nteminio Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, slk200gr είπε εχω μια θεση για οποιον ενδιαφερετε Εχεις p.m.
lofter Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Να ρωτήσω κάτι σχετικό, αν κάνεις συνδρομή για οικογενειακό πακέτο μέσω πχ της σελίδας του Spotify Βουλγαρίας που είναι στα 7.99 και πληρώνεις μέσω paypal, υπάρχει διαφορά στο παρεχόμενο περιεχόμενο;
haHa Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, lofter είπε Να ρωτήσω κάτι σχετικό, αν κάνεις συνδρομή για οικογενειακό πακέτο μέσω πχ της σελίδας του Spotify Βουλγαρίας που είναι στα 7.99 και πληρώνεις μέσω paypal, υπάρχει διαφορά στο παρεχόμενο περιεχόμενο; Χρειαζεται ομως να συνδεθεις την πρωτη φορα απο καθε λογαριασμο με IP απο την χωρα που θα κανεις τον λογαριασμο (πχ με vpn) και να πληρωσεις με καρτα που εχει εδρα τη χωρα που κανεις τον λογαριασμο.
pedrojay Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Στις 4/16/2018 στις 12:16 ΜΜ, lofter είπε Να ρωτήσω κάτι σχετικό, αν κάνεις συνδρομή για οικογενειακό πακέτο μέσω πχ της σελίδας του Spotify Βουλγαρίας που είναι στα 7.99 και πληρώνεις μέσω paypal, υπάρχει διαφορά στο παρεχόμενο περιεχόμενο; Πες ότι γινόταν σχετικά εύκολα, θα το έκανες δηλαδή για κέρδος 0,5€/μήνα ή 6€/έτος; Ναι,τόσο βγαίνει και προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό και ανούσιο.
lofter Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, pedrojay είπε Πες ότι γινόταν σχετικά εύκολα, θα το έκανες δηλαδή για κέρδος 0,5€/μήνα ή 6€/έτος; Ναι,τόσο βγαίνει και προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό και ανούσιο. Μα το οικογενειακό στην Ελλάδα είναι στα 10.99, επομένως η διαφορά είναι 3€/μήνα κ 36 το χρόνο.(Έχει και πιο χαμηλά βέβαια πχ Τουρκία στα 4.14 περιπου το μήνα κλπ.) Η ερώτηση ωστόσο είναι για το περιεχόμενο της μουσικής βάσης, αν το γνωρίζει εκ πείρας κάποιος θα ήμουν ευγνώμων!
kingvaliant Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι για όσους είναι στο πακέτο family εδώ και μήνες... έχει τύχει να πετάξει κανένα μέλος έξω; Επίσης πρέπει να είναι όλοι στην ίδια πόλη;
slk200gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, kingvaliant είπε Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι για όσους είναι στο πακέτο family εδώ και μήνες... έχει τύχει να πετάξει κανένα μέλος έξω; Επίσης πρέπει να είναι όλοι στην ίδια πόλη; Οχι και οχι παλι εξαλλου πως να γινει και το δευτερο δεν θα ακούμε μουσική οταν ταξιδευουμε?
kingvaliant Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε Οχι και οχι παλι εξαλλου πως να γινει και το δευτερο δεν θα ακούμε μουσική οταν ταξιδευουμε? Διάβασα στο ίντερνετ οτι μετά από κάποιον καιρό έχει τύχει να πετάξει μέλη και φαντάζομαι πιο εύκολο θα ήταν να πετάξει κάποιον που μένει μόνιμα Αθήνα ενώ όλοι οι άλλοι είναι Πάτρα κοιτώντας το geolocation του κινητού π.χ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω. Όταν κάνω login στον λογαριασμό μου στο site του spotify δεν βλέπω καμια διεύθυνση δηλωμένη και τ.κ. κενό και ούτε μπορώ να τον θέσω. Έχω κάνει sign up με fb αλλά ούτε εκεί έχω δηλώσει διεύθυνση, μόνο πόλη. Στον paypal λογαριασμό μου που χρησιμοποιώ για την συνδρομή έχω μια δηλωμένη διεύθυνση. Ποιά διεύθυνση τελικά είναι αυτή που θα πρέπει να δώσω στα άλλα μέλη αν εγώ είμαι ο κύριος λογαριασμός;
Med_ss_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 23/5/2016 στις 9:39 ΜΜ, trelos1333 είπε οτι δηλαδη στην εποχη του mp3 και του youtube θα πληρωσω μηνιαια συνδρομη για να ακουω στριμινγκ μουσικη?? σωπα καημενε.... Επιτέλους ΈΝΑΣ! Υπάρχουν κινητά που δέχονται 512gb sd αλλά όχι! Ας π λ η ρ ώ ν ω συνδρομή στο Spotify γιατί είμαι καγκουρομάγκας και θέλω να δείχνω ότι το κινητό μου έχει 128gb rom και εγώ αξιοποιω από αυτά τα 4gb με κάνα παιχνιδάκι/καμιά εικονίτσα.. Ντροπή. 1
trelos1333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, Med_ss_ είπε Επιτέλους ΈΝΑΣ! Υπάρχουν κινητά που δέχονται 512gb sd αλλά όχι! Ας π λ η ρ ώ ν ω συνδρομή στο Spotify γιατί είμαι καγκουρομάγκας και θέλω να δείχνω ότι το κινητό μου έχει 128gb rom και εγώ αξιοποιω από αυτά τα 4gb με κάνα παιχνιδάκι/καμιά εικονίτσα.. Ντροπή. Και που είσαι ακόμη Ο άλλος θίχτηκε κιόλας που είναι και βλαξ με περικεφαλαία και κορόιδο που πληρώνει και θέλει να αντιτείνει την λογική με τον νεοπλουτισμο
djuan1988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Τι να πρωτοσχολιάσεις στα παραπάνω δύο μηνύματα. 2
evilakos! Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν υπαρχει θέση σε κάποιο γκρουπάκι για οικογενειακό ας μου στείλετε μήνυμα. Αλλιώς ας μου στείλετε pm μήπως μαζευτούμε κ κάνουμε καινουριο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από evilakos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα