Προς το περιεχόμενο

Oasa Telematics: Η εφαρμογή ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για τις αφίξεις των λεωφορείων, έφτασε σε iPhone και Windows Phone


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για τις αστικές συγκοινωνίες τρώνε πολλά δρομολόγια σε περιοχές εκτός του κέντρου και ιδιαίτερα σε τοπικά δρομολόγια. επίσης αρκετές φορές πριν και μετά από αργίες ενώ ο ΟΑΣΑ αναφέρει πως τα δρομολόγια είναι κανονικά, αυτά δουλεύουν με πρόγραμμα Σαββάτου. και αυτό δεν είναι τώρα είναι πολλά χρόνια. τώρα με την εφαρμογή ίσως αλλάξουν συμπεριφορά οι οδηγοί. επίσης πολλές φορές τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν έχει κίνηση, οι οδηγοί το πατάνε όσο δεν πάει και καλύπτονται από το ότι στις στάσεις δεν αναφέρει προβλεπόμενη ώρα άφιξης. το να κάνεις 20 λεπτά κέντρο Αθήνας - Ελευσίνα με λεωφορείο δεν υπάρχει απλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πρέπει να μιλάς σοβαρά αυτά που λες... Μια χαρά δρομολόγια ακολουθούν οι οδηγοί. Χρησιμοποιώ τα λεωφορεία για πάνω από 5 χρόνια σχεδόν καθημερινά και δεν τρώνε κανένα δρομολόγιο. Και σοβαρά τώρα, είχες λεφτά για να αγοράσεις αυτοκίνητο αλλά χρησιμοποιούσες λεωφορεία;;; και οι οδηγοί σε ανάγκασαν να αγοράσεις;;; τι επιχειρήματα είναι αυτά ρε μεγάλε;;;

 

 

Οπα οπα .. Σαν να το πηρες στραβα. Για ισιωσε..!

Για ελα στο Δασος Χαιδαριου να περιμενουμε μαζι το 803 που παει πειραια και περνα και απο την σταση του μετρο Αγια Μαρινα.

Για ελα να δουμε ποση ωρα θες πρωτον να φτασεις (αν τελικα το παρεις και δεν πας μεσω αθηνας), που δεν μαμιεται ασ ειναι μια ωρα (με την μηχανη ειναι 15 λεπτα) και δευτερον να λες στον οδηγο ¨"Μα καλα περιμενα στην σταση 1 ωρα (κατω απο το σπιτι μου) και δεν ηρθε το λεωφ ποτε" και περιμενες απαντηση οπου σε αποστομωνε με το απλο ¨"Περασε κυριε μου το λεφωρειο, εσεις δεν το ειδατε γιατι χαζευατε"  οταν τους εχω δει με τα ματια μου να skiparoun στασεις απο δρομους που δεν περνούν κανονικα . Συνολικα λοιπον κανεις 2 ωρες και τελικα παιρνεις και ταξι για να πας με αλλο λεωφ. Τι ειναι αυτα ρε? Επειδη στην Ελλαδα ακομα και στα δρομολογια υπαρχουν τα conne, και εισαι απο τους τυχερους (ωραιος και πολυ το χαιρομαι που χρησιμοποιεις τα μεσα και μακαρι να μπορουσα και γω και αρκετοι απο εδω μεσα) εχεις και θρασος να την λες στους υπολοιπους που αναγκαζονται να παρουν μηχανη η΄αυτοκινητο γιατι δεν θελουν να ταλαιπωρουνται μισο μεροκαμματο στο δρομο?? (να σημειωσω δε οτι για πολυ καιρο χρησιμοποιουσα το ποδηλατο γιατι ηταν πολυ πιο γρηγορο και για αθηνα και για πειραια).

Η Λαμια  ειναι 2 ωρες απο την Αθηνα, ετσι για να εχουμε μια αισθηση των αποστασεων.

 

Δε θα παμε ποτε μπροστα με τετοια μυαλα, και αυτο ειναι βεβαιο..

 

ΝΑ δω τωρα να μου λεει οδηγος οτι δεν ειδα το λεωφορειο να τον κρεμασω αναποδα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα περιστατικά δεν έχουν τύχει σ εμένα ποτέ να σου πω την αλήθεια και καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου. Είναι πολύ πιθανόν όντως στις περιοχές εκτός του κέντρου τα πράγματα να είναι τόσο τραγικά σε σχέση με τα λεωφορεία. Επειδή όμως εγώ προσωπικά δεν έχω το χρήματα να αγοράσω ούτε παπάκι, μου φαίνεται τουλάχιστον υπερβολικό να λέει κάποιος ότι τον ανάγκασαν τα λεωφορεία να αγοράσει αυτοκίνητο. Παιδιά άλλοι κάνουν το σκ@το τους παξιμάδι να αγοράσουν μια κάρτα μηνιαία για να μετακινούνται. Τέλος, κι εγώ και ο καθένας αν πάρουμε ένα ποδήλατο στην κατηφόρα τουλάχιστον θα κάνουμε τη διαδρομή στο 1/3 του χρόνου που κάνει το λεωφορείο. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Το λεωφορείο περνάει από πολυσύχναστους δρόμους για να εξυπηρετήσει κόσμο και δεν πετάει. Στον γυρισμό όμως μετά από 8 ώρες σχολείου, πανεπιστήμιου ή δουλειάς τι θα κάνεις; ειδικά όταν είναι καλοκαίρι. Θα προτιμήσεις ποδήλατο ή λεωφορείο; όσο για τέτοιες συμπεριφορές οδηγών δεν μου έχουν τύχει ρε φίλε σόρρυ αλλά όντως κι εγώ θα τρελαινόμουν αν μου το έλεγε κάποιος αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sorry αλλα πως κανεις favorite μια διαδρομη; Εχω παει σε δυο διαδρομες που χρησιμοποιω αλλα δεν μπορω να τις βαλω στις αγαπημενες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια φορά είχα δει το λεωφορείο της περιοχής μου να περνάει απο άλλο δρόμο και να χάνει 3 στάσεις. Όσοι περίμεναν εκεί θα πέρασε ξανά μετά απο μια ώρα.

 

Α, πριν λίγο ήμουνα Αττικής και είδα οτι βάλαν οθόνη αφής κάτω στην κολώνα που έδειχνε την εφαρμογή και πότε περνάνε τα λεωφορεία. Πολύ καλή αλλά δεν τη βλέπω να κρατάει πολύ καιρό αφού είναι κοντά στα χέρια επιτήδειων. Κάνα βράδυ θα την σπάσουν ή θα την μουτζουρώσουν με σπρέι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως με τις τοσο συχνες απεργιες ειναι δυσκολο να βασιστει στα μμμ οποιος πρεπει να χει αυστηρη παρουσια καπου καθημερινα. Ταξι η αμαξι/μηχανη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...