et13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλησπέρα,είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά. Από κοντά έχω δει μόνο το s6 edge+ το οποίο μου άρεσε αρκετά...Έχει κανείς άποψη και για τις 2 συσκευές να μου πει τη γνώμη του;Ευχαριστώ
Peiraias30 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το πραγματικό σου ερώτημα πρεπει να ειναι s6 edge plus η note 4 Γιατι τα ειχα και τα 2 το note edge ειναι ίδιο με το note 4 απλα εχει μια αποτυχημένη για μενα οθονη edge δεν αξίζει σε καμια περίπτωση τα λευτα του Το s6 edge plus απο την άλλη ειναι καλύτερα space Καλύτερη αυτονομια Κατασκευή Πιο καινουριο μοντέλο κτλ
technology_guy Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ανάμεσα σε όλα τα note 4 σίγουρα είναι ανώτερο το s6 edge+ αν δεν σε ενδιαφέρει η επέκταση μνήμης.
dimips Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλύτερα το note 5 ή να περιμένεις το s7 edge να πέσει η τιμή του. Προσωπική μου άποψη επειδή δεν τα εμπιστεύομαι τα δύο αυτά που ανέφερες και επειδή μου φαίνονται πολύ άχρηστα όσα κάνει η οθόνη edge και ιδιαίτερα αυτά τα κινητά μου μοιάζουν σαν πείραμα της εταιρίας προκειμένου να καταλήξουν στο note 5 και το s7 edge.
et13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Καλύτερα το note 5 ή να περιμένεις το s7 edge να πέσει η τιμή του. Προσωπική μου άποψη επειδή δεν τα εμπιστεύομαι τα δύο αυτά που ανέφερες και επειδή μου φαίνονται πολύ άχρηστα όσα κάνει η οθόνη edge και ιδιαίτερα αυτά τα κινητά μου μοιάζουν σαν πείραμα της εταιρίας προκειμένου να καταλήξουν στο note 5 και το s7 edge. Δεν μπορώ να περιμένω κάνα χρόνο για να πέσει η τιμή τους! Edge οθόνη έχει και το S7 edge προφανώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα