razorbladeromance Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδια.θελω να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών και περιμένω να βγουν οι καινουριες κάρτες να πέσουν οι τιμές η να διαλέξω αυτές.πχ μπορεί να πάρω την 1080 η την 1070 αλλα αν δεν καταφέρω να μαζέψω τα λεφτά(μιας και δεν δουλεύω απλα μαζεύω)θα πάω σε κάτι πιο φθηνό.τωρα έχω την r7 370.ποσο πιστεύετε θα πέσουν οι τιμές με την έλευση των καινούριων καρτών;οι καινουριες κάρτες ξέρετε ποσα θα κάνουν;ποια κάρτα αξίζει με τιμή γύρω στα 300€??
Drake27 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πάρε την r9 380 της sapphire που ξεκινάει από 213€ στο skroutz.
Pstathece Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Υπαρχει σχετικο θεμα για αναβαθμηση και ελευση νεων καρτων κτλ κτλ.Αλλα,εγω σου προτεινω να κρατησεις την 370 για λιγο καιρο ακομα και βλεπεις πως θα πανε τα πραγματα.
razorbladeromance Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 η r9 380 εχει προβλημα με bsod black screens και αλλα με το dx11.στο φορουμ της amd γινεται χαμος για το θεμα.θα την απεφευγα
Aten-Ra Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Σε ένα μήνα βγαίνουν οι Polaris, περίμενε να δεις τι καινούργιες κάρτες θα βγουν στα 300 Ευρώ.
jgeorgiou Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 έτσι και αλλιώς , η NVIDIA θα "παίζει μονότερμα" με τις τιμές μέχρι να βγάλει ανταγωνιστικά προιόντα και η AMD. εγώ θα πρότεινα ακόμη και όσοι είναι "κολλημένοι" με την πράσινη (και εγώ την προτιμώ) να περιμένουν την κυκλοφορία των AMD (έχουμε επίσημη ανακοίνωση για εμπορική κυκλοφορία??) για να προσγειωθούν οι τιμές. Ολο τον Ιουνιο οι τιμές των νέων NVIDIA θα είναι "αεροπορία" λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.
razorbladeromance Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 έτσι και αλλιώς , η NVIDIA θα "παίζει μονότερμα" με τις τιμές μέχρι να βγάλει ανταγωνιστικά προιόντα και η AMD. εγώ θα πρότεινα ακόμη και όσοι είναι "κολλημένοι" με την πράσινη (και εγώ την προτιμώ) να περιμένουν την κυκλοφορία των AMD (έχουμε επίσημη ανακοίνωση για εμπορική κυκλοφορία??) για να προσγειωθούν οι τιμές. Ολο τον Ιουνιο οι τιμές των νέων NVIDIA θα είναι "αεροπορία" λόγω έλλειψης ανταγωνισμού. σωστο κι αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα