Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DDevil: sorry αλλά είσαι off topic. Το θέμα μας δεν είναι το sex και οι πουτάνες.

TS: Πρέπει να βγεις από το comfort zone σου. Αφού κατανοείς ποιο είναι το πρόβλημα και η δυσκολία σου το επόμενο βήμα είναι να πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι για το οποίο θα ντραπεί θανάσιμα. Καν' το χωρίς να σκέφτεσαι, ότι κι αν είναι αυτό.

Επίσης αν δεν είσαι γιος κροίσου (που μάλλον δεν είσαι) το σημαντικότερο πρόβλημά σου είναι η δουλειά. Γιατί τώρα ζεις με τους γονείς και σε ζουν, δυστυχώς όμως δε θα τους έχεις για πάντα και τότε θα έχεις πρόβλημα επιβίωσης και θα το αποκτήσεις ξαφνικά στα 50 σου. Οπότε βρες τρόπο να βγάζεις χρήματα.

• Like 1
  • Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

DDevil: sorry αλλά είσαι off topic. Το θέμα μας δεν είναι το sex και οι πουτάνες.

TS: Πρέπει να βγεις από το comfort zone σου. Αφού κατανοείς ποιο είναι το πρόβλημα και η δυσκολία σου το επόμενο βήμα είναι να πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι για το οποίο θα ντραπεί θανάσιμα. Καν' το χωρίς να σκέφτεσαι, ότι κι αν είναι αυτό.

Επίσης αν δεν είσαι γιος κροίσου (που μάλλον δεν είσαι) το σημαντικότερο πρόβλημά σου είναι η δουλειά. Γιατί τώρα ζεις με τους γονείς και σε ζουν, δυστυχώς όμως δε θα τους έχεις για πάντα και τότε θα έχεις πρόβλημα επιβίωσης και θα το αποκτήσεις ξαφνικά στα 50 σου. Οπότε βρες τρόπο να βγάζεις χρήματα.

Ετσι οπως τα λες, αυτο με φοβιζει ακομα περισσοτερο οτι αν δεν κανω κατι τωρα παει το εχασα το παιχνιδι. Να κανω πραγματα και να παιρνω ρισκο εννοεις; Ειναι οτι χειροτερο και με φοβιζει η απορριψη...εκει κολαω .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ετσι οπως τα λες, αυτο με φοβιζει ακομα περισσοτερο οτι αν δεν κανω κατι τωρα παει το εχασα το παιχνιδι. Να κανω πραγματα και να παιρνω ρισκο εννοεις; Ειναι οτι χειροτερο και με φοβιζει η απορριψη...εκει κολαω .

Δεν θα πάθεις τίποτα από μια απόρριψη.
Δημοσ.

αν δε ρισκαρεις εχεις απορριψει τον εαυτο σου ηδη

• Like 3
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω ρε κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, αλλά κάποιες φορές καταπίνω φόβους ντροπές κλπ και κάνω το βήμα παραπάνω που με βγάζει να αντιμετωπίσω τον κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε στα 18-19 μου δεν μπορούσα να κάνω συζήτηση με άνθρωπο, σκεφτόμουν πάρα πολύ τι να πω και μπλόκαρα, ούτε να κρατήσω οπτική επαφή. Να μιλήσω σε γυναίκα ούτε για πλάκα. :D Οι διάφορες δουλειές που έκανα καθώς και η προσπάθεια να μιλάω με κόσμο, να την πέφτω σε γυναίκες και να καταλάβω πως λειτουργεί όλο αυτό το πράγμα που λέγεται επικοινωνία, φλερτ κλπ με βοήθησαν να ξεκολλήσω, να κάνω φίλους και να βρω γκόμενες καθώς πέρναγαν τα χρόνια. Θέλει συνειδητή προσπάθεια.

Δημοσ.

Ποιες έχουν καβαλήσει το καλάμι; Σοβαρευτείτε βρε παιδιά. Τι θέλετε δηλαδή; Να σας τη πέφτουν; Σε παγκόσμια πουριτανική κοινωνία ζούμε και καλός η κακός στο 90% των περιπτώσεων που η κοπέλα θα κάνει τη πρώτη κίνηση, ενστικτωδώς μας βγαίνει μια άρνηση τύπου «είναι εύκολη» κτλ. 
Οποτε σταματάμε τις δικαιολογίες και κάνουμε τη πρώτη κίνηση. Σαν άνθρωποι όμως. Ευγενικοί, ωραίοι, με έναν ωραίο τρόπο επικοινωνίας, χωρίς να γινόμαστε κουραστικοί. Στη χειρότερη θα μας απορρίψουν ευγενικά «περιμένω παρέα» κτλ.  Δεν είναι κακό να πεις σε μια κοπέλα ότι σου αρέσει και θα ήθελες να πιεις ένα ποτό μαζί της να τα πείτε. Πως περιμένετε δηλαδή να βρείτε γυναίκα κάποιοι;

Επειδη η κοπελα θα κανει κινηση θα πεις οτι ειναι ευκολη? τι μαλακιες διαβαζω... αυτο μπορει να ισχυει μονο για εσενα.

Οταν η κοπελα κανει κινηση αυτο λεγετε ισοτητα, Με λιγα λογια η τυπισσα δεν βρισκετε στα ουρανια και εχει πιθανοτητες να φαει ακυρο οπως τρωμε εμεις τα αγορια. Ακουγεται σκληρο????

Δημοσ.

Ευχαριστω για οσα γραφετε, αληθεια το εννοω και δεν με πειραζει αν ειναι χυμα η οχι με κρινετε συμφωνα με αυτα που εχω γραψει και ειμαι οκ με αυτο.

Ισα-ισα μου εχουν δωσει ενα ψυχολογικο boost οσα εχω διαβασει ως τωρα :)

@DDevil μπορει να εχω παει με τοσες γυναικες, αλλα οταν ξερω γιατι θα παω εκει, και το μονο που θα πω ειναι ενα γεια και θα γδυθουμε δεν εχω κανενα προβλημα, γιατι ειναι απλα σεξ.

Το προβλημα ειναι στο πως να προσελκυσω μια, πως να τις μιλησω, θα ντρεπομαι την περισσοτερη ωρα, μπορει να την κανω να βαριεται, μπορει 1002 πραγματα. Παρ'ολα αυτα οταν πινω τα ξιδια μου ειμαι κομπλε και δεν εχω κομπλεξ πουθενα γιατι αισθανομαι σαν εφηβος που κανει τις μαλακιες του και δεν τον νοιαζει τιποτα.

Που είναι το πρόβλημα? καλα από τρενο μην περιμενεις να βγαλεις γκομενα που ειπες πριν. Εκτος και αν πηγαίνεις μεγαλο ταξιδι. Φοβούνται και αυτές.

3-4 φορες εχω πιασει κουβεντα στο έτσι αλλα δεν εχω βγαλει τιποτα. Ξεκινησα την κουβεντα σε μια την ρωτησα μηπως είναι φοιτητρια επειδή την εχω ξαναδει. Κουβεντιάζαμε από το Φαληρο μεχρι την Βικτωρια οπου και κατεβηκε πηγαινε σε κατι θεατρικες σχολες κατι χορευτικα και τέτοια. Της ειπα στο τελος αμα θελει καμια μέρα να παμε για καφε αλλα μου ειπε ότι δεν προλαβαινει εχει και το αγορι της κτλπ. Χυλοπιτα δεν πειράζει. Παντως φορουσε μια ωραια φουστα και από μεσα ένα γαματο καλτσον ..... ηταν ωραια γκομενα αυτή.

Ειχα βγαλει γκομενα όμως στην Κεφαλονια που ειχα παει για κάτι δουλειες το 2009 αυτή επισης ωραια σαν την πάνω αλλα μικρουλι 18 χρονων. 23 εγω τοτε πως πιαστηκε η κουβεντα ειχε μπει ενας φιλος σε ένα μαγαζι και αυτή χαζευε απεξω... σε καποια φαση με κοιταει την κοιτάω της χαμογελάω χαμογελάει και αυτή λεω εδώ ειμαστε γουσταρει η γκομενα. Της κανω από εδώ εισαι? μου λεει ναι εσυ? λεω Αθηναιος αλλα εχω ερθει για κάτι δουλειες.... γνωριστηκαμε κιολας και στο τελος της λέω κανα καλο μερος εδώ για ποτακι? αρχισε να μου λεει ... της κανω ωραια μου ακουγονται θες να παμε? ναι αμε μου κανει δεν εχω πρόβλημα... ωραια δωσε μου το κινητο σου και μου το εδωσε!!! Και βγαιναμε μετα με αυτην μεχρι να φυγω.

Ψάχνεις ατακες για αυτό στα λεω αυτά. Να δεις αμα η γκομενα ψηνεται ποσο απλο είναι. Προχθες εκανα μεγαλη μαλακια με σταματάνε το πρωι 2 τουριστριες μια κινεζουλα και μια γαλλιδα ηταν και οι 2 .... και με ρωτουσαν πως θα πανε σε παραλια.... πηγαινα στη δουλεια αλλιως θα τους ελεγα στο χαλαρο σας πηγαινω εγω αλλα εκανα τη μαλακια και δεν ζητησα κινητο ουτε ρωτησα ποσες μέρες θα κάτσουν. Κοιμηθηκα ορθιος. Γενικα οποτε έχω κεφια χωνομαι και ότι γινει. Ποτε δεν χωνομαι στις ξινές όμως. Αυτό είναι κανονας βλέπεις την άλλη σνομπ και ξινη αμα πας να της μιλησεις μπορει να σου πεταξει καμια μαλακια. Πας σε κοριτσακια που τα βλέπεις ότι έχουν καλη διάθεση.

• Like 3
Δημοσ.

γιατι ισως φοβαται οτι δε θα θεωρηθει αρκετα θηλυκη και θα κατηγορηθει οτι ευνουχιζει τους ατρες, δε μπορεις να εχεις απαιτησεις απο μια καταπιεσμενη κοινωνικη ομαδα ενω εσυ βρισκεσαι σε ευνοημενη θεση :S

Τι μαλακιες γραφεις.. θεε μου.

Η ελευθερια εκφρασης και το θρασος που εχουν οι γυναικες ειναι τεραστιο σε συγκριση με τους αντρες.

Οι αντρες διδασκονται οτι ειναι γαιδουρια, οποτε μπορεις να τους βαρας, να τους βριζεις, να τους ριχνεις χιλοπιτες για τη πλακα και δεν τρεχει και τιποτα. Εσυ και το 90% του δυτικου κοσμου εχετε παθη πλυση εγκεφαλου.

Εσυ εισαι αυτος που σιγουρα πρεπει να βγει απο τη σπηλια του.

Σωστός. Κι εγώ έτσι το βλέπω. Τέτοιες γυναίκες δείχνουν πως είναι ακομπλεξάριστες, έχουν χαρακτήρα και ξέρουν τι θέλουν.

Ακριβως.

• Like 2
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι στο πως να προσελκυσω μια, πως να τις μιλησω, θα ντρεπομαι την περισσοτερη ωρα, μπορει να την κανω να βαριεται, μπορει 1002 πραγματα.

Και γιατί να μην είναι αυτή που θα σε κάνει να βαρεθείς, να χάσεις το ενδιαφέρον σου ή το οτιδήποτε; Γιατί βάζεις a priori εσένα στη μειονεκτικότερη θέση; Άλλωστε, θα την πλησιάσεις και θα συζητήσετε. Θα την πλησιάσεις, θα της μιλήσεις, αυτή θα απαντήσει και θα σε ρωτήσει κάτι, εσύ το ίδιο κλπ Η συζήτηση γίνεται κι απ' τις δύο πλευρές, εφόσον ενδιαφέρονται εξίσου, δεν θα πας να κάνεις μονόλογο για ν' αγχώνεσαι έτσι.

Και στο φινάλε, αφού λες πως σ' ενδιαφέρει μόνο το κρεβάτι, τότε γίνονται ακόμα πιο απλούστερα τα πράγματα. Στην καλύτερη φτάνεις μέχρι το κρεβάτι και στη χειρότερη είσαι εκεί που ήσουν και πριν. Και πας στην επόμενη. Τι έχεις να χάσεις, δηλαδή; Με το να μη τολμάς, όμως, έχεις κολλήσει στο σημείο Χ. 

Δημοσ.

Και γιατί να μην είναι αυτή που θα σε κάνει να βαρεθείς, να χάσεις το ενδιαφέρον σου ή το οτιδήποτε; Γιατί βάζεις a priori εσένα στη μειονεκτικότερη θέση; Άλλωστε, θα την πλησιάσεις και θα συζητήσετε. Θα την πλησιάσεις, θα της μιλήσεις, αυτή θα απαντήσει και θα σε ρωτήσει κάτι, εσύ το ίδιο κλπ Η συζήτηση γίνεται κι απ' τις δύο πλευρές, εφόσον ενδιαφέρονται εξίσου, δεν θα πας να κάνεις μονόλογο για ν' αγχώνεσαι έτσι.

Και στο φινάλε, αφού λες πως σ' ενδιαφέρει μόνο το κρεβάτι, τότε γίνονται ακόμα πιο απλούστερα τα πράγματα. Στην καλύτερη φτάνεις μέχρι το κρεβάτι και στη χειρότερη είσαι εκεί που ήσουν και πριν. Και πας στην επόμενη. Τι έχεις να χάσεις, δηλαδή; Με το να μη τολμάς, όμως, έχεις κολλήσει στο σημείο Χ. 

Γιατι η κοινωνια χειργωγειται, ο αντρας θεωρειτε second class citizen.

Δημοσ.

Γιατι η κοινωνια χειργωγειται, ο αντρας θεωρειτε second class citizen.

Με την ίδια λογική κι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να κάνουν σχέση / να πηγαίνουν με άντρα, γιατί οι άντρες τις βλέπουν σαν τρύπα ξέρω 'γω. Δεν σου ρίχνω άδικο, γιατί σίγουρα υπάρχουν κι αυτές που λες (κι άλλες που θέλουν να επιβάλλονται, που θέλουν πορτοφόλι κλπ κλπ). Αλλά δεν είναι μόνο αυτές εκεί έξω. Όποιος θέλει να αναλώνεται με φόλες, πρόβλημά του. Μην κλαίγεται, όμως, μετά. Όταν βλέπεις τι καπνό φουμάρει η άλλη, γιατί δεν τη σουτάρεις και συνεχίζεις να της δίνεις αξία (όχι εσύ, ο κάθε "εσύ"); Γενικά, ισχύει πως άνδρες - γυναίκες βρίσκουν και τα κάνουν.

• Like 2
Δημοσ.

Παντως αμα πας να την πέσεις σε κάποια και δεν κάτσει μην βαλεις τον εαυτο σου σε δυσκολη θεση και μη πάρεις υφος χαμένου κάντην διακριτικά και κανε την πάπια σαν να μη τρέχει τιποτα :cry:  :cry:

Ένα βραδακι γιορτων λιγο πριν την Πρωτοχρονιά είχαμε βγει για μια καλη κλαμποτσαρκα είχαμε και κατι ζευγαράκια στην παρέα εμεις ξέρεις οι σινγκλ χαβαλέ πιο διπλα ποτάκι χαζεύαμε τις γκομενες γυρω γυρω αλλα τελικα δεν επαιξε τιποτα καλο οποτε τα ζευγαράκια κατά τις 2 την κάνανε ... σπιτι ... καλο βράδυ μας λενε καλο σεξ απάντησα εγω χαχα μειναμε εμεις πισω πηρα άλλη μια βοτκιτσα εγω οι φιλοι ειχαν ξενερωσει επειδή δεν θα εβγαζαν γκομενα

τους κανω μη σκάτε εχω κάτι προσκλησεις για στριπτιτζαδικο :D ο ενας δεν ηθελε έφυγε .... μπορει να πηγε και σπιτι να κλάψει τη μοιρα του αλλα εμεις δεν είμασταν για τέτοια.... Να μη τα πολυλογω πηγαμε στο μαγαζι πηραμε 3-4 χορους περάσαμε τέλεια γυρισα σπιτι νταγκλαρα και την άλλη μερα καφεδάκι να πουμε τις μαλακιες που εγιναν το προηγουμενο βραδυ.  

Τωρα αν κάποιοι νομιζουν ότι αυτά τα βραδια ενός σινγκλ δεν είναι γαμάτα και ότι περνάμε ασχημα οι αδέσμευτοι έχουν λάθος και δεν το ξέρουν από πρωτο χέρι. ;)

Δημοσ.

φιλε δεν το διαβασα ολο γιατι δεν γινεται…μεχρι εκει ποθ διαβασα παντως εχω να σου πω οτι απλα ΔΕΝ ΖΕΙΣ. εισαι ενας μονοτονος που αν συνεχισεις ετσι θα βαρεσεις μπιελα…ειναι πολυ ομορφο συναισθημα να δινεις και να περνεις, να αγαπας και να αγαπιεσαι…γενικα να εχεις κυκλο ανθρωπων γυρω σου…ανοιξου φιλε ΑΝΟΙΞΟΥ στον κοσμο…αντε τι περιμενεις….ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ…αυτα εχω να σου πω…

Δημοσ.

Πρέπει να συμπεριφερθείς με την άνεση που έχεις οταν έχεις πιεί αλλά χωρίς να έχεις πιεί. :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...