Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και μπήκαμε ήδη στο καλοκαίρι, θα ήταν ενδιαφέρον να γράφαμε πως αντιμετωπίζουμε το θέμα.

Εγώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ υγρό εντομοαπωθητικό που μπαίνει στην πρίζα (άοσμο) , τσιρότα σιτρονέλας στο σώμα και έχω και μια ρακέτα που τα καίει καθώς παράγει ρεύμα (με μπαταρία).

Ειδικά με την ρακέτα την έχω καταβρεί.

Μέχρι τώρα που γράφω σκότωσα 3! 

PS : Είμαι στα 4 σκοτωμένα κουνούπια τώρα!

Δημοσ.

Έχουμε κι εμείς μια που αν θυμάμαι καλά την είχαμε πάρει από super market. Μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις που έχουν υπάρξει ποτε. :P

Δημοσ.

Εγω έχω μια ρακέτα που φορτίζει με usb, πιο φτηνή από την δικιά σου και πολύ αποτελεσματική. Τα υπόλοιπα είναι Baygon άοσμο υγρό απο το απόγευμα μέχρι το πρωι, σίτες, μπλε λάμπα + κεριά στο μπαλκόνι και τσιρότα/γαλακτώματα/σπρέι μόνο για βόλτα έξω. Καλά πάμε μέχρι στιγμής και έχω μέρες να τηγανίσω κουνούπι.

Δημοσ.

Μιας και μπήκαμε ήδη στο καλοκαίρι, θα ήταν ενδιαφέρον να γράφαμε πως αντιμετωπίζουμε το θέμα.

Εγώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ υγρό εντομοαπωθητικό που μπαίνει στην πρίζα (άοσμο) , τσιρότα σιτρονέλας στο σώμα και έχω και μια ρακέτα που τα καίει καθώς παράγει ρεύμα (με μπαταρία).

Ειδικά με την ρακέτα την έχω καταβρεί.

Μέχρι τώρα που γράφω σκότωσα 3! 

PS : Είμαι στα 4 σκοτωμένα κουνούπια τώρα!

Όλα αυτά μαζί χρησιμοποιείς;! Μόνο το μηχανάκι της πρίζας δεν κάνει δουλειά;

Δημοσ.

zio10 : Οχι όλα μαζί.Τώρα για παράδειγμα έχω κλειστά παράθυρα οπότε δεν έχω βάλει μηχανάκι στην πρίζα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ εύκολα. Μετακομίζεις στην Βόρεια Ευρώπη. Όχι μόνο θα έχεις δουλειά, αν έχεις όρεξη, αλλά γλυτώνεις και από τα κουνούπια αλλά και από τον καύσωνα.

Το μόνο αρνητικό, δεν έχει τσίπουρο.

• Like 6
Δημοσ.

Ανεμιστήρας με τηλεχειριστήριο για να μην σηκώνεσαι κάθε λίγο να τον ανοιγοκλείνεις η να αλλάζεις ταχύτητα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω βαζω σπρει οταν είμαι στο εξοχικό οπου έχει άπειρα κουνούπια και φιδακι έξω ενω στα δωμάτια παστιλιες.

Στην Αθήνα δεν εχω τοσο προβλημα αν μπει κανενα ξεχασμενο θα το σκοτώσω με τα χερια μου. Brutal φαση κι έτσι. :P

@Apoll το θέμα είναι αν έχεις καλη δουλειά στην Ελλάδα και οι καυσωνες ειναι minor inconvenience τι κάνεις :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...