Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εμενα παντως μου κοστισε 140 ευρω, 90 ευρω ο σκελετος και 50 ευρω οι 2 φακοι για 3.5 στο καθε ματι και 0.25 αστιγματισμο στο αριστερο.

Δικαιουσαι να παρεις 100 ευρω πισω απο το ταμειο παντως.

Καθώς άλλαξα πρόσφατα φακούς για τα οράσεως πήρα τα 100 ευρώ απο ΤΣΜΕΔΕ-ΕΟΟΠΥ.

Μόνο οι φακοί για τα γυαλιά ηλίου κόστιζαν πάνω απο 200 ευρώ λόγω οτι έχω αστιγματισμό>2.5.

Γενικά ο αστιγματισμός καθορίζει αρκετά την τιμή του φακού παρά η μυωπία.

Ρώτησα σε 2 καταστήματα με οπτικά είχαν απόκλιση 10 ευρώ μεταξύ τους.

Μαζεύω ήδη χρήματα καθώς ο ήλιος πλέον  με ενοχλεί στην οδήγηση.

Δημοσ.

Και εγώ αστιγματισμό έχω 3+ σε κάθε μάτι. Στους φακούς για τα στραβωμάρας πληρώνω ένα κατοστάρικο κάθε φορά. Επειδή ηλίου χωρίς να βλέπω δεν μου αρέσει, πήρα και δοκίμασα φακούς επαφής αστιγματισμού (δίνουν δοκιμαστικούς αν πας κα ζητήσεις στον οπτικό σου) με βαθμό στο 2,20. Με διαφορά 1 βαθμού σχεδόν σε κάθε μάτι, μπορώ να πω οτι βλέπω ΠΑΡΑ πολύ καλά με φακούς. Έτσι φοράω τα ηλίου χωρίς πρόβλημα και χωρίς να δίνω του κόσμου τα λεφτά για ιδιαίτερα τζάμια. Και τα αλλάζω πιο συχνά.

Μόνη μικρή δυσκολία με φακούς θα μπορούσα να πω είναι στον υπολογιστή

Δημοσ.

Μπορεις να τα γραψεις σε αλλον παντως. Εγω αυτο εκανα περυσι για μυωπιας. Πρεπει να τα εγραψα στην αδερφη μου και φετος τα ηλιου σε εμενα

Και εγώ αστιγματισμό έχω 3+ σε κάθε μάτι. Στους φακούς για τα στραβωμάρας πληρώνω ένα κατοστάρικο κάθε φορά. Επειδή ηλίου χωρίς να βλέπω δεν μου αρέσει, πήρα και δοκίμασα φακούς επαφής αστιγματισμού (δίνουν δοκιμαστικούς αν πας κα ζητήσεις στον οπτικό σου) με βαθμό στο 2,20. Με διαφορά 1 βαθμού σχεδόν σε κάθε μάτι, μπορώ να πω οτι βλέπω ΠΑΡΑ πολύ καλά με φακούς. Έτσι φοράω τα ηλίου χωρίς πρόβλημα και χωρίς να δίνω του κόσμου τα λεφτά για ιδιαίτερα τζάμια. Και τα αλλάζω πιο συχνά.

Μόνη μικρή δυσκολία με φακούς θα μπορούσα να πω είναι στον υπολογιστή

Για εμενα δεν με βολεψαν ποτε οι φακοι, οποτε τα γυαλια μονοδρομος. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεις να τα γραψεις σε αλλον παντως. Εγω αυτο εκανα περυσι για μυωπιας. Πρεπει να τα εγραψα στην αδερφη μου και φετος τα ηλιου σε εμενα

Για εμενα δεν με βολεψαν ποτε οι φακοι, οποτε τα γυαλια μονοδρομος. 

Εμένα τα γυαλιά πάντα με βόλευαν για στυλ κυρίως. Φακοί ποτέ.

Δημοσ.

Εμένα τα γυαλιά πάντα με βόλευαν για στυλ κυρίως. Φακοί ποτέ.

Καλά και εμένα μόνο τα γυαλιά μου αρέσουν, φακούς βάζω μόνο για τα ηλίου και όταν παίζω μπάλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...