normal40 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Άκουσα μόλις στο ράδιο ότι από σήμερα αρχίζει η κατάσχεση χρημάτων από τράπεζα λόγο χρέους στο δημόσιο. Ξέρει κάποιος λεπτομέρειες; Από πόσα χρήματα και πάνω σου παίρνουν;
kfyros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν υτπάρχει κάτι καινούργιο σε αυτό. Ισχύει εδώ και ενάμιση χρόνο. Δεν ξέρω μη βγάλουν μαζικά κατασχετήρια τα δικαστικά των εφοριών , μήπως για αυτό το αναφέρουν. Αλλιώς η στάνταρ διαδικασία δεν έχει αλλάξει.Δεν υπάρχει όριο. Όταν έχεις ληξιπρόθεσμο, μετά από κάποιοα διάστημα (νομίζω ένα μήνα) σου στέλνουν ένα mail να πας να το πληρώσεις,αφήνουν ακόμα ένα διάστημα, και μετά το δικαστικό της εφορίας στέλνει στις τράπεζες κατασχετήριο. Νομίζω γίνεται ηλεκτρονικά στον Τειρεσία αυτό.Κάθε βράδυ την πέφτουν στους λογαριασμούς και μαζεύουν τα χρωστούμενα.Οι δεσμευμένοι λογαριασμοί παύουν να παίζουν στο ebanking για χρεώσεις (αναλήψεις - μεταφορές - πληρωμές),και οι συναλλαγές μόνο στους ακατάσχετους μέχρι του μέγιστου ποσού ημερησίως (νομίζω μέχρι 1250 ευρώ) γίνονται μόνο σε γκισέ,και απαιτούν έγκριση της τράπεζας.
sam75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ερώτηση, εγώ που έχω σε έναν λογαριασμό 1.000 και χρωστάω εφορία 3.000 έχω πρόβλημα; θα μου τα πάρουν;
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Σε γνωστή μου κρατήσανε την επιστροφή φόρου (την περυσινή) επειδή είχε μια παλιά εκκρεμότητα στον ΟΑΕΕ.
sam75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και σε εμένα κράτησαν την επιστροφή φόρου, το ζήτημα είναι θα μου πάρουν τα 1.000; η να τα βγάλω;
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και σε εμένα κράτησαν την επιστροφή φόρου, το ζήτημα είναι θα μου πάρουν τα 1.000; η να τα βγάλω; Εγώ στην τσέπη μου θα τα θεωρούσα πιο σίγουρα....
Tigran Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Βγαλτα και δήλωσε τον λογαριασμό ως ακατασχετο. Υπάρχει βέβαια και η λύση να κάνεις ρύθμιση οφειλών. Σε εκείνη την περίπτωση για όσο πληρώνεις, δεν τα αγγίζουν.
dollyyy19 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καλυτερα να τα φας.οπως αποδειχτηκε,οσοι ηταν νοικοκυρηδες και αποταμιευαν ή εχτιζαν,ηταν οι μαλακες.φατα εσυ ,να μην στα φανε τα παρασιτα..... 2
sam75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Νταξει χρωστάω, αλλά πρώτα ας δώσουν οι μεγάλοι καρχαρίες και έπειτα ας τα πάρουν δεν με χαλάει.
idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εύγε στο ατράνταχτο επιχείρημα "μαμά, πρώτα να κάνει τα μαθήματά του ο Κωστάκης και μετά εγώ". 6
4saken Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Θα τα βγάλω μωρέ. Θα τα κρύψω καλά Ναι ρε, μην πληρωσεις τα χρεη σου...τι εισαι?Λανιστερ?
sam75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ναι ρε, μην πληρωσεις τα χρεη σου...τι εισαι?Λανιστερ? χαα καλο
dimitrisOP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ναι ρε, μην πληρωσεις τα χρεη σου...τι εισαι?Λανιστερ? πρωτα να πληρωσουν αυτοι που τα φαγανε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις