angelk1983 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Παιδια θα ηθελα την βοηθειά σας. Το start menu, η αναζήτηση και η task bar δεν λειτουργουν. Έχω windows 10 pro x64.
Ghost007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Παιδια θα ηθελα την βοηθειά σας. Το start menu, η αναζήτηση και η task bar δεν λειτουργουν. Έχω windows 10 pro x64. εκανες καμια επανεκινηση ?..μηπως εφαγε κανα σκαλομα...
stelios5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Παιδια θα ηθελα την βοηθειά σας. Το start menu, η αναζήτηση και η task bar δεν λειτουργουν. Έχω windows 10 pro x64. Το αντιμετώπισα και εγώ και το έλυσα με νέο format. Έγινε όταν πήγα σε παλιό υπολογιστή να βάλω driners στην κάρτα γραφικών που δεν αντιστοιχούσαν σε win 10. Σε αυτή την περίπτωση αφήνουμε να δουλεύει με drivers που έχουν τα win 10.
angelk1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχω κανει format στα windows 10 ήδη 2 φορες σε 3 μηνες. Μια γιατι ξαφνικά ο ήχος δεν ακουγόταν και αλλα μία για το ίδιο πρόβλημα με το start menu και taskbar τα οποία και αυτά ξαφνικά δεν λειτουργουν τωρα. Προσπαθώ ψάχνωντας πιθανές λύσεις πριν γυρίσω στα 7αρια να ησυχάσω.
bromiaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αγαπητέ αρκετοί λίγο ή πολύ έχουμε αντιμετωπίσει με τα 10 διάφορα προβληματάκια.. Και σε εμένα με 10 pro και σε ολοκαίνουργιο μηχάνημα με οδηγούς και 2-3 φορές δεν λειτουργούσε η έναρξη.. Φαντάσου πόσα περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν τα παλαιότερα μηχανήματα και ίσως με όχι σωστούς οδηγούς. Ας ελπίσουμε ότι με το sp του καλοκαιριού να στρώση.
stelios5 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχω κανει format στα windows 10 ήδη 2 φορες σε 3 μηνες. Μια γιατι ξαφνικά ο ήχος δεν ακουγόταν και αλλα μία για το ίδιο πρόβλημα με το start menu και taskbar τα οποία και αυτά ξαφνικά δεν λειτουργουν τωρα. Προσπαθώ ψάχνωντας πιθανές λύσεις πριν γυρίσω στα 7αρια να ησυχάσω. Μήπως προσπαθείς να περάσεις drivers σε διάφορα που είναι ενσωματωμένα στην μητρική σου;;;; Ακόμα και για την κάρτα γραφικών;;; Πάνε στο site της μητρικής και της κάρτα γραφικών (αν δεν είναι ενσωματωμένη η κάρτα γραφικών) και δες αν σου δίνει εκεί drivers για Win 10. Αν όχι άστο να δουλεύει με τους drivers που έχουν τα Win 10. Οι λάθος drivers δημιουργούν τα προβλήματα που λες. Πάρα πολλά harware δεν συνεργάζονται ακόμα καλά με τα Win 10. Hardwar
παπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το ειχα και γω πριν κανα 3μηνο. Εδω και κατι μερες παλι το εχω. Τι φταιει; Καμια λυση; δεν δουλευει το start menu και το search. Ειναι dead. Ααα δεν δουλευει και το start menu + P (αυτο που αλλαζεις Screen)
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το σκάλωμα του start menu και των εικονιδίων στην έναρξη είναι ένα πρόβλημα που είχαν τα 10άρια από πέρυσι την Σεπτέμβρη που εμφανίστηκαν και σε μένα τουλάχιστον διορθώθηκε με κάτι ενημερώσεις των Απρίλιο του 16. Από τότε δεν έχει πρόβλημα. Έχεις ανοιχτές τις ενημερώσεις; Το κόλλημα αυτά διορθώνεται με επανεκκίνηση (όχι τερματισμό και ξανά άνοιγμα). Το κάνεις με δεξί κλικ στην σημαία->Τερματισμός->Επανεκκίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα