Irene.j Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πως; Για να υπαρξει ταξη σημαινει οτι ο καθενας πρεπει να κανει καποιους συμβιβασμους. Σου εχω ηδη απαντησει.Υπευθυνοτητα και συνειδηση.
Laurelien Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πολύ γενική άποψη/ερώτηση. Μιλάς για ελευθερία στην έκφραση για ελευθερία στην εμφάνιση ή στην σεξουαλικότητα, για άλλου είδους ελευθερίες ή κάτι πιο ειδικό π.χ ελευθερία διακίνησης κεφαλαίων ξέρω γω. Ναι γενικα, οπως εξηγησα πιο πριν. Ελευθερία ΕΠΙΛΟΓΩΝ σε πολιτικο, κοινωνικο, θρησκευτικο επιπεδο. Δηλαδη ο καθενας να εχει ελευθερια για διαφορετικες επιλογες που ομως μπορουν να δημιουργησουν συγκρουσεις, ελλειψη σεβασμου, ταξης κτλ.
Laurelien Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σου εχω ηδη απαντησει.Υπευθυνοτητα και συνειδηση. Ναι σορρυ, τωρα που ξαναδιαβασα το σχολιο σου εχει καποια λογικη Αν καταλαβα καλα ειναι σαν κυκλος. Αν ο ανθρωπος ειναι υπευθυνα ελευθερος τοτε θα υπαρχει ταξη κι αν υπαρχει ταξη οι ανθρωποι ειναι υπευθυνα ελευθεροι με τις επιλογες τους. Αμπελοφιλοσοφίες Συγγνώμη που δεν είμαστε η μετεμψύχωση του Σωκράτη xD 1
taazz Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Είναι καλύτερα να έχουμε ελευθερία επιλογής αλλά με κρούσματα έλλειψης σεβασμού προς τη διαφορετικότητα ή θυσία αυτής της ελευθερίας και της διαφορετικότητας με κέρδος την ευημερία και την τάξη; πλάκα κάνεις; Από πότε ή έλλειψη ελευθερίας και διαφορετικότητας ισοδυναμεί με την ευημερία; Με την τάξη δε, δεν το συζητώ η προσπάθεια απαλοιφής της διαφορετικότητας έφερε τον μεσαίωνα. 1
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 πιστεύω στην προσωπική μου ελευθερία πάνω στον κόσμο και τον πλανήτη ,φυσικά αν κάνω κάτι εις βάρος κάποιου δέχομαι και τις επιπτώσεις , σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι να μου υποδείξει κανένας πως θα ζήσω και τι θα πιστεύω ακόμα και αν αυτό το βαφτίσει σεβασμό και αρχές τάξης και ασφάλειας της κοινωνίας. *χίδιαμουυυυυυυυυυυυυυυυυ Είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας ! ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ! ΠΑΠ ΠΑΠ ! 2
silverado Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Λες και θα σας ρωτησουν. Ξεχειλισμα επιτρεπτης διαφορετικοτητας και επιλογης. 1
alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 νομιζω οτι οσο παει αγαπαω τον Βολο27 ολοενα και περισσοτερο o.O
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα