Προς το περιεχόμενο

No beep when booting

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα pc με

mobo msi970a-g43

cpu fx 6300

8gb ram

gpu gtx 470

windows 8.1

απο τοτε που αγορασα την μητρικη οταν κανει boot δεν κανει αυτο το χαρακτηριστικο beep απ το ηχειακι αλλα συνεχιζει και bootαρει κανονικα στα windows και δουλευει κανονικα...τι μπορω να κανω για να μου κανει αυτο το beep στην αρχη???

επισης τεσταρα το ηχειακι και δουλευει

ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα pc με

mobo msi970a-g43

cpu fx 6300

8gb ram

gpu gtx 470

windows 8.1

απο τοτε που αγορασα την μητρικη οταν κανει boot δεν κανει αυτο το χαρακτηριστικο beep απ το ηχειακι αλλα συνεχιζει και bootαρει κανονικα στα windows και δουλευει κανονικα...τι μπορω να κανω για να μου κανει αυτο το beep στην αρχη???

επισης τεσταρα το ηχειακι και δουλευει

ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο

μηπως δε το εχεις βαλει στο σωστο σημειο στη μητρικη σου...

Δημοσ.

οχι στο σωστο σημειο ειναι...γιατι καμια φορα οταν δεν ξεκιναει σωστα χτυπαει 3 φορες

Δημοσ.

Εμένα η G41m-Combo στο παλιό PC (775), δεν κάνει beep. Δεν νομίζω ότι κάνουν όλες. Επίσης και Z77X-UD3H (1155) δεν το κάνει.

Δημοσ.

τοτε μπορει και η δικια μου να μην το κανει....ευχαριστω για τον χρονο σου μαν.

Δημοσ.

οχι στο σωστο σημειο ειναι...γιατι καμια φορα οταν δεν ξεκιναει σωστα χτυπαει 3 φορες

Προσδιόρισε λίγο το συγκεκριμένο που αναφέρεις γιατί δεν μου αρέσει.

Τι πάει να πει καμια φορά δεν εκκινεί σωστά;

πάντα θα πρέπει να εκκινεί εκτός κ αν αλλάξεις boot order η ρημάξεις στο Overclock τον FX.

Δημοσ.

Μπορεί να κάνει κανένα πολυ σιγανό ή να θέλει ρυθμιση.Εμένα αυτό που με φοβηζει πιο πολυ είναι όχι οτι δεν κανει το μπιμ οτι όλα είναι καλά άλλά αυτά τα 3 που λες καμία φορα εκεί θα επικεντρονόμουν εγώ

Πχ όταν κανει τα 3 μπιμ μετά πως συνερχετε το αφηνεις και συνερχετε μονο του βγάζεις τίποτα

Δημοσ.

Προσδιόρισε λίγο το συγκεκριμένο που αναφέρεις γιατί δεν μου αρέσει.

Τι πάει να πει καμια φορά δεν εκκινεί σωστά;

πάντα θα πρέπει να εκκινεί εκτός κ αν αλλάξεις boot order η ρημάξεις στο Overclock τον FX.

Αν  πειραξω κατι στα bios κανω save και την πρωτη φορα που θα bootαρει δεν ανοιγει αλλα δεν κανει τπτ...κανει 3 μπιπ και δεν μπαινει στα windows... μετα παταω το reset button και φτιαχνει

Δημοσ.

Αν  πειραξω κατι στα bios κανω save και την πρωτη φορα που θα bootαρει δεν ανοιγει αλλα δεν κανει τπτ...κανει 3 μπιπ και δεν μπαινει στα windows... μετα παταω το reset button και φτιαχνει

Τα 3beep συνήθως δηλώνουν πρόβλημα στη ραμ και βάσει του λινκ,

https://forum-en.msi.com/faq/article/bios-beep-codes

μαλλον ειναι θέμα μνήμης.

Το συγκεκριμένο στο έκανε εξαρχής; έχεις βάλει το τελευταιο bios για τη μητρική; υποστηρίζει κανονικά τον FX;

πολύ κακή επιλογή οι msi για AMD Cpu's να το ξέρεις.

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια απ' όσο ξέρω έχουν σταματήσει να βάζουν το ηχείο. Πλέον το αντικαθιστούν με μια οθόνη που εμφανίζει τα code errors.

Αλλά υπάρχουν και εταιρίες που βάζουν και οθόνη και ηχειάκι, το οποίο είναι disabled by default και μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσα από το BIOS, οπότε checkαρε μια το BIOS σου.

Δημοσ.

ναι εχει pins

Τα 3beep συνήθως δηλώνουν πρόβλημα στη ραμ και βάσει του λινκ,

https://forum-en.msi.com/faq/article/bios-beep-codes

μαλλον ειναι θέμα μνήμης.

Το συγκεκριμένο στο έκανε εξαρχής; έχεις βάλει το τελευταιο bios για τη μητρική; υποστηρίζει κανονικά τον FX;

πολύ κακή επιλογή οι msi για AMD Cpu's να το ξέρεις.

μου το εκανε απ την αρχη αλλα μονο την πρωτη φορα μετα απο καποια αλλαγη στο bios οπως πχ. sata mode

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...