iWantPC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια, ειμαι κατοχος του samsung galaxy s3 neo. Εχθες αποφασισα να δω βιντεο στο youtube και παρατηρησα οτι ειχε χαθει ο ηχος. Δεν ξερω πως, προχθες ηταν μια χαρα, σαν να εγινε δια μαγειας. Οταν κανω κληση καποιον ομως ακουγεται μια χαρα αλλα οταν θελω να ακουσω καποιο φωνητικο π.χ messenger ή να δω βιντεο δεν εχει ηχο. Το κινητο δεν υπέστει καμια ζημια. Δοκιμασα να κανω reset αλλα παλι δεν υπαρχει ηχος εαν εχετε καμια ιδεα να μου προτεινετε θα το εκτιμουσα πολυ . Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Οταν κάνεις κλήση ο ήχος ακούγεται απο το ακουστικό,όταν όμως είσαι στο You Tube ο ήχος ακούγεται απο το ηχείο.Αν δεν παίζει ήχος απο το ηχείο όταν είσαι στο You Tube ίσως φταίει ο browser,αν δεν παίζει ήχος καθόλου,πχ κάποιο mp3 τότε έχει πρόβλημα το ηχείο,ίσως η πλακέτα που δίνει εντολή στο ηχείο.Σου έχει πέσει πρόσφατα το κινητό?
meletis_m Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Ποιόν Browser χρισημοποιείς? Λογικά το Chrome, επειδή και εμένα τελευταία είχα προβλήματα με το συγκεκριμένο browser έκανα μια επαναφορά στο browser και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Βέβαια έγω δέν είχα θέμα με τον ήχο, αλλά με διάφορα spam μηνύματα που εμφάνιζε κατά την πλοήγηση. Το πρόβλημα των διαφήμίσεων το έλυσα με το adguard καθώς δέν είναι Root η συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα