη. :P

Δημοσ.

Τι θα εκανες εσυ απο περιεργεια??

Ε οπως τα λες και εσυ κανονιζεις, ο φιλος δεν κανονισε ποτε απλα, τη μια δεν μπορουσε με τιποτα την αλλη εφυγε 5ημερο..

Σου ειπα δεν λεω οτι ειναι 100% αυτη η αιτια μπορει να μην τον ηθελε και ποτε η κοπελα απλα λεω οτι εχω δει τετοιες περιπτωσεις, δηλαδη εκει που μιλαμε σαν φιλοι λεμε δεν βγαινουμε μαζι? και γινεται(στο περιπου δεν θα πω ολη την ιστορια).. Αμα ελεγα δεν μπορω και φευγω και ταξιδι μετα ε μπορει να μη γινοταν ποτε..

Ξαναλεω οτι δεν πιστευω οτι ειμαι εγω σωστος απλα πιστευω οτι μπορει να επαιξε ρολο το παραπανω..

Anyway δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε, πηγαινε για αλλα TS απλα φροντισε να μπορεις μεσα στη βδομαδα τουλαχιστον αν σου πει ειδικα αν το θελει πολυ η αλλη. :P

Δεν είχα δει την απάντηση του Ντίνου. Έγραφα σκεπτόμενη αυτό που μας είχε πει στην αρχή.

Σύμφωνα με την τελευταία απάντηση του Ντίνου, και χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο, τότε παίζει να παρεξήγησε ο φίλος μας. Μπορεί κάλλιστα να του το είπε φιλικά. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. (Πριν την τελευταία συζήτησή τους, γιατί τώρα ξέρουμε. :P )

Εννοείται πως κι εγώ δεν επιβάλω τη γνώμη μου, ούτε υποστηρίζω πως έχω δίκιο κι ότι όλα θα πρέπει να γίνονται ή γίνονται με αυτό που έχω εγώ στο δικό μου το κεφάλι. Το σίγουρο είναι πως εκεί έξω υπάρχουν επιλογές για όλους, οπότε no worries. Κι αν κλείνει μία πόρτα, υπάρχουν άλλες για ν' ανοίξεις.

Δημοσ.

Θετικό δείγμα ήταν ότι μου είπε να πάμε σινεμά. 

θετικα βλεπει την παρεα μαζι σου αλλα αυτο δεν ειναι θετικο για πεσιμο  :X

Δημοσ.

Απ αυτα που διαβαζω δεν ειχε δωσει σαφή στοιχεια για ερωτική σχεση. Οποτε...

Ενταξει παμε για αλλα βεβαια αλλα κ εσυ αλλη φορα αν εισαι πανω στο ψήσιμο μεινε μη φευγεις. (Οχι οτι έφταιξε αυτο τωρα, γεμικα μιλώντας)

• Like 1
Δημοσ.

επισης ωραιο μερος για φαγητο αν μενεις Αθηνα ειναι το εστιατοριο 'Το Κρεας' στα ανω πετραλωνα , σε μια Ταρατσα! παρα πολυ καλοοοο

Δημοσ.

Μετά από 159 ποστ, πολύ ψάξιμο και άλλα τέτοια ωραία, μπήκα στο πιο απότομο friendzone του πλανήτη.

Μιλούσα μαζί της στο Facebook, κάτι μου λέει για τον nightcrawler και ότι της αρέσει ο ηθοποιός, της λεω"I'm getting jealous :P " και μου λέει ότι δεν έχει απάντηση σε αυτό. Μετά από λίγο, μου σκάει ένα "Friends can also have dinner." Της λεω, "well we'll see how it goes" και μου λέει "don't get your hopes high "

Μου είπε ότι αν δεν θέλω να βγούμε, είναι οκ, της είπα θα το σκεφτω.

Προφανώς και δεν θα βγούμε, απλά...

WHYYYYYYYYYYYYYYT?????????

wsod.gif

• Like 1
Δημοσ.

Το πιθανότερο που πιστεύω η κοπέλα σε ήθελε για δύο ρόλους ταυτόχρονα.
α) ο ένας να κάνεις την "φιλενάδα" της,

β) ο άλλος να τονώνει την αυτοπεποίθηση της.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, διότι είμαι απ΄ έξω και μπορεί να γράφω μαλακίες, τότε απλά αδιαφόρησε και μην ξαναεπικοινωνήσεις.
Αν ισχύουν βέβαια τα παραπάνω, όποτε σε "χρειάζεται", θα επικοινωνήσει εκείνη μαζι σου.

Δεν ήταν ευθύς μαζί σου, και πιθανολογώ (δεν ξέρω αν ισχύουν τα παραπάνω) ότι λειτουργούσε χειριστικά.
Μην ασχοληθείς ξανά, δεν αξίζει.

• Like 4
Δημοσ.

Μετά από 159 ποστ, πολύ ψάξιμο και άλλα τέτοια ωραία, μπήκα στο πιο απότομο friendzone του πλανήτη.

Μιλούσα μαζί της στο Facebook, κάτι μου λέει για τον nightcrawler και ότι της αρέσει ο ηθοποιός, της λεω"I'm getting jealous :P " και μου λέει ότι δεν έχει απάντηση σε αυτό. Μετά από λίγο, μου σκάει ένα "Friends can also have dinner." Της λεω, "well we'll see how it goes" και μου λέει "don't get your hopes high "

Μου είπε ότι αν δεν θέλω να βγούμε, είναι οκ, της είπα θα το σκεφτω.

Προφανώς και δεν θα βγούμε, απλά...

WHYYYYYYYYYYYYYYT?????????

Τελικα φιλε μάλλον το έφαγες το μπιφτεκι μονος σου :cry: που λεγαμε και στο στρατο ... "Τι μπιφτεκι φαγαμε παλι ρε πουστη.."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...