Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να φτιάξω μια σφραγίδα για περιστασιακή προσωπική χρήση.
Να μπορω να την βαζω σε διάφορα βιβλία μου, και ίσως και κάποια άλλα δικά μου έγγραφα.
Το ερώτημα είναι, τι είδους σφραγίδα να φτιάξω, σήμερα;
Εννοω οτι παλια ξεραμε μονο τις ξυλινες, με το ταμπον και μελανι.
Εχω δει ομως και τις πιο καινουριες, 'ολα σε ενα'(πως λεγονται?)
Δεν ξερω αν εχουν βγει και αλλες.

Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο το θεμα, να μου πει στο περιπου τι αξιζει και για ποια περιπτωση, που ειναι καλυτερο να την παραγγειλεις, αλλα και τιμες, και πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα;

Δημοσ.

Για κοίτα λίγο εδώ, κάτι τέτοιο ίσως; http://www.nikolatos.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=23813&category_id=1233&option=com_virtuemart&Itemid=58

Και στο ίδιο site έχει και τ'ανταλλακτικά μελάνια για την σφραγίδα και το κόστος τους.

Δημοσ.

Για κοίτα λίγο εδώ, κάτι τέτοιο ίσως; http://www.nikolatos.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=23813&category_id=1233&option=com_virtuemart&Itemid=58

Και στο ίδιο site έχει και τ'ανταλλακτικά μελάνια για την σφραγίδα και το κόστος τους.

Οποτε γυρω στο 10ευρω πανε αυτες οπως βλεπω. Σωστα;

Προτιμοτερες απο τις κλασικες ξυλινες;

Δημοσ.

Οποτε γυρω στο 10ευρω πανε αυτες οπως βλεπω. Σωστα;

Προτιμοτερες απο τις κλασικες ξυλινες;

Δεν ξέρω πως θα τις ψάξεις, αλλά κάποιες σφραγίδες έχουν μηχανισμό μέσα για την ημερομηνία, δηλαδή στην ημερομηνία έχει κινούμενα μέρη ώστε να μπορείς να την αλλάζεις και να ξέρεις πότε έβαλες σφραγίδα σε κάποιο έγγραφο. Σε ξύλινες σφραγίδες σαφώς δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Φτιάξε μία σε ένα σφραγιδά στη γειτονιά σου.

Συνήθως έχει δίπλα σε δημόσιες υπηρεσίες . Πχ. εφορία.

Έχει και κάτι ωραίες μικρούλες φορητές πτυσόμενες. Της κάνεις και μια μικρή φθορά για copyright ( :-)  ) που να το ξέρεις εσύ και να μην το προσέξει κάποιος πλαστογράφος.

Στα ίδια λεφτά είναι..

Δημοσ.

Φτιάξε μία σε ένα σφραγιδά στη γειτονιά σου.

Συνήθως έχει δίπλα σε δημόσιες υπηρεσίες . Πχ. εφορία.

Έχει και κάτι ωραίες μικρούλες φορητές πτυσόμενες. Της κάνεις και μια μικρή φθορά για copyright ( :-)  ) που να το ξέρεις εσύ και να μην το προσέξει κάποιος πλαστογράφος.

Στα ίδια λεφτά είναι..

Λες αυτες που ειναι εντελως flat?

Καπου τις εχει παρει το ματι μου.

Νομιζω θελουν ταμπον κι αυτες;

Τιμη περιπου;

Δημοσ.

Λες αυτες που ειναι εντελως flat?

Καπου τις εχει παρει το ματι μου.

Νομιζω θελουν ταμπον κι αυτες;

Τιμη περιπου;

googlαρε   handy stamp. το s723 μου είχαν δώσει.

έχει και βιντεάκι.

Δε θέλει τίποτα. Δε θυμάμαι κόστος, γύρω στο 20άρικο μαζί με το χάραγμα πρέπει να ηταν.

Στη ΔΟΥ παλαιού φαλήρου δίπλα τις έβγαλα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαρτάται τι σφραγίδα θες.

Υπάρχουν αυτές οι οποίες γράφουν όνομα επάνω. Σε μια τέτοια περίπτωση αγοράζεις είτε αυτη του φίλου από πάνω είτε αυτή του φίλου πιο πάνω.

Υπάρχουν και άλλες που έχουν σχέδια επάνω. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να στην φτιάξει κάποιος ειδικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...