likor Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σε κατσαρολακι της Tefal έφυγε όλη η αντικολλητικη στρώση μέσα σε 10 χρόνια και λογικά φάγαμε την αντικολλητικη στρώση μαζί με το φαγητό. Όταν αγοράσουμε καινούργιο τι κράμα μετάλλου να πάρουμε, υπάρχει κάτι που να αντέχει στη φθορά περισσότερο από τα άλλα;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τα καλύτερα σκεύη είναι τα ανοξείδωτα ατσάλια, αντικολλητικα κλπ πιστεύω είναι για πέταμα ή αν πάρεις κάθε φορά που βλέπεις έστω και την ελάχιστη φθορά πέταμα 6
likor Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Διαβασα αυτο Προτείνει Κεραμικά η Ανοξείδωτο ατσάλι. Βέβαια το ατσάλι δεν είναι αντικολλητικο. Εδω ceramic vs teflon λεει οτι τα κεραμικά έχουν πρόβλημα με το λάδι!!! Απο τα αντικολλητικα το τεφλον πρέπει να ειναι πιο ανθεκτικο απο τα κεραμικά. Το τεφλον εχει μια τοξικοτητα αλλα σε μικρο βαθμο για την ανθρωπινη υγεια. Τα κινέζικα άγνωστης προέλευσης λέω να τα αποφύγω για να μην υπαρχει διαρροή μετάλλου στο φαγητό .
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αν θέλεις σκευη υγιεινα και για καμιά 10αρια ζωές, παρε http://www.amc.info/en-gb/ δεν κανω πλακα
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σκατάκριβα , δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους, αλλά έχω δύο σκεύη από τη μάνα μου , 30 χρόνια. 1
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 παιδια οταν λεμε αντικολιτικο εννουμε οτι μαγειρευμε χωρις καθολου λαδι σαν "σχαρα" και δεν κολαει καθολου ?
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 ναι! αλλα λιγο λαδακι το θελει γιατι ? 1
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί απλά αν δε βάλεις λίγο λαδάκι και ψήνεις π.χ. μπριζόλες πολύ σύντομα θα είναι για πέταμα. Το λίγο λαδάκι φυσικά δεν είναι υγιεινό αλλά παρατείνει τη ζωή τους. Προσωπικά παίρνω φτηνά αντικολλητικά και μόλις δω κάπου φθορά στην αντικολλητική πλάκα πέταμα και καινούργιο και όχι σαν τον TS που το κρατούσε 10 χρόνια και μάλλον έφαγε όλη την αντικολλητική πλάκα. Συνήθως όμως βάζω και λίγο λαδάκι για προστασία της πλάκας. Α και ποτέ μέταλο. Ξύλινα εξαρτήματα ή σιλικόνης για γύρισμα ανακάτεμα. Αν θέλεις σκευη υγιεινα και για καμιά 10αρια ζωές, παρε http://www.amc.info/en-gb/ δεν κανω πλακα Ναι υγιεινά αλλά άντε να ψήσεις μπριζόλα ή ομελέτα ή ψάρια π.χ. ειδικά αν είσαι άντρας και δεν έχεις και πολλές γνώσεις από μαγειρική. Μάλλον θα τα καρβουνιάσεις και θα τα πετάξεις.
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί απλά αν δε βάλεις λίγο λαδάκι και ψήνεις π.χ. μπριζόλες πολύ σύντομα θα είναι για πέταμα. Το λίγο λαδάκι φυσικά δεν είναι υγιεινό αλλά παρατείνει τη ζωή τους. Προσωπικά παίρνω φτηνά αντικολλητικά και μόλις δω κάπου φθορά στην αντικολλητική πλάκα πέταμα και καινούργιο και όχι σαν τον TS που το κρατούσε 10 χρόνια και μάλλον έφαγε όλη την αντικολλητική πλάκα. Συνήθως όμως βάζω και λίγο λαδάκι για προστασία της πλάκας. Α και ποτέ μέταλο. Ξύλινα εξαρτήματα ή σιλικόνης για γύρισμα ανακάτεμα. Ναι υγιεινά αλλά άντε να ψήσεις μπριζόλα ή ομελέτα ή ψάρια π.χ. ειδικά αν είσαι άντρας και δεν έχεις και πολλές γνώσεις από μαγειρική. Μάλλον θα τα καρβουνιάσεις και θα τα πετάξεις. κατι που να μαγειρεύει τελείως στεγνα δεν υπαρχει ?
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 κατι που να μαγειρεύει τελείως στεγνα δεν υπαρχει ? Οι πλάκες μαγειρέματος και το μπάρμπεκιου.
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Οι πλάκες μαγειρέματος και το μπάρμπεκιου. κατι τετοιο ? https://www.skroutz.gr/s/3047945/Primo-DV-4042.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα