apatewnas2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τελικά είναι η Ιταλία το καλύτερο μέρος να μεταναστεύσει ένας Ελληνας που γνωρίζει μέτρια Ιταλικά ή δέν είναι? Δέν γνωρίζω τί παίζει από δουλειές όμως
johnbond Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αγγλικά δε μιλάνε..Απο λίγο ως καθόλου οπότε αν δε βελτιώσεις τα ιταλικά σου θα έχεις πρόβλημα.
apatewnas2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ξέρω.. τα καλοκαίρια έχω γνωρίσει πολλούς Ιταλούς και Ιταλίδες τουρίστες και μιλάνε μόνο Ιταλικά.. και έχουν απαίτηση να τους μιλάς μόνο ιταλικά.. ξέρουν αγγλικά αλλά δέν τα μιλάνε..
Aggeluska Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 εξαρτατε τι ελληνας εισαι... αν εισαι απο αυτους που τους αρεσει ο ηλιος, το καλοκαιρι , η ζεστη, να πεταγονται καθε μηνα ελλαδα κλπ . τοτε ναι η Ιταλια ειναι γαι σενα . Εγω παντως δν θα πηγαινα σε μια χωρα που εχει πληγει και αυτη πολυ απο την οικονομικη κριση. Εκτος αν σου καναν καμια προταση δουλειας με καλες αποδοχες. τοτε παω πασο
apatewnas2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Η οικονομία της Ιταλίας είναι σε μέγεθος ίση με την Αγγλία και μέσα στις μεγαλύτερες της Ευρώπης.. Δέν μασάει από κρίση.. Άντε να πέσανε οι πωλήσεις σε Φεράρι και Λαμπορκίνι.. Βιομηχανικά δέν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τα πιό προηγμένα κράτη.. Υπέροχοι άνθρωποι.. πολιτισμός.. ποιότητα.. Άκόμα και μείς στην Ελλάδα άν έχουμε κάτι από πολιτισμό οι Ιταλοί μας το έδωσαν.. Θα παω σίγουρα το καλοκαίρι για να κάνω εξάσκηση και τα ιταλικά μου.. για δουλειά βλέποντας και κάνοντας.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Η οικονομία της Ιταλίας είναι σε μέγεθος ίση με την Αγγλία και μέσα στις μεγαλύτερες της Ευρώπης.. Δέν μασάει από κρίση.. Άντε να πέσανε οι πωλήσεις σε Φεράρι και Λαμπορκίνι.. Βιομηχανικά δέν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τα πιό προηγμένα κράτη.. Υπέροχοι άνθρωποι.. πολιτισμός.. ποιότητα.. Άκόμα και μείς στην Ελλάδα άν έχουμε κάτι από πολιτισμό οι Ιταλοί μας το έδωσαν.. Θα παω σίγουρα το καλοκαίρι για να κάνω εξάσκηση και τα ιταλικά μου.. για δουλειά βλέποντας και κάνοντας.. What? Οι Ιταλοί μας το έδωσαν όταν εμείς προυπήρξαμε αυτών; Στο τέλος θα μας πεις ότι και τα αρχαία ελληνικά προέρχονται από τα λατινικά.
apatewnas2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 What? Οι Ιταλοί μας το έδωσαν όταν εμείς προυπήρξαμε αυτών; Στο τέλος θα μας πεις ότι και τα αρχαία ελληνικά προέρχονται από τα λατινικά. Άνοιξα το θέμα για να μιλήσουμε για δουλειές στην Ιταλία αλλά αφού θές να πούμε για την Ιταλία ναι.. Οι Ιταλοί έδωσαν πολιτισμό στην Ευρώπη και για αυτό τους γουστάρουν όλοι.. πχ τα νησιά του Ιουνίου που είναι πιό ποιοτικά από την υπολοιπη Ελλάδα είναι γιατί δέχτηκαν ιταλικό πολιτισμό.. αλλά και σε πολλά νησιά του Αιγαίου υπάρχουν πολλά ενετικά φρούρια.. δυστυχώς επικράτησε ο ραγιαδισμός και ο "οθωμανικός πολιτισμός" με την Τουρκοκρατία.. αλλά δέν βαριέσαι.. δίπλα είναι η Ιτλαία.. Εχουν κρίση που είπε και η κοπελιά από πάνω αλλά τα πράγματα πάνε συνεχώς καλύτερα.. και πιστεύω είναι ευκαιρία να κινηθεί κάποιος τώρα που υπάρχει κρίση.. Ενας φίλος μου γιατρός βρήκε δουλειά σε 1 μήνα στο Μιλάνο...
dimitrisOP Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 μπήκες να ρωτήσεις αν είναι καλή λύση να πας ιταλια ενώ το έχεις αποφασίσει ήδη, σαν να ρωτάς και να απαντάς μόνος σου ένα πράγμα
apatewnas2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μπορεί και να το έχω αποφασισει γιατί με το χαρακτήρα που έχω δέν νομίζω να κάνω προκοπή σε άλλο κράτος αλλά θέλω να ακούσω και εμπειρίες άλλων ακούγοντας τραγουδάκια του eros ramazzotti.. χα χα χα
idomeneas7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εκτος αν σου καναν καμια προταση δουλειας με καλες αποδοχες. τοτε παω πασο Το όνομά του προς απάντησή σου.
Aggeluska Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καταρχας ειμαι αντρας . Οπως φαινεται το εχεις αποφασησει ηδη. απλα για αλλους ειναι σημαντικος παραγοντας το ποσο κοντα ειναι η ελλαδα, για τους αλλους ειναι π.χ τα λεφτα , για αλλους η γλωσσα της χωρας. Εγω οταν ημουν στην ιδια θεση με σενα , αποφασισα τελικα να παω στην Γερμανια. και αυτο λογω καλων μισθων , χαμηλης ανεργιας. Ειναι καθαρα θεμα γουστου. Οτι και να κανεις ευχομαι να σου παει καλα !
johnbond Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Για τους απατεώνες είναι καλύτερα στη νότια Ιταλία πάντως απ'οτι ακούω.
apatewnas2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δέν είναι μόνο τα λεφτά.. είναι και η ποιότητα ζωής.. οι γυναίκες.. το φαγητό.. Εγώ αμα πάω κύριε μου στη Γερμανία ή τη Σουηδία ή τη Νορβηγία που ακούω κάποιους που πάνε θα πάθω κατάθλιψη και θα αυτοκτονήσω.. οι βόρειοι ευρωπαικοί λαοί είναι ψυχροί και οι γυναίκες κρύες.. τρώνε κονσέρβες και πληρώνουν μιά φέτα καρπούζι 20 Ευρώ! Νοπ.. Ιταλία είναι καλύτερα..
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχεις πάει Γερμανία, Σουηδία κτλ για να έχεις άποψη; Μας φάγανε αυτές οι γενικεύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις