johnbond Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γιατι παλι θα εχω κομπλεξ πως και τι θα γινει. Για τα μαθηματα το ειχα σκεφτει αλλα ξεφουσκωσε γρηγορα η ιδεα, επειδη χρειαζεσαι χαρτια η να εχω τελειωσει καποιο ωδειο η γιατι πλεον τα περισσοτερα μαθηματα γινονται δωρεαν μεσω youtube Άμα είσαι καλός πάντα θα έχεις δουλειά..Φτιάξε 5-10 covers κ lessons στο youtube να δείχνεις τις ικανότητες σου και μετά θα αποκτήσεις εύκολα μαθητές. 1
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 @DDevil Με μια ιερόδουλη πας με σκοπό να ικανοποιηθείς ο ίδιος και μόνο. Παραμένεις λοιπόν άσχετος στο πως να ικανοποιήσεις μια γυναίκα και επομένως άπειρος στο σεξ. @TS Παίρνεις τη ζωή πολύ πιο σοβαρά από οτι θα έπρεπε. Αγνόησε τις ντροπές, τους φόβους, τους εγωισμούς, και την τελειομανία σου γιατί δεν θα έχεις άλλα 30 να ζήσεις. Τόσο απλά. Συμφωνω στο οτι πας να ικανοποιηθεις ο ιδιος και ασχετος στο πως να ικανοποιησεις την γυναικα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εισαι απειρος στο σεξ. Μου εχουνε τυχει αρκετες ιεροδουλες που τις ικανοποιησα απλα με το σεξ που γινοταν. Και δεν εννοω πραγματα που θα ειχαν να κανουν με κινδυνο για την υγεια μου, απλα το σεξ που γινοταν μπορουσες να καταλαβεις πως λαμβανε μεγαλη ικανοποιηση και δεν προσποιουταν σε καμια περιπτωση! Ναι αυτα ειναι που πρεπει να αγνοησω αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις. Πιστευω με την δουλεια θα μπορουσε να μου λυσει τα χερια, αλλα θα προτιμουσα να σου πω την αληθεια να δουλευα σε αποθηκη μακρια απο ολους παρα να ημουν ενας πωλητης που θα επρεπε να μιλαει συνεχως και να χαμογελαει ψευτικα στους πελατες. 1
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 @DDevil Με μια ιερόδουλη πας με σκοπό να ικανοποιηθείς ο ίδιος και μόνο. Παραμένεις λοιπόν άσχετος στο πως να ικανοποιήσεις μια γυναίκα και επομένως άπειρος στο σεξ. @TS Παίρνεις τη ζωή πολύ πιο σοβαρά από οτι θα έπρεπε. Αγνόησε τις ντροπές, τους φόβους, τους εγωισμούς, και την τελειομανία σου γιατί δεν θα έχεις άλλα 30 να ζήσεις. Τόσο απλά. Για μενα ο ισχυρισμος σου ειναι αστηρικτος και ανακριβης. Ειδικα αμα δεν έχει ασχοληθει κάποιος με το συγκεκριμενο σπορ δεν μπορει να ξέρει ουτε πως ειναι ουτε τι ακριβως μπορει να γινεται. Γενικα εγω πιστευω οτι κάποιος που εχει εμπειρια με το συγκεκριμενο σπορ μπορει να εχει και μεγαλυτερη εμπειρια απο κάποιους άλλους που εχουνε σχέσεις. 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 απλα το σεξ που γινοταν μπορουσες να καταλαβεις πως λαμβανε μεγαλη ικανοποιηση και δεν προσποιουταν σε καμια περιπτωση! H δουλειά της είναι να πιστεύεις αυτό. 6
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 @SuicyoMania Αυτο ειναι το προβλημα. Η κοινωνια παρουσιαζει την γυναικα σαν κατι το εξωγηινο, το οποιο δεν ειναι ανθρωπος αλλα κατι το ανωτερο το οποιο προυποθετει ειδικη προσεγγιση/μεταχειριση. Αυτο λοιπον το εχουμε πιστεψει οι περισσοτεροι και ακομα περισσοτερο οι ιδιες οι γυναικες. Αυτο που εσυ πρεπει να κανεις λοιπον ειναι να τις βλεπεις σαν απλους ανθρωπους, με απλες ανθρωπινες αναγκες. Ολα ειναι στο μυαλο. Imagine Nothing. απλούς απλούς απλούς απλούς 3
totem_lost Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μου εχουνε τυχει αρκετες ιεροδουλες που τις ικανοποιησα απλα με το σεξ που γινοταν. Και δεν εννοω πραγματα που θα ειχαν να κανουν με κινδυνο για την υγεια μου, απλα το σεξ που γινοταν μπορουσες να καταλαβεις πως λαμβανε μεγαλη ικανοποιηση και δεν προσποιουταν σε καμια περιπτωση! Ρε συ σοβαρά τώρα, η τύπισα λογικά θα είχε πάει με άλλους 10-20 πριν απο σένα και θα πρέπει να πάει με άλλους τόσους μετά από σένα. Κάθε μέρα πρέπει να παίρνει 30-40 πελάτες αν όχι περισσότερους. Πιστέυεις οτι παίζει να σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από το να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα; Τέσπα, επί του θέματος πήγαινε σε αποθήκη. Ότι και να κάνεις είναι σίγουρα καλύτερα από το να κάθεσαι άπρακτος σπίτι σου. 4
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Η καθε γυναικα μπορει να ικανοποιειται διαφορετικά οποτε κάποιος που εχει πάει με μια μονο και εχει σχέση θεωρειται άσχετος με τους παραπανω ισχυρισμους?????
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 H δουλειά της είναι να πιστεύεις αυτό. Ακριβως και συμφωνω σε αυτο που λες αλλα οταν εχεις παει με παρα πολλες, καποια απο ολες αυτες θα ικανοποιηθει. Δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες αλλα πιστεψε με μου εχει συμβει και ξερω ποτε προσποιειται η αλλη και ποτε οχι. @De@th L0rd το πιστευω αυτο που εγραψε ο φιλος , αλλα για μενα δεν ειναι ετσι. Οταν θα δω την καρακουκλαρα μπροστα μου με την στυλαρα που θα εχει θα νιωσω λιγος μπροστα της. Οταν θα δω το μπαζακι που δεν εχει προσεξει τον εαυτο της δεν θα εχω τετοιο μεγαλο προβλημα οσο με την γκομεναρα. Που σοβαρα αν με εβλεπες θα ελεγες οτι θα μπορουσα να επαιζα σε καλη league για την εμφανιση μου, αλλα αμα δεν εχεις μπλα μπλα και αυτοπεποιθηση δεν πας πουθενα
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Τι διαβάζω δεν είναι δυνατόν, 30 ετών άτομο να τα γράφει αυτά κ μάλιστα με εμπειρία ετών στο συγκεκριμένο χώρο(υποτίθεται...). Το παρακάτω είναι η διαφορά της κακής πουτάνας από την καλή στο επάγγελμά της. Η διαφορά στο οικιοθελές και στο θύμα του trafficking πολλές φορές. Τι άλλο ακολουθεί; Πόσο ενθουσιασμένο ήταν το συγκρότημα για την τιμή που είχε, να κάνει συναυλία στην πόλη μου ή το ότι είμασταν το καλύτερο κοινό που είχαν ποτέ;;; μπορουσες να καταλαβεις πως λαμβανε μεγαλη ικανοποιηση και δεν προσποιουταν σε καμια περιπτωση! 2
pontez2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Που σοβαρα αν με εβλεπες θα ελεγες οτι θα μπορουσα να επαιζα σε καλη league για την εμφανιση μου, Θα ξέρεις καλύτερα ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος στον άλλο, είναι η εμφάνισή του. Από κει και πέρα υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που γουστάρουν τους κλειστούς τύπους, που έχουν λίγα να πουν. Εσένα σου αρκεί να βγεις λίγο έξω. Αν δε σου αρέσει να εισαι με κόσμο, τότε λυπάμαι, δε θα μπορέσεις να είσαι με γυναίκα. Νομίζω ότι το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Αν δείχνεις ότι δεν αντέχεις τους γύρω σου, δε θα έρθουν να σε βρουν μονοι τους. Πρέπει να δωσεις την ευκαιρία στον κόσμο να σε γνωρίσει. Τρόποι υπάρχουν χιλιάδες αν δε βαριέσαι να κάνεις πράγματα (που εσυ βαριέσαι απ ότι αντιλαμβάνομαι). Γίνε εθελοντής, γράψου σε κάποιος άθλημα, πήγαινε κάνε τρέξιμο που έχει γινει και της μόδας πλέον και όλα τα πιπίνια κάνουν μαραθώνιους, γράψου γυμναστήριο κτλ κτλ. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να γνωρίσει κόσμο. Αλλιώς δεν γινεται. Τέλος
parlapipas25 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γιατι να πρεπει αυτος να κυνηγησει γυναικα; Γιατι να μην τον κυνηγησει αυτη; Τι ρατσισμος ειναι αυτος; 1
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Οχι φιλτατε De@th L0rd. και για να στο πω πιο ωμα...οταν η οποιαδηποτε πουτανα εκσπερματωσει την ωρα του σεξ για μενα και για οσους εχω ρωτησει σημαινει οτι ικανοποιηθηκε. τελοςΔεν εχει να κανει ουτε με την δουλεια της ουτε με τιποτα, απλα τυχαινει. Θα ξέρεις καλύτερα ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος στον άλλο, είναι η εμφάνισή του. Από κει και πέρα υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που γουστάρουν τους κλειστούς τύπους, που έχουν λίγα να πουν. Εσένα σου αρκεί να βγεις λίγο έξω. Αν δε σου αρέσει να εισαι με κόσμο, τότε λυπάμαι, δε θα μπορέσεις να είσαι με γυναίκα. Νομίζω ότι το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Αν δείχνεις ότι δεν αντέχεις τους γύρω σου, δε θα έρθουν να σε βρουν μονοι τους. Πρέπει να δωσεις την ευκαιρία στον κόσμο να σε γνωρίσει. Τρόποι υπάρχουν χιλιάδες αν δε βαριέσαι να κάνεις πράγματα (που εσυ βαριέσαι απ ότι αντιλαμβάνομαι). Γίνε εθελοντής, γράψου σε κάποιος άθλημα, πήγαινε κάνε τρέξιμο που έχει γινει και της μόδας πλέον και όλα τα πιπίνια κάνουν μαραθώνιους, γράψου γυμναστήριο κτλ κτλ. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να γνωρίσει κόσμο. Αλλιώς δεν γινεται. Τέλος Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει, απλα κομπλαρω και δεν ανοιγομαι τοσο ευκολα σε αγνωστους. Πρεπει να περασει καποιος καιρος για να τους εμπιστευτω.Ηθελα να γραφτω σε κολυμβητηριο αλλα εχει τα εξοδα του, ολα εχουν τα εξοδα τους οποτε με συμφερει οικονομικα να κανω κατι χωρις εξοδα προς το παρων μεχρι να μπορεσω να βρω δουλεια.
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ρε παιδια εδω υπάρχουν γυναικες που λενε πως δεν ξέρουν αν τελειωσαν :cry: το οτι δεν τις ικανοποιησε ο άντρας αυτες σημαινει οτι ειναι άσχετος?
pontez2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Οχι φιλτατε De@th L0rd. και για να στο πω πιο ωμα...οταν η οποιαδηποτε πουτανα εκσπερματωσει την ωρα του σεξ για μενα και για οσους εχω ρωτησει σημαινει οτι ικανοποιηθηκε. τελος Δεν εχει να κανει ουτε με την δουλεια της ουτε με τιποτα, απλα τυχαινει. Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει, απλα κομπλαρω και δεν ανοιγομαι τοσο ευκολα σε αγνωστους. Πρεπει να περασει καποιος καιρος για να τους εμπιστευτω. Ηθελα να γραφτω σε κολυμβητηριο αλλα εχει τα εξοδα του, ολα εχουν τα εξοδα τους οποτε με συμφερει οικονομικα να κανω κατι χωρις εξοδα προς το παρων μεχρι να μπορεσω να βρω δουλεια. Δε χρειάζεται να ανοιχτεις. Απλά να μιλήσεις. Να βγεις έξω. Να γινεις ενεργος πολίτης. Γινε εθελοντης. Υπάρχουν δεκάδες δωρεάν πράγματα να κάνει κάποιος που κάθεται. Εχεις γινει οκνός (σορρυ δε θέλω να σε προσβάλω, βάσει αυτών που εσύ εξομολογήθηκες σε κρίνω). Δε μπορει να μη θέλεις να κάνεις τίποτα!
idomeneas7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το πρόβλημα είναι πως έχεις διαστρεβλωμένη άποψη για τις κοινωνικές σχέσεις. Πρέπει ουσιαστικά να ξεχάσεις όσα ξέρεις και να μάθεις από το μηδεν. Η αποστροφή που ισχυρίζεσαι πως έχεις για τον κόσμο είναι επειδή είσαι αποκομμένος και όσα δεν φτάνει η αλεπου...Δεν ξέρεις πως να φερθείς και φοβάσαι να μάθεις. 'Εχω μάστερ σε αυτά γιατί έχω παντρευτεί κάποιον που "δεν έχει φίλους επειδή δεν γουστάρει τον κόσμο και θέλει να είναι μόνος του". Το πρόβλημα είναι πως τέτοια άτομα είναι προσκολλημένα σε κοινωνικό επίπεδο δημοτικού όπου "με κοροϊδεύουν τα παιδάκια = θέλουν όλοι το κακό μου και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με κανέναν". 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα