astrosunnefo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 το οτι απαντας σοβαρα με σκοτωνει Μην ασχολείσαι περισσότερο, καπνισε λίγο παραπάνω και η Παρασκευή ήρθε πιο γρήγορα. :lol: Με όσα έχω δει, δεν μου φαίνεται παράξενο το να 'ναι αλήθεια. Μα τον Τουτάτη. 1
l337 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 δηλαδη οσοι εχουνε σχεσεις τι εινε οι ορεοι ΄΄΄,,, οι εμφανισιμοι;;; και επειδι εχουνε μια σχεσι τι σημαινει αυτο οτι εινε ανοτεροι απο αλλους που δεν εχουνε σχεσεις;;; Περά απ' τι σου είπε η astrosunnefo, για αρχή θα πρέπει να αποβάλεις όλες τις λανθασμένες πεποιθήσεις σου διότι δημιουργούν νευρώσεις και κόμπλεξ. 2
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 :lol: Με όσα έχω δει, δεν μου φαίνεται παράξενο το να 'ναι αλήθεια. Μα τον Τουτάτη. κ να ευχομαστε μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας 2
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 και νομιζεις οτι οι πιο πολλες γνωριζουνε αν αγαπανε η οχι;;; ολα για τα λεφτα γινοντε.,.. και το συμφερον.. γι αυτο και οι πιο πολλες και πολλοι εινε μονοι και μονες.. με ενα κινητο στο χερι και αντε γεια.,.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 :lol: Με όσα έχω δει, δεν μου φαίνεται παράξενο το να 'ναι αλήθεια. Μα τον Τουτάτη. Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Μα τον Μπέλενος.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 κ να ευχομαστε μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μαςΕντάξει και εμείς μόνο έναν φόβο έχουμε, πόσο γενναιοι να είμαστε πια.
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 οι πιο πολλες κοιτανε τον γυμνασμενο και τα μυαλα στα καγγελα.. σεχ διασκεδασι λεφτα καλοπεραση και οταν τελειοσει το μαρουλί παμε στον επομενο.. 1
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καλα ας μην ειχαμε τον πανοραμιξ κ θα σου ελεγα εγω,ο οβελιξ δεν μπορει να τα βαλει με ολους ,εχει να φτιαξει κ μενιρ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 οι πιο πολλες κοιτανε τον γυμνασμενο και τα μυαλα στα καγγελα.. σεχ διασκεδασι λεφτα καλοπεραση και οταν τελειοσει το μαρουλί παμε στον επομενο.. Τόσο μισογύνης πια;καλα ας μην ειχαμε τον πανοραμιξ κ θα σου ελεγα εγω,ο οβελιξ δεν μπορει να τα βαλει με ολους ,εχει να φτιαξει κ μενιρΑαααα να πέφτανε και οι άλλοι στη χυτρα με τον μαγικό ζωμό, όταν ήταν μικροί.
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 σεχ διασκεδασι λεφτα καλοπεραση και οταν τελειοσει το μαρουλί παμε στον επομενο../. ολες εχουνε ξεφυγει καμια δεν κοιταει κατι το μονιμο και το ουσιαστικο μονο κοιταει το συμφερον και την τρελα και την καλοπεραση.. και να εχουνε ενα μ.κα.. που να τους προσφερει τα παντα και μετα παμε στον επομενο.. και η ιστορια συνεχιζετε..
l337 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 και νομιζεις οτι οι πιο πολλες γνωριζουνε αν αγαπανε η οχι;;; ολα για τα λεφτα γινοντε.,.. και το συμφερον.. γι αυτο και οι πιο πολλες και πολλοι εινε μονοι και μονες.. με ενα κινητο στο χερι και αντε γεια.,. Πέρα από το ότι γενικεύεις και λες (το λέω κομψά..) κουταμάρες, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να εκλογικέυσεις την όποια λανθασμένη σου πεποίθηση διότι οδηγεί σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Κάτι το οποίο όχι απλώς δεν σε βοηθάει αλλά σε κρύβει μες στην ψευδή "ασφάλεια" της ντουλάπας. 1
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 εγω αν ειχα λεφτα θα ηθελα να μου τα φανε οι γυναικες 2
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 :lol: Με όσα έχω δει, δεν μου φαίνεται παράξενο το να 'ναι αλήθεια. Μα τον Τουτάτη. Άσε που και να τρολάρει, μια σοβαρή απάντηση πάντα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιους. Τώρα ή μελλοντικά. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις