Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από Pablo_Hasan 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και από μένα νομίζω πως η καλύτερη χρονική στιγμή για να πάει καποιος στρατό είναι μόλις τελειώσει το σχολείο, είτε περάσει σε κάποια σχολή είτε όχι*(από έναν που του πρότειναν να πάει στρατό μόλις τελειώσει το σχολείο και απαντούσε: σιγά μην καθυστερήσω το φοιτητηλίκι κι άλλο μετά από πανελλήνιες )
the other one Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτό όμως. Αυτός που πάει στρατό πριν τη σχολή θα βρίσκεται πάντα ένα έτος πίσω από τους συνομήλικούς του κι από τους φίλους του. Θα κάνει παρέα με μικρότερους, οι φίλοι του θα προχωρούν ταχύτερα από αυτόν κλπ. Δεν είναι τόσο σημαντικό εκ πρώτης όψεως αλλά πιστεύω πως έχει βάση.
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτό όμως. Αυτός που πάει στρατό πριν τη σχολή θα βρίσκεται πάντα ένα έτος πίσω από τους συνομήλικούς του κι από τους φίλους του. Θα κάνει παρέα με μικρότερους, οι φίλοι του θα προχωρούν ταχύτερα από αυτόν κλπ. Δεν είναι τόσο σημαντικό εκ πρώτης όψεως αλλά πιστεύω πως έχει βάση. Θα κάνει παρέα με μικρότερους; Δεν θα κάνει παρέα με συνομίληκους; Την τελευταία φορά που κοίταξα ο στρατός ήταν 9 μήνες, πόσο θα χάσει δηλαδή; Εγώ πάντως όταν σπούδαζα έκανα παρέες με άτομα από 18 μέχρι 26 χρονών και ήταν σαν να ήμασταν όλοι συνομίληκοι. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτό όμως. Αυτός που πάει στρατό πριν τη σχολή θα βρίσκεται πάντα ένα έτος πίσω από τους συνομήλικούς του κι από τους φίλους του. Θα κάνει παρέα με μικρότερους, οι φίλοι του θα προχωρούν ταχύτερα από αυτόν κλπ. Δεν είναι τόσο σημαντικό εκ πρώτης όψεως αλλά πιστεύω πως έχει βάση. Αυτό έχει μηδενική βάση που λες. Η φιλία σπάνια έχει να κάνει τόσο πολύ με ηλικία.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ο στρατος αποβλακώνει ασχημα, αν στη σχολή έχει πρώτο έτος προαπαιτούμενα μαθηματικά, φυσική, χημεία, κτλ. αν πας μετά τον στρατό παιζει να μην θυμάσαι τίποτα και θα φας κανα εξάμηνο για να τα ξαναμάθεις...
Backpacker Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτό όμως. Αυτός που πάει στρατό πριν τη σχολή θα βρίσκεται πάντα ένα έτος πίσω από τους συνομήλικούς του κι από τους φίλους του. Θα κάνει παρέα με μικρότερους, οι φίλοι του θα προχωρούν ταχύτερα από αυτόν κλπ. Δεν είναι τόσο σημαντικό εκ πρώτης όψεως αλλά πιστεύω πως έχει βάση. Δεν ειναι σχολείο η φοιτητική ζωή να κάνεις παρέα κυρίως με τους συμμαθητές σου απτην ιδια τάξη.
alxlightning Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 εγω δεν εχω κανει στρατο κι ειμαι 24 και δεν εχει σταθει ποτε εμποδιο σε καποια δουλεια μου εχω αναβολη ως φοιτητης αλλα νομιζω πως ουτως η αλλως δε θα κανω στρατο.
the other one Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Θα κάνει παρέα με μικρότερους; Δεν θα κάνει παρέα με συνομίληκους; Την τελευταία φορά που κοίταξα ο στρατός ήταν 9 μήνες, πόσο θα χάσει δηλαδή; Εγώ πάντως όταν σπούδαζα έκανα παρέες με άτομα από 18 μέχρι 26 χρονών και ήταν σαν να ήμασταν όλοι συνομίληκοι. 1 χρόνο πρακτικά Δεν ειναι σχολείο η φοιτητική ζωή να κάνεις παρέα κυρίως με τους συμμαθητές σου απτην ιδια τάξη. το θέμα δεν είναι αυτό, είναι πώς το βλέπεις εσύ. Φυσικά και παρέα κάνεις με τον καθένα αλλά κάποιες εντυπώσεις στο τέλος της ημέρας μένουν. τα ίδια ισχύουν και για όσους δίνουν ξανά πανελλήνιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις