Zerg13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να κάνω ανακαίνηση κουζίνας σε νεροχύτη και ντουλάπια και μπάνιου σε πλακάκια, τουαλέτα και λουτρό. Υπάρχει καποιος τρόπος όλα αυτά να τα κάνω οικονομικά; Τα πλακάκια στο μπάνιο αν τα βάψω και δεν τα αλλάξω το έχει δοκιμάσει κανείς; Ντουλάπια κουζίνας και νεροχύτη μπορώ να αγοράσω απ το IKEA έτοιμα και απλα να μου τα τοποθετήσουν;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Θα βάψεις τα πλακάκια??? Δεν γίνονται ετσι αυτα τα πράγματα, αν δεν εχεις χρήματα, μάζεψε πρωτα κάποια και μετα ξεκίνα 5
bill999r Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Οπως σου λέει ο φίλος... Κάνε λίγο υπομονή και μαζεψε κάποια χρήματα ώστε να κάνεις καλη δουλεια. Τώρα αν βιαζεσαι αγόρασε τα υλικά με δόσεις. Ολα τα καταστήματα κανουν ευκολίες πληρωμής
idomeneas7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το ικεα ειχε προσφορα πριν λιγο καιρο δωρεαν τοποθετηση σε ολες τις κουζινες, δεν ξερω αμα τρεχει ακομα. Για να βαψεις πλακακια ξεχνα το, δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
Zerg13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Στο internet τα βάφουν με ειδική βαφή. Δεν είναι δύσκολο να την βρεις και σε τοπικό κατάστημα.
idomeneas7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει αντοχη η βαφη. Σε πισινες με βαφη θελει περασμα καθε δυο χρονια.
cosmos000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καταρχάς πρέπει να πεις τί εννοείς οικονομικά... Άλλο να θες να τα ξεπετάξεις όλα με 100 ευρώ και άλλο με 1000 και άλλο με 10.000. Επίσης πόσα τετραγωνικά...πόσα ντουλάπια...τί νεροχύτη...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις. Για ανακαίνιση θες: είτε μάστορα είτε γνώσεις. Τα πλακάκια να τα βάψεις ξέχνα το. Εντάξει τέτοια πράγματα δεν υφίσταται. Η οικογένεια μου που θέλει να ανακαινίσει την κουζίνα 1.500€ δώσαμε συνολικά. Η ανακαίνιση είναι δύσκολο και ακριβό και θέλει χρόνο. Δεν μπορείς να πάρεις 2-3 ικεένιες παπαριές και να την βγάλεις. Λυπάμαι.
Zerg13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν μπορείς να πάρεις 2-3 ικεένιες παπαριές και να την βγάλεις. Λυπάμαι. Ετσι έλεγα. IKEA ή Leroy Merlin. ο νεροχύτης μαζί με τα κατω ντουλαπια κανει μια γωνία είναι 1,6Χ1,6. (το μέσα λείπει) |_ τα ντουλάπια απο πάνω 1,7Χ0,70 και το μπάνιο είναι 2,5-3 τετραγωνικά όλο. μικρα είναι και τα 2. Δεν θα πάω σε βάψιμο ή stickers με πείσατε. Μονο το βάψιμο θα κάνω εγώ όλα τα άλλα μαστόροι.
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σου εχω μια παμθφηνη ανακαινιση μπανιου.Αλλαξε-βαλε χαλακια
Pokemon640 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πάρε προσφορές από μαραγκούς της περιοχής σου, ρώτα απόψεις από γνωστούς. Σε καμία περίπτωση τα ετοιματζίδικα του ικέα.Ότι έπιπλο θέλω από μαραγκό γείτονα του λέω και το φτιάχνει. Βγαίνει λίγο παραπάνω αλλά παίρνω κάτι ποιοτικό που θα αντέξει.
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) 3.000-5000 ευρώ όσα χρειαστούν έχω, είναι μικρό φτάνουν. προσπαθώ να βρω ποιοτικά και φτηνά σχετικά πλακάκια(τοιχος και δαπεδο) ειδη μπάνιου και παγκους κουζίνας. Οποιος έχει καποια ιδεα ας πει. Ο πλακάς μου ζήτησε 12 ευρώ ανα τετραγωνικό, για την δουλειά του, χώρις τα υλικά. Οπότε για 70 τετραγωνικά είναι 12χ70. Κατι που με ενδιαφέρει, επειδή είναι παλιο το διαμέρισμα θα αλλάξω και τα όλα τα υδραυλικά. Υπάρχει τρόπος να βάλω τους αγωγούς μέσα στο δάπεδο, με καντράν ίσως, και να μπορουν να αλαχοτύν πάλι στο μέλλον, χωρίς να χρειάζεται να σπάσουμε το δάπεδο; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2016 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα