mge Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια εχω ενα pc με mobo msi970a-g43 cpu fx 6300 8gb ram gpu gtx 470 windows 8.1 απο τοτε που αγορασα την μητρικη οταν κανει boot δεν κανει αυτο το χαρακτηριστικο beep απ το ηχειακι αλλα συνεχιζει και bootαρει κανονικα στα windows και δουλευει κανονικα...τι μπορω να κανω για να μου κανει αυτο το beep στην αρχη??? επισης τεσταρα το ηχειακι και δουλευει ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια εχω ενα pc με mobo msi970a-g43 cpu fx 6300 8gb ram gpu gtx 470 windows 8.1 απο τοτε που αγορασα την μητρικη οταν κανει boot δεν κανει αυτο το χαρακτηριστικο beep απ το ηχειακι αλλα συνεχιζει και bootαρει κανονικα στα windows και δουλευει κανονικα...τι μπορω να κανω για να μου κανει αυτο το beep στην αρχη??? επισης τεσταρα το ηχειακι και δουλευει ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο μηπως δε το εχεις βαλει στο σωστο σημειο στη μητρικη σου...
mge Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 οχι στο σωστο σημειο ειναι...γιατι καμια φορα οταν δεν ξεκιναει σωστα χτυπαει 3 φορες
MSSB Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εμένα η G41m-Combo στο παλιό PC (775), δεν κάνει beep. Δεν νομίζω ότι κάνουν όλες. Επίσης και Z77X-UD3H (1155) δεν το κάνει.
mge Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 τοτε μπορει και η δικια μου να μην το κανει....ευχαριστω για τον χρονο σου μαν.
xristosxaza Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 φιλε,αλλες καρτες δεν κανουν κανουν καν,αλλες κανουν 1 αλλες μπορει και 2 μην ανχο δεν ειναι κατι
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 οχι στο σωστο σημειο ειναι...γιατι καμια φορα οταν δεν ξεκιναει σωστα χτυπαει 3 φορες Προσδιόρισε λίγο το συγκεκριμένο που αναφέρεις γιατί δεν μου αρέσει. Τι πάει να πει καμια φορά δεν εκκινεί σωστά; πάντα θα πρέπει να εκκινεί εκτός κ αν αλλάξεις boot order η ρημάξεις στο Overclock τον FX.
soteras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μπορεί να κάνει κανένα πολυ σιγανό ή να θέλει ρυθμιση.Εμένα αυτό που με φοβηζει πιο πολυ είναι όχι οτι δεν κανει το μπιμ οτι όλα είναι καλά άλλά αυτά τα 3 που λες καμία φορα εκεί θα επικεντρονόμουν εγώ Πχ όταν κανει τα 3 μπιμ μετά πως συνερχετε το αφηνεις και συνερχετε μονο του βγάζεις τίποτα
mge Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Προσδιόρισε λίγο το συγκεκριμένο που αναφέρεις γιατί δεν μου αρέσει. Τι πάει να πει καμια φορά δεν εκκινεί σωστά; πάντα θα πρέπει να εκκινεί εκτός κ αν αλλάξεις boot order η ρημάξεις στο Overclock τον FX. Αν πειραξω κατι στα bios κανω save και την πρωτη φορα που θα bootαρει δεν ανοιγει αλλα δεν κανει τπτ...κανει 3 μπιπ και δεν μπαινει στα windows... μετα παταω το reset button και φτιαχνει
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αν πειραξω κατι στα bios κανω save και την πρωτη φορα που θα bootαρει δεν ανοιγει αλλα δεν κανει τπτ...κανει 3 μπιπ και δεν μπαινει στα windows... μετα παταω το reset button και φτιαχνει Τα 3beep συνήθως δηλώνουν πρόβλημα στη ραμ και βάσει του λινκ, https://forum-en.msi.com/faq/article/bios-beep-codes μαλλον ειναι θέμα μνήμης. Το συγκεκριμένο στο έκανε εξαρχής; έχεις βάλει το τελευταιο bios για τη μητρική; υποστηρίζει κανονικά τον FX; πολύ κακή επιλογή οι msi για AMD Cpu's να το ξέρεις.
nikos032 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Τα τελευταία χρόνια απ' όσο ξέρω έχουν σταματήσει να βάζουν το ηχείο. Πλέον το αντικαθιστούν με μια οθόνη που εμφανίζει τα code errors. Αλλά υπάρχουν και εταιρίες που βάζουν και οθόνη και ηχειάκι, το οποίο είναι disabled by default και μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσα από το BIOS, οπότε checkαρε μια το BIOS σου.
mge Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ναι εχει pins Τα 3beep συνήθως δηλώνουν πρόβλημα στη ραμ και βάσει του λινκ, https://forum-en.msi.com/faq/article/bios-beep-codes μαλλον ειναι θέμα μνήμης. Το συγκεκριμένο στο έκανε εξαρχής; έχεις βάλει το τελευταιο bios για τη μητρική; υποστηρίζει κανονικά τον FX; πολύ κακή επιλογή οι msi για AMD Cpu's να το ξέρεις. μου το εκανε απ την αρχη αλλα μονο την πρωτη φορα μετα απο καποια αλλαγη στο bios οπως πχ. sata mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα