Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι μηχανικος ουτε ενθαρυνω κανεναν να προφασιστει πως "επεσε" το σπιτι του απο σεισμο η απο τον κακο λυκο. Ειναι κατι που υφισταται ομως.

προσωπικά το θεωρω χαζο να το κάνεις γιατι ουσιαστικά δεν γλιτωνεις τπτ, χωρια αν γινει στραβη θα γινει αυτοψία στο κτίριο κ θα φανει τι ειχε γκρεμιστεί απο πριν κ τι οχι(ειμαι μηχανικός κ μπορείς αρκετα ευκολα να το εντοπίσεις ποσο μαλλον καποιος εμπειρογνώμονας που ειναι κ η δουλεια του)
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσωπικά το θεωρω χαζο να το κάνεις γιατι ουσιαστικά δεν γλιτωνεις τπτ, χωρια αν γινει στραβη θα γινει αυτοψία στο κτίριο κ θα φανει τι ειχε γκρεμιστεί απο πριν κ τι οχι(ειμαι μηχανικός κ μπορείς αρκετα ευκολα να το εντοπίσεις ποσο μαλλον καποιος εμπειρογνώμονας που ειναι κ η δουλεια του)

Προφανως παρα παρα παρα πολλοι συναδελφοι σου δεν κανουν καλα την δουλεια τους λοιπον. Χωρια φυσικα το αθανατο Ελληνικο δημοσιο.

Δημοσ.

Προφανως παρα παρα παρα πολλοι συναδελφοι σου δεν κανουν καλα την δουλεια τους λοιπον. Χωρια φυσικα το αθανατο Ελληνικο δημοσιο.

μην τα περιμένουμε ολα απο το δημόσιο πρωτα ξεκινα απο τους μηχανικούς κ το σαπιο τεε. Δεν φταίει το δημόσιο ουτε η κριση που η οικοδομή εχει τετοια χάλια. Τα μαμισαν ολα την προηγούμενη δεκαετία.
Δημοσ.

Αυτό που λέτε με το πούλημα, ξεχάστε το, δεν αγοράζει κανένας ακίνητα και ιδικά οικόπεδα, ούτε να του το χαρίσει δεν το παίρνει ο άλλος

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λέτε με το πούλημα, ξεχάστε το, δεν αγοράζει κανένας ακίνητα και ιδικά οικόπεδα, ούτε να του το χαρίσει δεν το παίρνει ο άλλος

Γιατι εισαι τοσο απολυτως.Ολα παντα εχουν μια τιμη εστω και χαμηλοτερη απο την αξια τους.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πήρα μηχανικό σήμερα, ντόπχιο, και δεν ήξερε τι ζητάω. Κατάλαβε πως θα πρέπει να μου στείλει μια βεβαίωση τύπου "γράφω κατι σε ένα χαρτί και το υπογράφω". Δεν μπορεί να είναι τόσο απλό, μπορεί?

Δημοσ.

Παιδιά πήρα μηχανικό σήμερα, ντόπχιο, και δεν ήξερε τι ζητάω. Κατάλαβε πως θα πρέπει να μου στείλει μια βεβαίωση τύπου "γράφω κατι σε ένα χαρτί και το υπογράφω". Δεν μπορεί να είναι τόσο απλό, μπορεί?

Σιγουρα θελει αδεια κατεδάφισης από πολεοδομια . Τουλάχιστον αυτό .

Δημοσ.

Οχι, εγω ρωτάω για ήδη μισογκρεμισμένο από μόνο του ώστε να έχω έκπτωση 60% στον ΕΝΦΙΑ. Η λογιστρια ζητησε βεβαιωση μηχανικου για να το αλλαξει στο Ε9.

Δημοσ.

Αν ο πωλητής περιμένει να πουλήσει σε τιμές "φούσκας" ή πολύ κοντά σε αυτές φυσικά και δεν πρόκειται να αγοράσει κανένας, αν συμβιβαστεί με τις τρέχουσες τιμές αγοράς μια χαρά θα μπορέσει να πουλήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ο πωλητής περιμένει να πουλήσει σε τιμές "φούσκας" ή πολύ κοντά σε αυτές φυσικά και δεν πρόκειται να αγοράσει κανένας, αν συμβιβαστεί με τις τρέχουσες τιμές αγοράς μια χαρά θα μπορέσει να πουλήσει.

Εκτος και είναι σε καποιο μικρο χωριο που δεν υπαρχει ενδιαφερον .

Δημοσ.

Οχι, εγω ρωτάω για ήδη μισογκρεμισμένο από μόνο του ώστε να έχω έκπτωση 60% στον ΕΝΦΙΑ. Η λογιστρια ζητησε βεβαιωση μηχανικου για να το αλλαξει στο Ε9.

Έκπτωση 60% έχουν τα ημιτελή, όχι τα μισογκρεμισμένα.

Δημοσ.

για κτίσμα που έχει μεν αποπερατωθεί, αλλά αναγράφεται ως ημιτελές γιατί έχει μερική έλλειψη στέγης ή έχει υποστεί ουσιώδεις βλάβες, που το καθιστούν μη λειτουργικό.

Βάσει του παραπάνω, δεν βλέπω το λόγο να μην εμπίπτει. 'Εχει υποστεί ουσιώδεις βλάβες, έχει έλλειψη στέγης, είναι μη λειτουργικό και εδώ και χρόνια μη ηλεκτροδοτούμενο.

Δημοσ.

Βάσει του παραπάνω, δεν βλέπω το λόγο να μην εμπίπτει. 'Εχει υποστεί ουσιώδεις βλάβες, έχει έλλειψη στέγης, είναι μη λειτουργικό και εδώ και χρόνια μη ηλεκτροδοτούμενο.

Το παραπάνω είναι μόνο ένα κομμάτι μιας πρότασης ενός άρθρου, και φυσικό είναι να χάνεις το νόημα διαβάζοντας μόνο αυτό:

• Στη στήλη 32 του Πίνακα 1 συμπληρώνεται κωδικός 8 «κενό κτίσμα».

Δεν συμπληρώνεται η στήλη 32 αν πρόκειται για κτίσμα που έχει μεν αποπερατωθεί αλλά αναγράφεται ως ημιτελές γιατί έχει μερική έλλειψη στέγης ή έχει υποστεί ουσιώδεις βλάβες που το καθιστούν μη λειτουργικό."

http://www.ethnos.gr/oikonomia/arthro/grafoun_ksana_to_e9_kai_sbinoun_tous_ekstra_forous-64094192/

Σε απλά Ελληνικά αν δεν συμπληρωθεί η στήλη 10 με τον κωδικό 99, η στήλη 30 με την ένδειξη όχι και η στήλη 32 με τον κωδικό 8, έκπτωση 60% δεν έχει.

Δημοσ.

Δηλαδη τα διαλυμένα πληρώνουν κανονικά? Τουλαχιστον να μην νευριαζω που πληρωνουμε τοσο καιρό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...