Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα που μπορεί να πήγε το μυαλό σας αλλά εγώ μιλάω γι'αυτό το εκνευριστικό τίναγμα στην αρχή του ύπνου.

Εκεί που ζήτημα να έχει περάσει κάνα δεκάλεπτο ύπνου, τινάζομαι και ξυπνάω έντρομη...πόσο εκνευριστικό!!

Εσείς τί κάνετε γι'αυτό; Υπάρχει τρόπος να το μειωσουμε/εξαφανίσουμε;

• Like 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εσείς τί κάνετε γι'αυτό; Υπάρχει τρόπος να το μειωσουμε/εξαφανίσουμε;

Έχω δοκιμάσει το δέσιμο στο κρεβάτι και λύσιμο μετά από 10-15 λεπτά αλλά τζάμπα κόπος, δεν κατάφερα να κοιμηθώ παρά μόνο ώρες μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος ναι ,  να κόψεις την σαβούρα πριν τον ύπνο, δεν κάνει να την πέφτουμε με γεμάτο στομάχι ..

Και χτυπά και αυτο , τέλειο χαλαρωτικό ρόφημα ..

johnz_luiza.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Άγχος-στρες, καφεΐνη, ή υπερβολική κούραση είναι μερικές από τις αιτίες που το προκαλούν. Αλλά συμβαίνει και χωρίς προφανή λόγο!

Δε μπορείς να κάνεις τίποτα, δε σταματάει.

Αλλά να ξέρεις δε το παθαίνεις συνέχεια. Εγώ π.χ. υπήρχε εποχή που "έτρωγα" 2-3 τέτοια κάθε βράδυ, ενώ τώρα έχει να μου συμβεί πάνω από χρόνο.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι περπατάω ή κατεβαίνω σκαλιά και ξαφνικά σκοντάφτω και πέφτω. Εσύ τι βλέπεις? Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό πάντως, έχει και λίγο πλάκα όταν καταλαβαίνω πως δεν έπεσα στην πραγματικότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι περπατάω ή κατεβαίνω σκαλιά και ξαφνικά σκοντάφτω και πέφτω. Εσύ τι βλέπεις? Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό πάντως, έχει και λίγο πλάκα όταν καταλαβαίνω πως δεν έπεσα στην πραγματικότητα.

Και γω αυτο βλεπω.

Το παθαινω μονο οταν κοιμηθω ανασκελα, πραγμα που συμβαινει πολυ σπανια γιατι δε με παιρνει σχεδον ποτε ο υπνος ανασκελα, πρεπει να γυρισω μπρουμητα, εκτος και αν ειμαι τελειως χωμα (2 μερες αυπνος ξερω γω), που τοτε κοιμαμαι και ορθιος.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος ναι ,  να κόψεις την σαβούρα πριν τον ύπνο, δεν κάνει να την πέφτουμε με γεμάτο στομάχι ..
Και χτυπά και αυτο , τέλειο χαλαρωτικό ρόφημα ..

johnz_luiza.jpg

Η Λουίζα βέβαια είναι και καλό διουρητικό. Εμένα μου είχε φύγει λίγο, μία σταγόνα και ξύπνησα, μία περίοδο που έπινα κάθε βράδυ. 

Και γω αυτο βλεπω.

Το παθαινω μονο οταν κοιμηθω ανασκελα, πραγμα που συμβαινει πολυ σπανια γιατι δε με παιρνει σχεδον ποτε ο υπνος ανασκελα, πρεπει να γυρισω μπρουμητα, εκτος και αν ειμαι τελειως χωμα (2 μερες αυπνος ξερω γω), που τοτε κοιμαμαι και ορθιος.

Και εγώ όταν κοιμάμαι ανάσκελα βλέπω τα πιο έντονα όνειρα. Όταν ήμουν σχολείο καμιά φορά κοιμόμουν επίτηδες ανάσκελα για να ζήσω την εμπειρία. :)

Δημοσ.

Και εγώ όταν κοιμάμαι ανάσκελα βλέπω τα πιο έντονα όνειρα. Όταν ήμουν σχολείο καμιά φορά κοιμόμουν επίτηδες ανάσκελα για να ζήσω την εμπειρία. :)

Το προσπαθω και γω αλλα ειναι αδυνατον να με παρει ο υπνος ανασκελα! :cry:

Δημοσ.

Πάντως ρε σεις με πιάνει αυτό το πράγμα και χωρίς νά'χω φάει το βράδυ πριν τον ύπνο :/

Καφέδες πίνω max 1-2 την ημέρα όχι με πολλές κουταλιές καφέ.

Θα δοκιμάσω να δεθώ σε στυλ defacer.

Δημοσ.

Και για ποιο λόγο αυτό είναι τόσο ενοχλητικό που να θέλεις να κάνεις κάτι δραστικό για αυτό?

Το παθαίνω και εγώ αλλά δεν το έχω συνδιάσει με κάποια κατάχρηση φαγητού ή ποτού. Δεν το έχω σκεφτεί και πολύ βέβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...