Thrasyvulas Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γειά σας.Είμαι 18 χρονών και φέτος ήταν η χρονιά που θα έδινα πανελλήνιες.Μετά από αφόρητο άγχος και αυπνίες αποφάσισα λίγες μέρες πριν δώσω να τα παρατήσω.Μπορεί σήμερα να θεωρώ ότι πήρα μία λάθος απόφαση (αφού είδα τα θέματα και είδα ότι θα έγραφα ένα αξιοπρεπή βαθμό)αλλά εκείνη την στιγμή είμουν πραγματικά σε τραγική κατάσταση.Είχα παρατήσει τους φίλους μου,μάλωνα με τους γονείς μου,δεν έβγαινα απο το σπίτι,δεν διάβαζα,δεν κοιμόμουνα.Είμουνα πάντα καλός μαθητής χωρίς να έριχνα ιδιαίτερο διάβασμα,οι βαθμοί μου ήταν πάντα 16-19 στο σχολέιο.Όμως δεν άντεχα τις άπειρες ώρες στο φροντιστήριο και τα διαγωνίσματα κάθε δεύτερη μέρα και άρχισα τα ιδιαίτερα.Αυτή η αλλαγή δεν βοήθησε καθόλου αλλά χειροτέρεψε την κατάσταση αφού έμεινα 2 μήνες πίσω στην ύλη και απο τον Οκτώβριο ξεκίνησε τον άγχος και οι αμφιβολίες.Φτάνει ο Ιούνιος σε λίγες μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω.Να δώσω πανελλαδικές του χρόνου,να φύγω Αγγλία(το απολυτήριό μου θα έιναι 16,5-18) ή να πάω σε ένα κολλέγιο.Ξέρω αρκετά καλά Αγγλικά οπότε η γλώσσα δεν είναι πρόβλημα.Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση
livefreeordie Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Aν μπορεις να φυγεις Αγγλια οντως,φυγε χωρις δευτερη σκεψη κι ασε και τις πανελλαδικες και τα ιδιωτικα κολλεγια της Ελλαδας,δε συγκρινονται με τις σπουδες στο εξωτερικο. Κακως που δεν εδωσες παντως,ετσι για την πλακα σου εν τελη απο το να μη δωσεις καθολου... Τζαμπα πηγε ο κοπος σου! 4
dimitrisOP Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 και γενικά να μην αγχώνεσαι, πάρε παράδειγμα από αυτό το παλικάρι 9
Constant1ne Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αγγλία για πάρα πολλούς λόγους. Διάλεξε κάτι που σου αρέσει να σπουδάσεις και πήγαινε. Το γεγονός ότι θα επιλέξεις πιο άμεσα το αντικείμενο σπουδών πιστεύω θα βοηθήσει και το πρόβλημα του άγχους. Από κει και πέρα μην το σκέφτεσαι που δεν έδωσες. Έτσι ένιωσες έτσι έκανες δε θα πεθάνουμε κιόλας. Ό,τι έγινε έγινε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 και γενικά να μην αγχώνεσαι, πάρε παράδειγμα από αυτό το παλικάρι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ
Thrasyvulas Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 και γενικά να μην αγχώνεσαι, πάρε παράδειγμα από αυτό το παλικάρι Και δεν με ενδιαφέρει και βασικά και όλας,χαχαχα είδωλο
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Να πας στην Αγγλία. Εγώ πανελλήνιες δεύτερη φορά δεν θα άντεχα με τίποτα. Κολλέγια στην Ελλάδα δεν αξίζει εφόσον μπορείς να πας έξω σε πολύ καλύτερα.
acomaedo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ακούσαμε "δεν άντεχα τις άπειρες ώρες στο φροντιστήριο και τα διαγωνίσματα κάθε δεύτερη μέρα και άρχισα τα ιδιαίτερα.", "η αλλαγή δεν βοήθησε καθόλου αλλά χειροτέρεψε την κατάσταση αφού έμεινα 2 μήνες πίσω στην ύλη και απο τον Οκτώβριο ξεκίνησε τον άγχος και οι αμφιβολίες". Συγνώμη κιόλας αλλά το πρόβλημα σου δεν είναι οι πανελλήνιες, τα ελληνικά ή αγγλικά πανεπιστήμια ή τα ιδιωτικά. Το πρόβλημα σου είναι ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις θα χρειστεί να στρωθείς να διαβάσεις. Και το άγχος και το διάβασμα που θα χρειαστεί για το εξωτερικό δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετικό από το αντίστοιχο για τις πανελλήνιες. 6
mylo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ο φίλος από πάνω είναι απόλυτα σωστός. Αν δεν αντεχεις το άγχος τη πίεση και το διάβασμα των πανελληνίων εξετάσεων είσαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις σε ένα απαιτητικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού; Σε περιόδους εξεταστικής και όχι μόνο (ανάλογα τη σχολή) ξες τη διάβασμα πέφτει; Δεν είναι απλά τα πράγματα 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τι συμβουλή περιμένεις από κάποιους που δεν σε γνωρίζουν καν; 1
aris1986 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=QOX_CicRw9c Eλα και ο παλιος καλος θεουλης!!! 3
gokuthelegend Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ακούσαμε "δεν άντεχα τις άπειρες ώρες στο φροντιστήριο και τα διαγωνίσματα κάθε δεύτερη μέρα και άρχισα τα ιδιαίτερα.", "η αλλαγή δεν βοήθησε καθόλου αλλά χειροτέρεψε την κατάσταση αφού έμεινα 2 μήνες πίσω στην ύλη και απο τον Οκτώβριο ξεκίνησε τον άγχος και οι αμφιβολίες". Συγνώμη κιόλας αλλά το πρόβλημα σου δεν είναι οι πανελλήνιες, τα ελληνικά ή αγγλικά πανεπιστήμια ή τα ιδιωτικά. Το πρόβλημα σου είναι ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις θα χρειστεί να στρωθείς να διαβάσεις. Και το άγχος και το διάβασμα που θα χρειαστεί για το εξωτερικό δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετικό από το αντίστοιχο για τις πανελλήνιες. Εγώ είμαι αντίθετος. Μιας και πέρασα σε σχολή που μου άρεσε, δεν είχα ποτέ πρόβλημα να κάθομαι να διαβάζω με τις ώρες τα μαθήματα της σχολής. Αντιθέτως τα μαθήματα του σχολείου θεωρώ ότι δεν μου έδωσαν τίποτα και τα περισσότερα ήταν εντελώς άσχετα με το αντικείμενο σπουδών μου, και το διάβασμα το έβλεπα σαν αγγαρεία. 3
Laurelien Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλύτερα Αγγλία. Απλά πολλά πανεπιστήμια εκεί ζητάνε και βαθμό Πανελληνίων αλλά δεν είναι δύσκολο να βρεις και κάποιο που ζητάει μόνο Απολυτήριο. Διαφέρουν σ'αυτά που ζητάνε. Το θέμα είναι ότι στα καλά πανεπιστήμια εκεί θες πάνω από 17-18 για να σε πάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα