Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ας μας πει κάποιος τι εννοεί ο ποιητής.Γράφει υπερρεαλιστικά, γι'αυτό δεν τον καταλαβαίνουμε.
nivek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 πλακα κανεις ετσι΄΄;;; χαρουμενοι΄΄;;;; γι αυτο και οι πιο πολλες φιλε μου εχουνε 10 και 15 γκομενους και τους εχουνε για αλλαγη.. παντρεμενες και παντρεμενους παραλληλεες σχεσεις υποκειμενικες σχεσεις.. παντρεμενες με παντρεμενους ζευγαρια με αλλα ζευγαρια ανταλαγη ζευγαριον και παει λεγοντας η ιστορια. οτι να νε φιλε. και εσυ φιλε τα βλεπεις ολα τελεια ετσι.. μαλον τα βλεπεις τοσο θεικα.. που ακομα δεν εχεις καταλάβει το τι παιζει πραγματικα. φιλε χαθηκανε οι αγαπες τα παλια χρονια ειτανε καλυτερα σε σχεση με τα τωρινα φιλε μου.. παλια δεν ειχαμε τιν τεχνολογια.. τωρα ολοι και ολες εινε σε ενα facebook και σε ενα ταβλέτ.. οπου και να πας ειτε σε καφετερια ειτε καπου αλου.. η τεχνολογια εχει φαει παρα πολους ανθρωπους και παρα πολλα σπιτια.. φιλε μου.
volos27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μιας κ λεμε για σχεσεις,θελει καμια να γνωριστουμε?ειμαι 1.52 ,134κιλα ,λιγα μαλλια κ εχω πρασινα δοντια 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μιας κ λεμε για σχεσεις,θελει καμια να γνωριστουμε?ειμαι 1.52 ,134κιλα ,λιγα μαλλια κ εχω πρασινα δοντιαΤα δόντια είναι πράσινο ελατου, πράσινο ελιάς, τι πράσινο ακριβώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις