Homo Masturbalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 είναι παράνομο να δανείζω χρήματα; έστω ότι κάποιος χρειάζεται χρήματα, πάει στην τράπεζα για δάνειο και τον πετάνε με τις κλωτσιές. συνηθισμένα πράγματα δηλαδή. μπορώ εγώ να του δανείσω χρήματα, βάζοντας κάποιο τόκο; νόμιμα πράγματα με χαρτιά. δεν εννοώ να γίνω τοκογλύφος. πρέπει να είμαι τράπεζα για να το κάνω αυτό, ιδιώτες δε μπορούνε; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 είναι παράνομο να δανείζω χρήματα; έστω ότι κάποιος χρειάζεται χρήματα, πάει στην τράπεζα για δάνειο και τον πετάνε με τις κλωτσιές. συνηθισμένα πράγματα δηλαδή. μπορώ εγώ να του δανείσω χρήματα, βάζοντας κάποιο τόκο; νόμιμα πράγματα με χαρτιά. δεν εννοώ να γίνω τοκογλύφος. πρέπει να είμαι τράπεζα για να το κάνω αυτό, ιδιώτες δε μπορούνε; Είναι παράνομο. Βασικά είναι τοκογλυφία.
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 αν δεν κανω λαθος αυτο ακριβως ειναι ο τοκογλυφος 6
Homo Masturbalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 ο τοκογλύφος ζητάει τρελό επιτόκιο. εγώ δεν εννοώ κάτι τέτοιο. δε θα δώσω 1000€ και θα ζητάω σε 1 μήνα 2000€.
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 οσα και να ζητας τοκογλυφος εισαι. απλα εσυ φερνεις στο μυαλο σου εναν τοκογλυφο που στοχευει σε αισχροκερδια. αλλα τοκογλυφος οπως και να χει 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Τους νόμιμους τόκους είπε.. Να γίνει νόμιμος τοκογλύφος δηλαδή! Όχι φίλε μου δεν γίνεται (νόμιμα) την έχουν πάρει μονοπώλιο οι τράπεζες την δουλειά. 13
Homo Masturbalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 κατάλαβα. με λίγα λόγια τρώω τη δουλειά από τους νόμιμους τοκογλύφους. 6
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Nα βγάλεις και ΑΤΜ και να μοιράζεις χρήμα αβέρτα χωρίς CC να τις ξεράνεις όλες τις τράπεζες, σίγουρα πολλοί από μας θα σε εμπιστευτούν!
TheAccountant Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 δανεισμος μεταξυ ιδιωτων σαφέστατα και ειναι νομιμοτατο. Μαλιστα εχει χαρτόσημα και έχει και φορολογικες επιπτώσεις. 1
Homo Masturbalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Nα βγάλεις και ΑΤΜ και να μοιράζεις χρήμα αβέρτα χωρίς CC να τις ξεράνεις όλες τις τράπεζες, σίγουρα πολλοί από μας θα σε εμπιστευτούν! καλά δε μιλάμε για μεγάλα ποσά. αλλά γιατί να μη με εμπιστευτούν; δε το κατάλαβα. εξάλλου εγώ θα δώσω.
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 αλλά γιατί να μη με εμπιστευτούν; δε το κατάλαβα. εξάλλου εγώ θα δώσω. Δεν το λέω ειρωνικά.. Mε το κύρος του Μasturbalis... 1
Homo Masturbalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 δανεισμος μεταξυ ιδιωτων σαφέστατα και ειναι νομιμοτατο. Μαλιστα εχει χαρτόσημα και έχει και φορολογικες επιπτώσεις. δε με πειράζει αν έχει φορολογικές επιπτώσεις. εξάλλου μιλάω για νόμιμες κινήσεις. είμαι νομοταγής πολίτης. είναι αρκετοί που ψάχνουν για ένα μικρό δάνειο (<1000€) και βρίσκουν όλες τις πόρτες κλειστές. θα ήταν μια καλή λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις