Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι μανια για ενεργοβορες καρτες εν ετει 2025 , αντι να πηγαινουμε σε οικονομικες λυσεις στην ενεργεια ισχυει εντελως το αντιθετο ,το καρο μπρος απο το αλογο.

image.jpeg.cb3c0b10feaf8c3131575458d245da2a.jpeg

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα το γράφω εδώ.

Εχω μητρική msi b460m mortar και επεξεργαστή 10400f. Πριν 1 χρόνο άλλαξα τη μανίσια ψύκτρα της intel με την pure rock slim 2 της be quiet. Μου πήρε μια ώρα και βάλε να την τοποθετήσω εξαιτίας αυτών των πλαστικών κουμπωμάτων που έχει και η intel στις δικες της ψύκτρες. Επειδή κάποια στιγμή πριν το καλοκαίρι θα την βγάλω για καθάρισμα και αλλαγη πάστας σκέφτομαι ήδη την περισυνη ταλαιπωρία.

Εχω δει ότι υπάρχουν mounting brackets στο ali express που αλλάζουν το κούμπωμα της ψύκτρας αλλά δεν έχω καταλάβει και τι άλλο χρειάζεται σε παρελκόμενα ώστε να κουμπώσει η pure rock 2 slim.

Στην ελληνική αγορά έχω δει κάτι αντίστοιχα της noctua αλλά ειναι για lga 1700 και όχι για  bequiet ψύκτρες.

Εχει κάνει κάποιος αντίστοιχη μετατροπή ώστε να μου προτείνει κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοήθεια οποίος μπορεί. 

Έχω το BeQuiet 500DX, και αυτό έχει προεγκατεστημενους μέσα τρεις ανεμιστήρες Pure Wings 2 140mm, που έχουν τρίπινα για σύνδεση με την μητρική, με διάταξη έναν πάνω, ένα πίσω και έναν μπροστά. 

Η μητρική μου έχει μόνο 2 θέσεις για σύνδεση ανεμιστήρων.

Επειδή ο 140mm ανεμιστήρας που είναι στο πάνω μέρος είναι οριακά κοντά με την ψύκτρα του CPU Cooler, λέω να τον μεταφέρω. 

Έχω 2 ανεμιστήρες Arctic P12 SLIM pwm pst 120mm, και σκέφτομαι να βάλω αυτους τους 2 πάνω να βγάζουν, και τον έναν που είναι τώρα πάνω να τον μεταφέρω στο εμπρός μέρος να βάζει

Η διάταξη να γίνει δλδ κάπως έτσι 

Πάνω 2x Arctic P12 SLIM pwm pst 120mm
Πίσω 1x Pure Wings 2 140mm
Μπροστά 2x Pure Wings 2 140mm

Επίσης για να τα συνδέσω όλα αυτά μεταξύ τους σκέφτομαι να πάρω αυτό
https://www.skroutz.gr/s/29054443/Arctic-Case-Fan-Hub-PWM-Sharing-Hub-for-PC-fans-10-outputs.html 
και να τους έχω όλους τους ανεμιστήρες πάνω του, και μόνο αυτόν τον controller συνδεδεμένο στην μητρική. 

Είναι σωστή η υλοποίηση που θέλω να κάνω; Αυτός ο fan controller με καλύπτει; Ευχαριστώ για την βοήθεια

Επεξ/σία από Cacciatore
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Cacciatore είπε

Μια βοήθεια οποίος μπορεί. 

Έχω το BeQuiet 500DX, και αυτό έχει προεγκατεστημενους μέσα τρεις ανεμιστήρες Pure Wings 2 140mm, που έχουν τρίπινα για σύνδεση με την μητρική, με διάταξη έναν πάνω, ένα πίσω και έναν μπροστά. 

Η μητρική μου έχει μόνο 2 θέσεις για σύνδεση ανεμιστήρων.

Επειδή ο 140mm ανεμιστήρας που είναι στο πάνω μέρος είναι οριακά κοντά με την ψύκτρα του CPU Cooler, λέω να τον μεταφέρω. 

Έχω 2 ανεμιστήρες Arctic P12 SLIM pwm pst 120mm, και σκέφτομαι να βάλω αυτους τους 2 πάνω να βγάζουν, και τον έναν που είναι τώρα πάνω να τον μεταφέρω στο εμπρός μέρος να βάζει

Η διάταξη να γίνει δλδ κάπως έτσι 

Πάνω 2x Arctic P12 SLIM pwm pst 120mm
Πίσω 1x Pure Wings 2 140mm
Μπροστά 2x Pure Wings 2 140mm

Επίσης για να τα συνδέσω όλα αυτά μεταξύ τους σκέφτομαι να πάρω αυτό
https://www.skroutz.gr/s/29054443/Arctic-Case-Fan-Hub-PWM-Sharing-Hub-for-PC-fans-10-outputs.html 
και να τους έχω όλους τους ανεμιστήρες πάνω του, και μόνο αυτόν τον controller συνδεδεμένο στην μητρική. 

Είναι σωστή η υλοποίηση που θέλω να κάνω; Αυτός ο fan controller με καλύπτει; Ευχαριστώ για την βοήθεια

Αν έχεις αεροψυξη 1 ανεμιστήρα χρειάζεται επάνω ,αντί να πάρεις το Fan Hub πάρε 4 P14 PST και δεν χρειάζεται το hub αφού συνδέονται μεταξύ τους τα fans.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...