Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω μια ταινια 85-89 η οποια ειχε ως υποθεση το δραμα μιας οικογενειας γιατι ο πατερας ειχε χασει την γυναικα του και εμεινε μονος του με τα 4-5 παιδια του

Καποια στιγμη ελειπε αυτος και του πηραν τα παιδια μεσω της προνοιας και για να τα παρει πισω επρεπε να βρει ενα μεγαλο σπιτι και να τα εχει εκει

Δεν θυμαμαι κατι παραπανω, το ειχα δει σε vhs

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδι ψαχνω μια ταινια θριλερ την ειχα δει στο σταρ πριν 5-6 χρονια νομιζω που ηταν μια πολη με λιγους κατοικους και ο αδερφος νομιζω του ιατροδικαστη της πολης εριχνε στη λιμνη κατι που δινου στα παιδια για να μεγαλωσουν γιατι νομιζω οτι επειδη δεν ειχε δουλεια θα τον διωχναν . εκει υπηρχαν κατι σαν κροκοδειλοι αλλα πιο θανατιφοροι και αυτα μεγαλωσαν και αρχισαν να τρωνε τος ανθρωπουσ και να βγαινουν στην ξηρα. θυμαμαι οτι η κορη ενος αστυνομικου που ειχε πεθανει το αγορι της απο αυτο προσπαθουσε να τα σκοτωσει με κατι φιλους της και μετα παγιδευτικαν σε ενα νησακι απεναντι απο την πολη τουσ και ηρθε ο πατερασ της την εσωσε. θυμαμαι που εκοψε ενα καλωδιο με ρευμα και το εριξε μεσα στη λιμνη. αυτην την ταινια την ψαχνω χρονια!!!!!!!!! καμια ιδεα?????????????

Δημοσ.

Δεν λες για ενα που ειχαν αποκλειστει στο νησακι και ανεβαινε η σταθμη και επιχειρησαν να περασουν απεναντι με ενα σχοινι?

Δυσκολο γιατι σε εκεινο νομιζω δεν ηταν νεαροπαρεα, ηταν μια οικογενεια, ο πρωταγωνιστης, μια γκομενα κτλ

Δημοσ.

παιδι ψαχνω μια ταινια θριλερ την ειχα δει στο σταρ πριν 5-6 χρονια νομιζω που ηταν μια πολη με λιγους κατοικους και ο αδερφος νομιζω του ιατροδικαστη της πολης εριχνε στη λιμνη κατι που δινου στα παιδια για να μεγαλωσουν γιατι νομιζω οτι επειδη δεν ειχε δουλεια θα τον διωχναν . εκει υπηρχαν κατι σαν κροκοδειλοι αλλα πιο θανατιφοροι και αυτα μεγαλωσαν και αρχισαν να τρωνε τος ανθρωπουσ και να βγαινουν στην ξηρα. θυμαμαι οτι η κορη ενος αστυνομικου που ειχε πεθανει το αγορι της απο αυτο προσπαθουσε να τα σκοτωσει με κατι φιλους της και μετα παγιδευτικαν σε ενα νησακι απεναντι απο την πολη τουσ και ηρθε ο πατερασ της την εσωσε. θυμαμαι που εκοψε ενα καλωδιο με ρευμα και το εριξε μεσα στη λιμνη. αυτην την ταινια την ψαχνω χρονια!!!!!!!!! καμια ιδεα?????????????

Εμενα η περιγραφη σου, μου θυμησε αυτη την ταινια αλλα δεν νομιζω να εχω πεσει μεσα.

"The Host"

http://www.youtube.com/watch?v=eZEJWoWk6bg

Επισης αρκετα γνωστη ταινια με κροκοδειλους ειναι και η

Lake Placid

αλλα αυτη ειναι Horror-Comedy.

Δημοσ.

Μηπως ηταν αυτη--> Creature

http://www.youtube.com/watch?v=yJA4-vETiKo

Δημοσ.

Γεια σας...ψαχνω μια ταινια την οποια ειχα δει μια φορα οταν ημουν πολυ μικρη(νομιζω στο σταρ)και οταν την ειδα δεν κοιμηθηκα για μια εβδομαδα~!

το μονο που θυμαμαι ειναι δυο σκηνικα

το 1ο ειναι ενας αντρας ειναι στο μπανιο και μιλαει με την κοπελα του στο τηλεφωνο..και ξαφνικα εκει που μιλανει ανοιγει η κοιλια του και βγαινει απο μεσα ενα τερας!

το 2ο ειναι στο τελος της ταινιας που δειχνει την κοιλια μιας κοπελας και την δειχνει να κουνιεται και αφηνει μαλλον να ενοηθει οτι δεν σκοτωσανε το τερας!

η τανιια διαδραματιζεται στην γη και οχι στο διαστημα

και δεν ειναι το ALIEN

ΚΑΙ το εχω γκουγλαρει και δεν μου βγαζει τιποτα παρα μονο το alien που το ειδα και δεν ειναι αυτο..

σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Γεια σας...ψαχνω μια ταινια την οποια ειχα δει μια φορα οταν ημουν πολυ μικρη(νομιζω στο σταρ)και οταν την ειδα δεν κοιμηθηκα για μια εβδομαδα~!

το μονο που θυμαμαι ειναι δυο σκηνικα

το 1ο ειναι ενας αντρας ειναι στο μπανιο και μιλαει με την κοπελα του στο τηλεφωνο..και ξαφνικα εκει που μιλανει ανοιγει η κοιλια του και βγαινει απο μεσα ενα τερας!

το 2ο ειναι στο τελος της ταινιας που δειχνει την κοιλια μιας κοπελας και την δειχνει να κουνιεται και αφηνει μαλλον να ενοηθει οτι δεν σκοτωσανε το τερας!

η τανιια διαδραματιζεται στην γη και οχι στο διαστημα

και δεν ειναι το ALIEN

ΚΑΙ το εχω γκουγλαρει και δεν μου βγαζει τιποτα παρα μονο το alien που το ειδα και δεν ειναι αυτο..

σας ευχαριστω πολυ!

Μηπως ειναι καποιο απο τα επεισοδια του The X-Files?

Δημοσ.

Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο για μια κοπέλα αλλά από την στιγμή που δεν ξέρουμε την ηλικία σου το «οταν ημουν πολυ μικρη» δεν μας λέει τίποτα.μπορεί να είσαι 12 και να λες λες ταινία του 2007 μπορεί να είσαι 40 και να λες ταινία του 80.

Δημοσ.

λοιπον ψαχνω 2 ταινιες παλιες αρκετα και επειδη τις εω δει πριν καμια 10ετια περιπου δε θυμεμαι και πολλα πραγαμτα...

η μια ειναι με τρεις φιλες που συναντιουνται μετα απο χρονια και κανουν ενα road trip για να πανε στον ωκεανο...η μια μαλιστα ειναι εγκυοσ και μαθαινει οτι ο πατερας του παιδιου της ειναι γκομενος τις μιας απο τις αλλες δυο, στο δρομο γνωριζουν και εναν ομορφουλη που τα φτιαχνει με την τριτη(αυτη που δε σχετιζεται με τον πατερα του παιδιου) καποια στιγμη δειχνει που τραγουδαν καραοκε η μια ηθελε να γινει τραγουδιστρια αν δε κανω λαθος.νομιζω το ολο στορρυ ηταν να πραγματοποιησουν τις ευχες τους. την ειχα δει σε videoκασσετα και για καποιο λογο μου εχει κολησει οτι ειναι της disney αλλα δε ξερω αν ισχυει.

στην αλλη θυμαμαι ακομα λιγοτερα.την ειχα δει στο star και ειναι επιστημονικης φαντασιας και θυμαμαι οτι τοτε μου ειχε κανει εντυπωση η εικονα οποτε υποθετω οτι ειναι παλια. ηταν ενας ο οποιος ειχε ουρα λυκου και κατι ειχε να κανει με ενα δαχτυλιδι. εκανε προταση γαμου σε μια για να μπορεσει να την παει καπου κατι τετοιο νομιζω οτι υπηρχαν η 7 η 9 βασιλεια και για καποιο λογο οι κακοι κυνηγουσαν την κοπελα και τον πατερα της νομιζω. η σκηνη που θυμαμαι πολυ ηταν αυτη να κοιταζεται στο ποταμι και η αντανακλαση της και τα ζωα να της τραγουδανε. και νομιζω το δαχτυλιδι ηταν το συμαντικοτερο στη ταινια.

• Moderators
Δημοσ.

στην αλλη θυμαμαι ακομα λιγοτερα.την ειχα δει στο star και ειναι επιστημονικης φαντασιας και θυμαμαι οτι τοτε μου ειχε κανει εντυπωση η εικονα οποτε υποθετω οτι ειναι παλια. ηταν ενας ο οποιος ειχε ουρα λυκου και κατι ειχε να κανει με ενα δαχτυλιδι. εκανε προταση γαμου σε μια για να μπορεσει να την παει καπου κατι τετοιο νομιζω οτι υπηρχαν η 7 η 9 βασιλεια και για καποιο λογο οι κακοι κυνηγουσαν την κοπελα και τον πατερα της νομιζω. η σκηνη που θυμαμαι πολυ ηταν αυτη να κοιταζεται στο ποταμι και η αντανακλαση της και τα ζωα να της τραγουδανε. και νομιζω το δαχτυλιδι ηταν το συμαντικοτερο στη ταινια.

Για αυτήν είναι μάλλον αυτή η mini-series The 10th Kingdom. Το Star συνηθίζει να βάζει mini-series επεισόδια back-to-back μέχρι το φινάλε και όποιος αντέξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...