zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Και εδώ κάπου είναι το εκνευριστικό της υπόθεσης. Εξ'αιτίας αυτής της ηλίθιας νοοτροπίας ο πολύς κόσμος δεν κάνει καμιά κίνηση. Ακόμα και οι της άποψης "πληρώνει αυτός που κάνει την πρόσκληση" (που 9 στις 10 είναι άντρας) δεν το κάνει γιατί πολύ απλά δεν μπορεί. Ισως είναι καλή ευκαιρία να αλλάξει αυτή η νοοτροπία και ταυτόχρονα οι σχέσεις να γίνουν ουσιαστικότερες έτσι. Να σου πω την αλήθεια ούτε εκνευριστικό το βρίσκω, ούτε και απαραίτητο να αλλάξει!
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πάντως αν όντως είναι πρώτο ραντεβού είναι μεγάλο fail το φαγητό. Δεν ξέρουμε βασικές πληροφορίες Έχεις μεταφορικο μέσο? Έχετε βγει ξανά? Ενδιαφέρεσαι να γίνει conne? 1-ΜΜΜ 2-Μόνος με κοπέλα για φαγητό όχι 3-Πάρα πολύ. Βασικά μου τραβάει πολύ το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη, έχει πολύ ωραίο χαρακτήρα, και είναι και όμορφη, αλλά όχι out of my league. Στο τρένο του Ρουφ, τέλεια ατμόσφαιρα καλές τιμές αλλά το μενού έχει χαλάσει αρκετά φέτος. Γιαντες στα Εξάρχεια, όμορφη αυλή τέλεια κουζίνα πολύ καλές τιμές. Ζάχαρη και Αλάτι Εξάρχεια, πολύ όμορφος χώρος, τσιμπημενς τιμές και όχι τόσο καλή κουζίνα Ένα Ιρανικό στο Χαλάνδρι ξέχασα το όνομά του. Διαφορική νόστιμη κουζίνα, διαφορική καλογουστη διακόσμηση και καλές τιμές σχετικά. Γενικά διαφορετικό αλλά πολύ καλό. Αυτά μου έρχονται πρόχειρα πρόχειρα Το τρένο μέτρησε. Θα τσεκάρω και τα άλλα. Νομίζω έχω μια πολύ καλή εικόνα τι να κάνω. Αν θέλετε συνεχίστε να γράφετε, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, και κυρίως για το επίπεδο που κρατήσατε. 1
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 και κυρίως για το επίπεδο που κρατήσατε. Μπορούμε και χωρίς επίπεδο. Έλα να ουμε που θέλει και φαγητό έξω η ακαματρα, συρ'την κει πέρα σε κάνα παγκάκι να αγναντευετε απέναντι μασουλωτας πασατέμπο. Προσπάθησα 3
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Να σου πω την αλήθεια ούτε εκνευριστικό το βρίσκω, ούτε και απαραίτητο να αλλάξει! Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει, περιθωριοποιείται κόσμος έτσι (συντριπτικά από το ανδρικό φύλλο) επειδή βάζει φρένο (και χειρόφρενο μαζί) πριν καν ξεκινήσει για το οτιδήποτε. Το βλέπω παντού γύρω μου, στις παρέες μου, στους επαγγελματικούς χώρους μου. Οι κουβέντες που ακούω είναι μόνιμα οι ίδιες, "Αυτή θέλει μαρούλι για να τη βγάλεις έξω. Δεν παίζει μια για να μπορέσω να κάνω πέσιμο. Βγήκαμε μαζί και χαλάστηκε που δεν της πλήρωσα το ποτό της." και άλλα τέτοια πολλά. Είναι πρόβλημα φίλε Zio, αν ξεφύγουμε από αυτήν την γελοία νοοτροπία να είσαι σίγουρος ότι θα φιλτραριστεί μόνο του το πράγμα. 3
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει, περιθωριοποιείται κόσμος έτσι (συντριπτικά από το ανδρικό φύλλο) επειδή βάζει φρένο (και χειρόφρενο μαζί) πριν καν ξεκινήσει για το οτιδήποτε. Το βλέπω παντού γύρω μου, στις παρέες μου, στους επαγγελματικούς χώρους μου. Οι κουβέντες που ακούω είναι μόνιμα οι ίδιες, "Αυτή θέλει μαρούλι για να τη βγάλεις έξω. Δεν παίζει μια για να μπορέσω να κάνω πέσιμο. Βγήκαμε μαζί και χαλάστηκε που δεν της πλήρωσα το ποτό της." και άλλα τέτοια πολλά. Είναι πρόβλημα φίλε Zio, αν ξεφύγουμε από αυτήν την γελοία νοοτροπία να είσαι σίγουρος ότι θα φιλτραριστεί μόνο του το πράγμα. Είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι να πληρώνεις εσύ επειδή η άλλη δεν είναι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, και άλλο να πληρώσεις για να δείξεις κάτι. Καταλαβαίνω αυτό που λες και έχεις δίκιο. 1
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει, περιθωριοποιείται κόσμος έτσι (συντριπτικά από το ανδρικό φύλλο) επειδή βάζει φρένο (και χειρόφρενο μαζί) πριν καν ξεκινήσει για το οτιδήποτε. Το βλέπω παντού γύρω μου, στις παρέες μου, στους επαγγελματικούς χώρους μου. Οι κουβέντες που ακούω είναι μόνιμα οι ίδιες, "Αυτή θέλει μαρούλι για να τη βγάλεις έξω. Δεν παίζει μια για να μπορέσω να κάνω πέσιμο. Βγήκαμε μαζί και χαλάστηκε που δεν της πλήρωσα το ποτό της." και άλλα τέτοια πολλά. Είναι πρόβλημα φίλε Zio, αν ξεφύγουμε από αυτήν την γελοία νοοτροπία να είσαι σίγουρος ότι θα φιλτραριστεί μόνο του το πράγμα. Έτσι όπως το λες είναι ένα θέμα όντως, αν και δεν το θεωρούσα κάτι σοβαρό. Πιστεύω ότι είναι απίθανο να αλλάξει μαζικά για όλους, οπότε ο καθένας θα βρίσκει κάποιον που ταιριάζει σε αυτό το θέμα! Προσωπικά πιο πολύ με εκνευρίζει το να λέει κάποιος θέλω να κεράσω και να υπάρχει αντίδραση, όχι, αποκλείεται κλπ. Όταν κάποιος θέλει να κεράσει το κάνει γιατί όντως θέλει και από ευχαρίστηση, οπότε καλό είναι να τον αφήνουμε! 1
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ..Προσωπικά πιο πολύ με εκνευρίζει το να λέει κάποιος θέλω να κεράσω και να υπάρχει αντίδραση, όχι, αποκλείεται κλπ. Όταν κάποιος θέλει να κεράσει το κάνει γιατί όντως θέλει και από ευχαρίστηση, οπότε καλό είναι να τον αφήνουμε! Συμφωνώ zio σε αυτό αλλά και διαφωνώ γιατί κατά την γνώμη μου κάνεις ενα λογικό άλμα Για να ξέρει κάποιος ότι ο άλλος όντως θέλει, και από ευχαρίστηση, προυποθέτει να το γνωρίζει πρώτα και αυτό δεν συμβαίνει την πρώτη φορά (πολλές φορές ούτε και την δεύτερη αλλά τέλοσπάντων). Κάποιοι κερνάνε για άλλους σκοπούς που δεν έχουν να κάνουν ούτε επειδή το θέλουν ούτε από ευχαρίστηση. Ναι, είναι ξένο σε μένα πχ, αλλά ας πούμε ότι συμβαίνει. 1
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Συμφωνώ zio σε αυτό αλλά και διαφωνώ γιατί κατά την γνώμη μου κάνεις ενα λογικό άλμα Για να ξέρει κάποιος ότι ο άλλος όντως θέλει, και από ευχαρίστηση, προυποθέτει να το γνωρίζει πρώτα και αυτό δεν συμβαίνει την πρώτη φορά (πολλές φορές ούτε και την δεύτερη αλλά τέλοσπάντων). Κάποιοι κερνάνε για άλλους σκοπούς που δεν έχουν να κάνουν ούτε επειδή το θέλουν ούτε από ευχαρίστηση. Ναι, είναι ξένο σε μένα πχ, αλλά ας πούμε ότι συμβαίνει. Αυτό που είπα δεν έχει να κάνει άμεσα με το θέμα, δεν το διευκρίνισα όντως. Μιλάω και για περιπτώσεις φίλων - γνωστών. Απλά το ανέφερα με την ευκαιρία! 1
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αυτό που είπα δεν έχει να κάνει άμεσα με το θέμα, δεν το διευκρίνισα όντως. Μιλάω και για περιπτώσεις φίλων - γνωστών. Απλά το ανέφερα με την ευκαιρία! Οκ τότε, δεν το κατάλαβα
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Άποψή μου πάντως αν όντως πάτε για φαΐ, επέλεξε κάτι στο οποίο θα φας κάτι που τρώγεται χωρίς να γίνεις χάλια και να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Π.χ. το burger δεν το θεωρώ από τα πολύ εύκολα, αφού φεύγουν σάλτσες και υλικά από εδώ κι από εκεί, λερώνονται τα χέρια σου κ.λπ.. Εκτός κι αν είστε κι οι δύο πολύ cool τύποι που θα το γυρίσετε και στο χαβαλέ ένα ενδεχόμενο πασάλειμα. 1
xpapias Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πάντως ακόμα αναρωτιέμαι αν θα υπηρχε κοπέλα να παει πχ για πρωτο ραντεβού στα Αναφιωτικα. Η καπου οχι και τοσο κυριλέ. Για καποιο λογο θα ένοιωθα πολυ περισσότερο στα νερα μου.
l337 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πάντως ακόμα αναρωτιέμαι αν θα υπηρχε κοπέλα να παει πχ για πρωτο ραντεβού στα Αναφιωτικα. Η καπου οχι και τοσο κυριλέ. Για καποιο λογο θα ένοιωθα πολυ περισσότερο στα νερα μου. Οι κοπέλες (και οι γυναίκες κατ' επέκταση) δεν είναι χαζές, ούτε ψώνια. Προφανώς και υπάρχουν κι εκείνες όπως και υπάρχουν και άντρες φυσικά. Γενικότερα ο καθένας βλέπει μπροστά του (και βρίσκει) αυτό που ψάχνει. (και αυτό που είναι ο ίδιος, λόγω "προβολής") Στο ερώτημα τώρα.. ναι, υπάρχουν και γυναίκες που άνετα πάνε και σε ένα παγκάκι μαζί σου με 2-3 μπύρες απλά γιατί θέλουν να βγουν μαζί σου ή να περάσουν καλά ή να επικοινωνήσουν μαζί σου και χεστ...νε για όλα τ' άλλα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Έτσι όπως το λες είναι ένα θέμα όντως, αν και δεν το θεωρούσα κάτι σοβαρό. Πιστεύω ότι είναι απίθανο να αλλάξει μαζικά για όλους, οπότε ο καθένας θα βρίσκει κάποιον που ταιριάζει σε αυτό το θέμα! Προσωπικά πιο πολύ με εκνευρίζει το να λέει κάποιος θέλω να κεράσω και να υπάρχει αντίδραση, όχι, αποκλείεται κλπ. Όταν κάποιος θέλει να κεράσει το κάνει γιατί όντως θέλει και από ευχαρίστηση, οπότε καλό είναι να τον αφήνουμε! Εμένα με εκνευρίζει που δεν δέχονται αντίδραση :Ρ
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πάντως ακόμα αναρωτιέμαι αν θα υπηρχε κοπέλα να παει πχ για πρωτο ραντεβού στα Αναφιωτικα. Η καπου οχι και τοσο κυριλέ. Για καποιο λογο θα ένοιωθα πολυ περισσότερο στα νερα μου. όπως είπε ο φίλος 337. το παν είναι να σε γουστάρει η απέναντι πλευρά. αν σε γουστάρει, πάει παντού & θα περάσει τέλεια γιατί απλά θέλει & θα προσπαθεί. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πάντως ακόμα αναρωτιέμαι αν θα υπηρχε κοπέλα να παει πχ για πρωτο ραντεβού στα Αναφιωτικα. Η καπου οχι και τοσο κυριλέ. Για καποιο λογο θα ένοιωθα πολυ περισσότερο στα νερα μου. your whole life is a lie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα