Προς το περιεχόμενο

Αγορα αντικολλητικου σκευους


likor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε κατσαρολακι της Tefal έφυγε όλη η αντικολλητικη στρώση μέσα σε 10 χρόνια και λογικά φάγαμε την αντικολλητικη στρώση μαζί με το φαγητό.

 

Όταν αγοράσουμε καινούργιο τι κράμα μετάλλου να πάρουμε, υπάρχει κάτι που να αντέχει στη φθορά περισσότερο από τα άλλα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα καλύτερα σκεύη είναι τα ανοξείδωτα ατσάλια, αντικολλητικα κλπ πιστεύω είναι για πέταμα ή αν πάρεις κάθε φορά που βλέπεις έστω και την ελάχιστη φθορά πέταμα

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβασα αυτο

Προτείνει Κεραμικά η Ανοξείδωτο ατσάλι. Βέβαια το ατσάλι δεν είναι αντικολλητικο.

 

Εδω ceramic vs teflon λεει οτι τα κεραμικά έχουν πρόβλημα με το λάδι!!! Απο τα αντικολλητικα το τεφλον πρέπει να ειναι πιο ανθεκτικο απο τα κεραμικά. Το τεφλον εχει μια τοξικοτητα αλλα σε μικρο βαθμο για την ανθρωπινη υγεια.

 

Τα κινέζικα άγνωστης προέλευσης λέω να τα αποφύγω για να μην υπαρχει διαρροή μετάλλου στο φαγητό .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Γιατί απλά αν δε βάλεις λίγο λαδάκι  και ψήνεις π.χ. μπριζόλες πολύ σύντομα θα είναι για πέταμα.

 

Το λίγο λαδάκι φυσικά δεν είναι υγιεινό αλλά παρατείνει τη ζωή τους.

Προσωπικά παίρνω φτηνά αντικολλητικά και μόλις δω κάπου φθορά στην αντικολλητική πλάκα πέταμα και καινούργιο και όχι σαν τον TS που το κρατούσε 10 χρόνια και μάλλον έφαγε όλη την αντικολλητική πλάκα.

 

Συνήθως όμως βάζω και λίγο λαδάκι για προστασία της πλάκας.

Α και ποτέ μέταλο. Ξύλινα εξαρτήματα ή σιλικόνης για γύρισμα ανακάτεμα.


Αν θέλεις σκευη υγιεινα και για καμιά 10αρια ζωές, παρε http://www.amc.info/en-gb/ δεν κανω πλακα

Ναι υγιεινά αλλά άντε να ψήσεις μπριζόλα ή ομελέτα ή ψάρια  π.χ. ειδικά αν είσαι άντρας και δεν έχεις και πολλές γνώσεις από μαγειρική.

Μάλλον θα τα καρβουνιάσεις και θα τα πετάξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί απλά αν δε βάλεις λίγο λαδάκι  και ψήνεις π.χ. μπριζόλες πολύ σύντομα θα είναι για πέταμα.

 

Το λίγο λαδάκι φυσικά δεν είναι υγιεινό αλλά παρατείνει τη ζωή τους.

Προσωπικά παίρνω φτηνά αντικολλητικά και μόλις δω κάπου φθορά στην αντικολλητική πλάκα πέταμα και καινούργιο και όχι σαν τον TS που το κρατούσε 10 χρόνια και μάλλον έφαγε όλη την αντικολλητική πλάκα.

 

Συνήθως όμως βάζω και λίγο λαδάκι για προστασία της πλάκας.

Α και ποτέ μέταλο. Ξύλινα εξαρτήματα ή σιλικόνης για γύρισμα ανακάτεμα.

Ναι υγιεινά αλλά άντε να ψήσεις μπριζόλα ή ομελέτα ή ψάρια  π.χ. ειδικά αν είσαι άντρας και δεν έχεις και πολλές γνώσεις από μαγειρική.

Μάλλον θα τα καρβουνιάσεις και θα τα πετάξεις.

 

κατι που να μαγειρεύει τελείως στεγνα δεν υπαρχει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...