Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οτι απαντας σοβαρα με σκοτωνει

Μην ασχολείσαι περισσότερο, καπνισε λίγο παραπάνω και η Παρασκευή ήρθε πιο γρήγορα.

:lol: :lol:

Με όσα έχω δει, δεν μου φαίνεται παράξενο το να 'ναι αλήθεια. Μα τον Τουτάτη. :ph34r:

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δηλαδη  οσοι εχουνε σχεσεις τι εινε  οι ορεοι  ΄΄΄,,, οι εμφανισιμοι;;;

και επειδι  εχουνε μια σχεσι τι σημαινει αυτο οτι εινε ανοτεροι απο αλλους που δεν εχουνε σχεσεις;;;

Περά απ' τι σου είπε η astrosunnefo, για αρχή θα πρέπει να αποβάλεις όλες τις λανθασμένες πεποιθήσεις σου διότι δημιουργούν νευρώσεις και κόμπλεξ.

• Like 2
Δημοσ.

Με όσα έχω δει, δεν μου φαίνεται παράξενο το να 'ναι αλήθεια. Μα τον Τουτάτη. :ph34r:

κ να ευχομαστε μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας

• Like 2
Δημοσ.

και  νομιζεις οτι οι πιο  πολλες γνωριζουνε αν αγαπανε  η οχι;;;

ολα    για τα λεφτα  γινοντε.,..

και το συμφερον..

γι αυτο και  οι πιο  πολλες και  πολλοι εινε  μονοι και  μονες..

με ενα  κινητο στο χερι και  αντε γεια.,.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Μα τον Μπέλενος.
Επισκέπτης
Δημοσ.

κ να ευχομαστε μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας

Εντάξει και εμείς μόνο έναν φόβο έχουμε, πόσο γενναιοι να είμαστε πια.
Δημοσ.

οι  πιο  πολλες  κοιτανε τον  γυμνασμενο  και τα μυαλα στα καγγελα..

σεχ  διασκεδασι  λεφτα  καλοπεραση  και οταν  τελειοσει το μαρουλί  παμε στον επομενο..

• Like 1
Δημοσ.

καλα ας μην ειχαμε τον πανοραμιξ κ θα σου ελεγα εγω,ο οβελιξ δεν μπορει να τα βαλει με ολους ,εχει να φτιαξει κ μενιρ

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

οι πιο πολλες κοιτανε τον γυμνασμενο και τα μυαλα στα καγγελα..

σεχ διασκεδασι λεφτα καλοπεραση και οταν τελειοσει το μαρουλί παμε στον επομενο..

Τόσο μισογύνης πια;

καλα ας μην ειχαμε τον πανοραμιξ κ θα σου ελεγα εγω,ο οβελιξ δεν μπορει να τα βαλει με ολους ,εχει να φτιαξει κ μενιρ

Ααααα να πέφτανε και οι άλλοι στη χυτρα με τον μαγικό ζωμό, όταν ήταν μικροί.
Δημοσ.

σεχ  διασκεδασι  λεφτα  καλοπεραση  και οταν  τελειοσει το μαρουλί  παμε στον επομενο../.

ολες εχουνε  ξεφυγει  καμια δεν κοιταει κατι το  μονιμο και το  ουσιαστικο  μονο  κοιταει το συμφερον και   την  τρελα και την καλοπεραση..  και να  εχουνε ενα μ.κα..  που να τους προσφερει τα παντα  και μετα  παμε στον επομενο..

και η ιστορια συνεχιζετε..

Δημοσ.

και  νομιζεις οτι οι πιο  πολλες γνωριζουνε αν αγαπανε  η οχι;;;

ολα    για τα λεφτα  γινοντε.,..

και το συμφερον..

γι αυτο και  οι πιο  πολλες και  πολλοι εινε  μονοι και  μονες..

με ενα  κινητο στο χερι και  αντε γεια.,.

Πέρα από το ότι γενικεύεις και λες (το λέω κομψά..) κουταμάρες, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να εκλογικέυσεις την όποια λανθασμένη σου πεποίθηση διότι οδηγεί σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Κάτι το οποίο όχι απλώς δεν σε βοηθάει αλλά σε κρύβει μες στην ψευδή "ασφάλεια" της ντουλάπας.

• Like 1
Δημοσ.

Άσε που και να τρολάρει, μια σοβαρή απάντηση πάντα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιους. Τώρα ή μελλοντικά. :)

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...