Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπόν,

Φυσική: Α' 4μηνο πήρα 11 και στο Β' 4μηνο πήρα 12

Χημεία: Α' 4μηνο πήρα 12 και Β' πάλι 12

Γενικό Μ.Ο. Στο Α'4μηνο ειχα 16,5 και Β' 17,7

Επιπλεον, τελικές σε αυτά τα δυο μαθήματα εχω ηδη δώσει και παίζει να εχω γράψει 3-4 στην φυσική και 5-6 στην χημεία.

Αυτο που θέλω να μάθω ειναι αν υπάρχει περίπτωση να μείνω στην ίδια τάξη ή αν υπάρχει περίπτωση να επανεξεταστώ τον Σεπτέμβριο.

Εχω αγχωθεί παρα πολύ τις τελευταίες μέρες γι αυτο το θέμα σε φάση που μου πέφτουν τα μαλλιά και κλαίω συνεχεια γιατι με πιέζουν οι γονείς μου και δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσ.

Καλό Σεπτέμβρη

Αισιόδοξο σε βλέπω. Σεπτέμβρη στην καλύτερη περίπτωση πάει. Διαφορετικά του χρόνου πάλι

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπόν,

Φυσική: Α' 4μηνο πήρα 11 και στο Β' 4μηνο πήρα 12

Χημεία: Α' 4μηνο πήρα 12 και Β' πάλι 12

Γενικό Μ.Ο. Στο Α'4μηνο ειχα 16,5 και Β' 17,7

Επιπλεον, τελικές σε αυτά τα δυο μαθήματα εχω ηδη δώσει και παίζει να εχω γράψει 3-4 στην φυσική και 5-6 στην χημεία.

Αυτο που θέλω να μάθω ειναι αν υπάρχει περίπτωση να μείνω στην ίδια τάξη ή αν υπάρχει περίπτωση να επανεξεταστώ τον Σεπτέμβριο.

Εχω αγχωθεί παρα πολύ τις τελευταίες μέρες γι αυτο το θέμα σε φάση που μου πέφτουν τα μαλλιά και κλαίω συνεχεια γιατι με πιέζουν οι γονείς μου και δεν ξερω τι να κανω.

ΔΕ ΜΕΝΕΙΣ. Πρέπει να έχεις ΓΕΝΙΚΟ κάτω από 9,5. Αλλά ίσως δε θα έβλαπτε να ρίξεις μια ματιά στα τόσα thread που έχουν ανοιχτεί για το ίδιο θέμα...

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕ ΜΕΝΕΙΣ. Πρέπει να έχεις ΓΕΝΙΚΟ κάτω από 9,5. Αλλά ίσως δε θα έβλαπτε να ρίξεις μια ματιά στα τόσα thread που έχουν ανοιχτεί για το ίδιο θέμα...

Άρα σίγουρο οτι δεν μένω... Για τον Σεπτέμβρη όμως, ειναι σίγουρο οτι πρέπει να δώσω? Δεν εχω πάρει τον βαθμό μου στις τελικές, απλώς αυτο που λεω στο αρχικό ποστ ειναι μια εκτίμηση του τι έγραψα απο εμένα.

Ευχαριστω, πάντως.Εισαι απο τους μόνους που βοήθησαν..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πολλα ζητας

Είμαι δυσλεκτικός, δεν εξετάζομαι προφορικά επειδή δεν έχουμε παει ακόμα χαρτί γιατρού, και οτι κατάφερα φέτος το κατάφερα χωρίς φροντιστήρια και χωρις βοηθήματα. Μονο με το τετράδιο, ενα στύλο και ενα βιβλίο, οκ? Σχόλια ειρωνικά δεν θέλω αλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...