kostas12ldb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ποιός 80ας-90ας έχει παίξει το Τhe Dig της LucasArts; Θυμάστε τι έγινε στον πολιτισμό που βρήκε τον τρόπο να ζει για πάντα; Κάτι τέτοιο... Εγώ ξέρω ότι κάθε φορά που ο άνθρωπος πάει να παρέμβει στον τρόπο που λειτουργεί η φύση, τον περιμένει από πίσω η ουρά της αχλάδας! 1
Alithinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ας αρχίσουν να κλωνοποιούν δεινόσαυρος πρώτα, και μετά βλέπουμε και για αυτό.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ούτε οι ασθένειες θα εξαληφθούν ούτε τίποτα. Φίκια για μεταξωτές κορδέλες και ψεύτικες ελπίδες για εκατομμύρια κόσμο που πάσχει από ασθένειες. Ας κάνουν την δουλειά τους οι επιστήμονες και όταν ανακαλύψουν κάτι ας το ανακοινώσουν τότε. 1
suffocater Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το πλασμα που τον δρομο του προς τον παραδεισο τον στρωνει με πισσα και μπετο και μεταικινειται με καζανια , θελει τωρα να φτιαξει και ζωη αξεπεραστη . γιουχου ρε . So deep i can see adele rollin'. 2
dali13gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δε μπορω να καταλαβω πως σχετιζεται η εξαφανιση ασθενειων με εκεινη της πεινας αλλα και την εκμηδενιση ατυχηματων. Η υγεια μας θα ειναι καλυτερη και ισως αλλαξει το προσδοκιμο ζωης.Εως εκει θαρρω. Οι συνθηκες ζωης ομως θελουν και ποιοτικοτερο επαγγελματικο-οικονομικο επιπεδο για περισσοτερες γεννησεις.Το τελευταιο δεν αλλαζει γονιδιακα! Με τέτοια άλματα λογικής που κάνουν μερικοί δεν ανησυχώ για τον υπερπληθυσμό. Θα εξαλείφονται από μόνοι τους κάποιοι. Ο συγκεκριμένος σε άλλο θέμα θεωρούσε λογικό το να μην λυθεί το θέμα υποσιτισμού και έλλειψης νερού στην Αφρική γιατί δεν θα πεθαίνουν και θα έχουμε πρόβλημα υπερπληθυσμού...
masteripper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Και κάπου εκεί θα γίνει ένα λαθάκι και θα έχουμε Live Walking Dead,,,,μια ματσετα πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη επένδυση απο κάρτα γραφικών... 1
Mr_Muscle Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 θυμάμαι τον φυσικό μου στο γυμνάσιο -btw σε τι σκατοσχολείο πήγαινα; - να μας λέει για το μέλλον πως θα παραμετροποιούν γενετικά τους ανθρώπους για να τους έχουνε σαν ζώα πχ δυνατό σώμα 0 μυαλό για εργάτες η αδύναμους -πχ για να μην μπορούν να αντισταθούν- αλλά με αρκετό μυαλό για διαχειριστές κτλ και τον περνούσαμε για τρελό και μάλλον ήτα χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α αλλά απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια
Mr_Muscle Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μη γινουμε Resident Evil μονο... (τουλαχιστον να κλεισω save room) Ποτέ μου δεν κατάλαβα το πρόβλημα... φοράς μια χειμερινή στολή βατραχανθρώπου και μια μάσκα και τελείωσε.... έχεις δοκιμάσει να δαγκώσεις τέτοια στολή; τι σε κάνει να πιστεύεις (αν εσύ χρειάζεται να βγάλεις νέα μασέλα για να την γρατζουνίσεις απλά) πως ένα σάπιο στόμα θα μπορέσει να την τρυπήσει;
suffocater Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ποτέ μου δεν κατάλαβα το πρόβλημα... φοράς μια χειμερινή στολή βατραχανθρώπου και μια μάσκα και τελείωσε.... έχεις δοκιμάσει να δαγκώσεις τέτοια στολή; τι σε κάνει να πιστεύεις (αν εσύ χρειάζεται να βγάλεις νέα μασέλα για να την γρατζουνίσεις απλά) πως ένα σάπιο στόμα θα μπορέσει να την τρυπήσει; Το νου σου οταν θα πηγαίνεις για κατούρημα. 2
ReKeira Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Σιγά ήδη κυκλοφορούν στην Ελλάδα κάτι "συνθετικά" υβρίδια :P
Mr_Muscle Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το νου σου οταν θα πηγαίνεις για κατούρημα. και φεύγουν όλα με σωληνάκι διπλά από την αδιάβροχη στρατιωτική μου μπότα αν είναι για για no2 θα κολυμπάω στην θάλασσα ή θα ανεβαίνω κάνα δέντρο Στην αρχή πήγα να γράψω στο google "military pissing tube" στηριζόμενος ότι το AI του google θα καταλάβει τι θέλω και μετά πάτησα "εικόνες" μην το κάνεις 1
Satanochio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ναι όλοι δουλεύουν για το καλό της ανθρωπότητας και στο τέλος όλα καταλήγουν στα χέρια του στρατού.Έτσι ξεκίνησαν και με την ατομική ενέργεια και μετά την κάνανε βόμβες.
Mr_Muscle Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ναι όλοι δουλεύουν για το καλό της ανθρωπότητας και στο τέλος όλα καταλήγουν στα χέρια του στρατού.Έτσι ξεκίνησαν και με την ατομική ενέργεια και μετά την κάνανε βόμβες. και με την εφεύρεση του Ζωγράφου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα