Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε ολους, 

ο υπολογιστης μου παρουσιαζει ενα περιεργο προβλημα κυριως οταν παιζω παιχνιδια.ξαφνικα μαυριζει η οθονη οι ανεμιστηρες και μενει εκει , δεν κανει restart .

Υποψιαζομουν οτι εφταιγε η θερμοκρασια του τροφοδοτικου γιατι εκαιγε !και το κκουτι μου ειναι στενοχωρο γενικα

αλλαξα το τροφοδοτικο μου με αυτο του αδερφου μου (εχουμε ιδια μοντελα μονο που το δικο μου ειναι 730 watt και το δικο του 630)

τωρα δεν κλεινει ουτε το δικο μου pc ουτε στο δικο του δεν γινεται τιποτα.

τι μπορει να εφταιγε πριν;

ευχαριστω!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιθανοτατα το 730w εβγαζε περισσοτερη θερμοκρασια και γι αυτο ψηνοταν το κουτι και εσβηνε.Ο αδερφος σου εχει μεγαλο κουτι??

Δημοσ.

Πιθανοτατα το 730w εβγαζε περισσοτερη θερμοκρασια και γι αυτο ψηνοταν το κουτι και εσβηνε.Ο αδερφος σου εχει μεγαλο κουτι??

και εγω αυτο σκεφτικα ναι εχει το cm silencio 650 pure, μακαρι να φταιει το κουτι που ουτως ή αλλως θα το αλλαξω τωρα και οχι το τροφοδοτικο....,

Δημοσ.

...ή τροφοδοτικο σου παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα ..άνοιας

Κάτι από τα μέσα του παραδίδει πνεύμα

Δοκίμασε το με το δικό σου και ανοιχτό κουτί ή βάλε το σε άλλο υπολογιστή να δεις αν κάνει νουμερα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

...ή τροφοδοτικο σου παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα ..άνοιας

Κάτι από τα μέσα του παραδίδει πνεύμα

Δοκίμασε το με το δικό σου και ανοιχτό κουτί ή βάλε το σε άλλο υπολογιστή να δεις αν κάνει νουμερα

Sent from my iPhone using Insomnia

οπως εγγραψα το εβαλα στου αδερφου μου και δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα......

• Like 2
Δημοσ.

οπως εγγραψα το εβαλα στου αδερφου μου και δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα......

Λάθος μου δεν το πρόσεξα  ...άλλος είναι ο νυσταγμένος!

Τα δυο pc έχουν τις ίδιες ανάγκες σε Watt?

Δοκίμασε το στο δικό σου με το το κουτί ανοικτό να αποκλείσεις υπερθερμανση

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος μου δεν το πρόσεξα  ...άλλος είναι ο νυσταγμένος!

Τα δυο pc έχουν τις ίδιες ανάγκες σε Watt?

Δοκίμασε το στο δικό σου με το το κουτί ανοικτό να αποκλείσεις υπερθερμανση

το δικο μου εχει μεγαλυτερη αναγκη σε watt , τωρα περιμενω ουτως ή αλλως κουτι 

και ελπιζω να εφταιγε αυτο και οχι το psu

Δημοσ.

λογικα το 630w θα βγαλει περισσοτερη θερμοκρασια απο το 730w εφοσον θα ζοριστει πιο πολυ. :)

το δικο μου εχει μεγαλυτερη αναγκη σε watt , τωρα περιμενω ουτως ή αλλως κουτι 

και ελπιζω να εφταιγε αυτο και οχι το psu

το psu μαλλον εχει προβλημα απλως το pc του αδερφου σου εχει λιγοτερες απαιτησεις σε watt απο το δικο σου γι'αυτο δεν παρουσιαζει κατι τωρα.

με τον καιρο πιθανον να παρουσιασει προβλημα και σε αυτον. ;)

ποσα χρονια το εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

λογικα το 630w θα βγαλει περισσοτερη θερμοκρασια απο το 730w εφοσον θα ζοριστει πιο πολυ. :)

Εξαρταται απο την χρηση κ.α.

Δημοσ.

Εξαρταται απο την χρηση κ.α.

εφοσον προκειται για ιδια psu και αντικαθιστει το μεγαλο δεν ειναι λογικο να ζοριστει πιο πολυ?

μιλαμε οτι μπαινει στο pc που ζεσταινοταν το μεγαλο ετσι.

εκτος αν εννοεις οτι δεν το εχει πιεσει ακομα οταν γραφει οτι δουλευει νορμαλ.

οποτε θα εχεις δικιο. :)

• Like 1
Δημοσ.

Το psu είναι φετινό .....

επωνυμο φανταζομαι οποτε δεν κινδυνευεις τουλαχιστον να σου παρει κατι μαζι του αν οντως εχει θεμα.

αυτο που ειπα και απο πανω τωρα το psu του αδερφου σου το εχεις ζορισει τωρα η απλως ειδες οτι δουλευει και λες ειναι ενταξει?

γιατι αν το ζοριζεις στα επιπεδα που δουλευε και το αλλο (ιδιο μοντελο ετσι?) χωρις θεματα θερμοκρασιας τοτε 99% το αλλο εχει προβλημα και καλο ειναι να το κοιταξεις τωρα εντος εγγυησης. ;)

Δημοσ.

εχεις μηπως καποιο προγραμμα για θερμοκρασιες σαν το coretemp? Μηπως βαραει τελικες ο επεξεργαστης και η ψυκτρα εχει μπουκωσει?

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον προκειται για ιδια psu και αντικαθιστει το μεγαλο δεν ειναι λογικο να ζοριστει πιο πολυ?

μιλαμε οτι μπαινει στο pc που ζεσταινοταν το μεγαλο ετσι.

εκτος αν εννοεις οτι δεν το εχει πιεσει ακομα οταν γραφει οτι δουλευει νορμαλ.

οποτε θα εχεις δικιο. :)

Πιστευω πως το συστημα του(της υπογραφης) δεν το τερματιζει το 630w.Μπορει να κανω και λαθος βαβαια.

Δημοσ.

Πιστευω πως το συστημα του(της υπογραφης) δεν το τερματιζει το 630w.Μπορει να κανω και λαθος βαβαια.

θα με κανεις να πιστεψω οτι το name σου δεν ειναι τυχαιο! :lol:  :lol:  :lol: 

πλακα κανω. :P

δεν σου ειπα αν το τερματιζει η οχι.

εγω ειπα οτι δυο psu (ιδιο μοντελο) που θα δουλεψουν στο ιδιο pc με τις ιδιες απαιτησεις σε watt (πιθανον,εδω κολλαει το ποσο ζορισε το δευτερο) δεν ειναι λογικο το μικροτερο να σηκωσει περισσοτερη θερμοκρασια? ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...