Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.θελω να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών και περιμένω να βγουν οι καινουριες κάρτες να πέσουν οι τιμές η να διαλέξω αυτές.πχ μπορεί να πάρω την 1080 η την 1070 αλλα αν δεν καταφέρω να μαζέψω τα λεφτά(μιας και δεν δουλεύω απλα μαζεύω)θα πάω σε κάτι πιο φθηνό.τωρα έχω την r7 370.ποσο πιστεύετε θα πέσουν οι τιμές με την έλευση των καινούριων καρτών;οι καινουριες κάρτες ξέρετε ποσα θα κάνουν;ποια κάρτα αξίζει με τιμή γύρω στα 300€??

Δημοσ.

Υπαρχει σχετικο θεμα για αναβαθμηση και ελευση νεων καρτων κτλ κτλ.Αλλα,εγω σου προτεινω να κρατησεις την 370 για λιγο καιρο ακομα και βλεπεις πως θα πανε τα πραγματα.

Δημοσ.

έτσι και αλλιώς , η NVIDIA θα "παίζει μονότερμα" με τις τιμές μέχρι να βγάλει ανταγωνιστικά προιόντα και η AMD.

εγώ θα πρότεινα ακόμη και όσοι είναι "κολλημένοι" με την πράσινη (και εγώ την προτιμώ) να περιμένουν την κυκλοφορία των AMD (έχουμε επίσημη ανακοίνωση για εμπορική κυκλοφορία??) για να προσγειωθούν οι τιμές. Ολο τον Ιουνιο οι τιμές των νέων NVIDIA θα είναι "αεροπορία" λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.

Δημοσ.

έτσι και αλλιώς , η NVIDIA θα "παίζει μονότερμα" με τις τιμές μέχρι να βγάλει ανταγωνιστικά προιόντα και η AMD.

εγώ θα πρότεινα ακόμη και όσοι είναι "κολλημένοι" με την πράσινη (και εγώ την προτιμώ) να περιμένουν την κυκλοφορία των AMD (έχουμε επίσημη ανακοίνωση για εμπορική κυκλοφορία??) για να προσγειωθούν οι τιμές. Ολο τον Ιουνιο οι τιμές των νέων NVIDIA θα είναι "αεροπορία" λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.

σωστο κι αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...