THUKIS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλημέρα παιδιά , εδώ και λίγο διάστημα ψάχνω κινητό μέχρι 250€ και έχω ψιλοκαταλήξει στο Xiaomi Redmi 3 Pro (32GB) λόγο 5'' για να μην πάω στο Note . Χθές έριχνα μια ματιά από πού να το πάρω και θυμήθηκα ότι θα πάμε ταξίδι Ρωσία σε κανά μήνα , Μοσχα-Αγ.Πετρούπολη . Έτσι έριξα μια ματιά στη Μόσχα για κινητά και τιμές . Φυσικά δεν έχα βγάλει και πολύ άκρη ακόμα με τα ρώσικα , αλλά έπεσα στην σελίδα του xiaomi-store Moscow http://store-xiaomi.ru/index.php?route=product/search&search=redmi Από ότι βλέπω βγαίνει γύρω στα 180€ . Καλή τιμή . Επίσης έψαχνα και κανένα αλλό site με άλλα κινητά αλλά δεν έβγαλα άκρη για την ώρα . Αν το πάρω από εκεί θα έχει κάποιο θέμα με κλειδώματα κ.τ.λ. ? Αξίζει ή να το πάρω από eu.warehouse ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ο φίλος μου έχει κινητό από Ρωσία. Καλά μηχανήματα, αλλά όταν σε παίρνουν τηλέφωνο έχει μόνο το εξής ringtone και δεν μπορείς να το αλλάξεις:
karaLRS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γιατί δεν το παίρνεις στα 166€ από aliexpress? Επίσης τι εγγύηση θα έχεις; θα το στείλεις Ρωσία; 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_349207.html
ziaba Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλημέρα παιδιά , εδώ και λίγο διάστημα ψάχνω κινητό μέχρι 250€ και έχω ψιλοκαταλήξει στο Xiaomi Redmi 3 Pro (32GB) λόγο 5'' για να μην πάω στο Note . Χθές έριχνα μια ματιά από πού να το πάρω και θυμήθηκα ότι θα πάμε ταξίδι Ρωσία σε κανά μήνα , Μοσχα-Αγ.Πετρούπολη . Έτσι έριξα μια ματιά στη Μόσχα για κινητά και τιμές . Φυσικά δεν έχα βγάλει και πολύ άκρη ακόμα με τα ρώσικα , αλλά έπεσα στην σελίδα του xiaomi-store Moscow http://store-xiaomi.ru/index.php?route=product/search&search=redmi Από ότι βλέπω βγαίνει γύρω στα 180€ . Καλή τιμή . Επίσης έψαχνα και κανένα αλλό site με άλλα κινητά αλλά δεν έβγαλα άκρη για την ώρα . Αν το πάρω από εκεί θα έχει κάποιο θέμα με κλειδώματα κ.τ.λ. ? Αξίζει ή να το πάρω από eu.warehouse ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παρήγγειλε το από την Κίνα μέχρι που θα γυρίσεις από την Μόσχα το redmi θα σε περιμένει στο σπίτι
THUKIS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 και θα είμαι Μόσχα με ραγισμένη οθόνη ? Ξεφτίλα ... Λοιπον αυτό από το gearbest μου άρεσε πολύ . Στις αγγελίες του insomnia το έχει ένα παιδί αλλά ήρθα δευτερος και αναμένω . Αν δεν κάτσει μέχρι αύριο από την αγγελία θα το παραγγείλω από gearbest Δευτέρα. Θέλει να φορτώσω και το paypal με πατέντα αν δεν παίρνει την πιστωτική . Θέμα με τελωνείο λέτε να έχουμε ?
someone- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 και θα είμαι Μόσχα με ραγισμένη οθόνη ? Ξεφτίλα ... Λοιπον αυτό από το gearbest μου άρεσε πολύ . Στις αγγελίες του insomnia το έχει ένα παιδί αλλά ήρθα δευτερος και αναμένω . Αν δεν κάτσει μέχρι αύριο από την αγγελία θα το παραγγείλω από gearbest Δευτέρα. Θέλει να φορτώσω και το paypal με πατέντα αν δεν παίρνει την πιστωτική . Θέμα με τελωνείο λέτε να έχουμε ? με απλο ταχυδρομειο σχεδον απιθανο.
ziaba Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 και θα είμαι Μόσχα με ραγισμένη οθόνη ? Ξεφτίλα ... Λοιπον αυτό από το gearbest μου άρεσε πολύ . Στις αγγελίες του insomnia το έχει ένα παιδί αλλά ήρθα δευτερος και αναμένω . Αν δεν κάτσει μέχρι αύριο από την αγγελία θα το παραγγείλω από gearbest Δευτέρα. Θέλει να φορτώσω και το paypal με πατέντα αν δεν παίρνει την πιστωτική . Θέμα με τελωνείο λέτε να έχουμε ? και στην Μόσχα θα πας με το πιο φτηνό xiaomi ? iphone ή samsung στην χειρότερή πρέπει να τσιμπήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα