astrosunnefo Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 THANK YOU. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσε να ειπωθεί καλύτερα. Μα τι άλλο να πω; Μερικοί με την αναισθησία τους μου φτιάχνουν αυτή την εικόνα στο μυαλό: Ένας να είναι στο χείλος τού γκρεμού και να παλεύει να κρατηθεί και ν' ανέβει, και να 'ρχεται ο άλλος να του πατάει με το πόδι τα δάχτυλά του, λέγοντας "πούστη, θα σε τελειώσω!". Είναι ok να μη μπορείς να βοηθήσεις ή ακόμη και να μη θέλεις. Προσπέρασε, όμως, αδερφέ. Μη κάνεις και κακό με τον τρόπο σου. 2
Peleus17 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δηλαδή λες ότι μια τάξη ανθρώπων επειδή έχει κάτι ιδιαίτερο δεν θα πρέπει να κάνουμε παρέα με αυτούς. Χμμμ, αναρωτιέμαι ποιός το έλεγε αυτό 卐. Χμμμμ Αν ελεγες τετοιο πραγμα εδω που μενω εγω, θα σε ειχαν χωσει μεσα με συνοπτικες διαδικασιες!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αν ελεγες τετοιο πραγμα εδω που μενω εγω, θα σε ειχαν χωσει μεσα με συνοπτικες διαδικασιες! Εσύ είπες ότι πρέπει να αποφεύγουμε αυτούς διαφορετικούς από εμάς εμένα θα βγάλεις τρελό;
Narayan Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ΟΡ την έχεις δει καθόλου την κοπέλα τελευταία; Όχι τπτ άλλο είναι καταθλιπτική και υψηλού κινδύνου για πράξεις απελπισίας, if you know what I mean.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Παίδες, ανανέωση για το τόπικ. Ύστερα από μια παύση στην σχέση μας λόγω αυτού του περιστατικού σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δέχεται την συγγνώμη μου και ότι αυτό το πράγμα έχει μείνει πλέον πίσω μας. Επίσης μου λέει ότι γίνεται καλύτερα από ψυχολογικής απόψεως, μάλιστα έχει κόψει τις δόσεις της στα χάπια στο μισό. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι με αυτό το αποτέλεσμα της όλης κατάστασης. Ευχαριστώ όλους εσάς που βοηθήσατε είτε με ένα θετικό ή αρνητικό σχόλιο. Αν θέλετε να ξέρετε ένα πράγμα άπαξ και σας χρειαστεί ποτέ με κάποιον καταθλιπτικό θα έλεγα να είστε ο εαυτός σας.
l337 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Να μην κανουμε παρεα με τετοιους ανθρωπους. Γιατι με την μαυριλα που κουβαλανε, μας κολανε και εμας μετα. Βλεπε παραδειγμα του ΟP. Άρα να μην κάνει παρέα κανένας και με εσένα. Σωστά;
alxlightning Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Παίδες, ανανέωση για το τόπικ. Ύστερα από μια παύση στην σχέση μας λόγω αυτού του περιστατικού σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δέχεται την συγγνώμη μου και ότι αυτό το πράγμα έχει μείνει πλέον πίσω μας. Επίσης μου λέει ότι γίνεται καλύτερα από ψυχολογικής απόψεως, μάλιστα έχει κόψει τις δόσεις της στα χάπια στο μισό. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι με αυτό το αποτέλεσμα της όλης κατάστασης. Ευχαριστώ όλους εσάς που βοηθήσατε είτε με ένα θετικό ή αρνητικό σχόλιο. Αν θέλετε να ξέρετε ένα πράγμα άπαξ και σας χρειαστεί ποτέ με κάποιον καταθλιπτικό θα έλεγα να είστε ο εαυτός σας. τελεια νεα! γενικα να ειμαστε παντα ειλικρινεις, κανενας δε χρειαζεται ειδικη μεταχειριση
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 τελεια νεα! γενικα να ειμαστε παντα ειλικρινεις, κανενας δε χρειαζεται ειδικη μεταχειριση Ακριβώς. ^_^
Peleus17 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Άρα να μην κάνει παρέα κανένας και με εσένα. Σωστά; Τα μονα χαπια που παιρνω ειναι αυτα για την ακμη. Ουτε ψυχολογικα εχω και ουτε ειμαι attention whore, και ουτε περιμενω με το παραμικρο να μου ζητανε ολοι συγνωμη. Για αυτο σε παρακαλω, κανε μου την χαρη! Και επισης η ηληκια μου ειναι πολυ μικρη, και αυτα που εγραψα ειναι πολυ λογικα για ενα ατομο 20 ετων που βιωνει τεραστιες αλαγες στην ψυχολογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις