Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εδώ και λιγο καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα καθως δω καποιο βιντεακι στο youtube..η οθονη παγώνει αλλα δν παγωνει δείχνοντας την τελευταια οθονη αλλα πεταει μια μονοχρωμη οθονη αναλογα με τα χρωματα της σελίδας που παιζει το βιντεο..ειτε μπλε ειτε γκρι τις πιο πολλες φορες..εχω κάνει φορματ ξανα windows 7 64bit και οι οδηγοι γενικα ειναι ενημερωμένοι..δν ξέρω τι μπορει να φταιει.ο υπολογιστής βεβαια συνεχιζει κανονικα να δουλεύει όμως δν ανταποκρίνεται τπτ..και γενικα τις πιο πολλες φορες θα χρειαστει clear cmos για να μπουταρει παλι

Δημοσ.

μήπως μυρίζει κάτι καμμενο η 8800gts είναι  :P . πέρα από την πλακα 

εδώ υπάρχει ένα παράδοξο μας λες ότι συμβαίνει μονο στα βιντεακια στο youtube  οποτε το μυαλό μας πάει σε πρόβλημα  software (player - codec κτλ) και μετά μας λες για clear cmos που το κάνουμε σε πιο βαριές περιπτώσεις,  συνήθως προβλημάτων hardware και BIOS δεν μπορώ να βρω τι φταίει,,,,,,  ο μονος συνδετικός κρίκος είναι η κάρτα γραφικών αλλα και πάλι κάτι δεν μου κάθεται καλα στο όλο πρόβλημα , σε games στο κάνει για δοκίμασε ??

• Like 1
Δημοσ.

Σε παιχνιδια δν μου το κανει..οταν το κανει γινεται αυτο που λεω πιο πάνω με την οθονη και αναγκαζομαι να το κλεισω απ το τροφοδοτικο γτ δν κλεινει ουτε απ το κουμπί του κουτιού.ε μετα ανοίγει ποτε κανονικά και ποτε δν μπουταρει με τπτ και αναγκαζομαι να κανω clear cmos

Δημοσ.

οποτε δεν είναι η κάρτα 

ψαξτω κάτι με software  παίζει κάνε  επαναεγκαταστάσεις  τον chrome και  mozilla κάνε  αναβαθμηση στον adobe player  και τέλος πριν ανοίξεις την σελίδα του youtube απενεργοποίησε firewall antivirus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γινεται αυτο;..οκ το εκανα.θα δοκιμασω τωρα να δω αν θα το ξανακανει..εκανα disable hardware acceleration στο chrome

Επεξ/σία από gerryhondros
  • Like 1
Δημοσ.

Κάτι έχει φορτωθεί στους  browsers. Αν και τους σβήνεις και τους ξανά εγκαταστείς αυτό δεν χάνετε. Βλέπεις τίποτα περίεργες Tools Bar στους browsers;;;; Εγκατέστησε το Malwarebytes και βάλε τω να ψάξει τον υπολογιστή σου. Κατέβασε adwcleaner και βάλε τω να ψάξει τον υπολογιστή σου (αυτό δεν θέλει εγκατάσταση).

Δημοσ.

Δν μπορω να το εξηγησω..μολις μου το ξαναεκανε μετα απο 3-4 μερες που ήταν μκα χαρα αφου ειχα κανει disable harware acceleration.ξαναπαγωσε κ δν εκλεινε ουτε απ το κουμπι.μονο απο τροφοδοτικό!τωρα προσπαθω να κανω clear cmos αλλα παλι δν ανοίγει..λετε να ειναι η κάρτα γραφικων;

Εκανα κ αυτα που ειπε ο stelios5 κατι βρηκε το malware και τα σβησε

Δημοσ.

Ο ύπολογιστης ανοιξε και απ οτι καταλαβαίνω ότι προγραμμα χρησιμοποιεί hardware acceleration τοτε μετα απο λιγο θα κρασαρει..χθες ηταν το kodi που το κανε..την αλλη φορα το chrome..υπαρχει κάποια λυση σ αυτό ή η καρτα γραφικων τα φτυνει;

Δημοσ.

Είτε η κάρτα γραφικών (που είναι το πιθανότερο) είτε το τροφοδοτικό δεν μπορεί να δώσει την ισχύ που απαιτεί η κάρτα ότι ζορίζεται (με το hardware acceleration), λόγο ηλικίας.

Καλύτερα άλλαξε την κάρτα με μια μεταχειρησμένη με 20 ευρώ ή με μια καινούρια έως 50-60 αφού δεν παίζεις παιχνίδια.

Ρώτα εδώ. 

http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/ 

Η καλύτερη φθηνή αν θες cuda είναι η 730 384 ή μεταχειρησμένη 640-650-740

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...