sam75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Λοιπόν έχω ένα Zanussi μέσης κατηγορίας. Έκαψε καρβουνακια χτες, ήρθε ο μάστορας τα άλλαξε και τώρα κάνει περισσότερο θόρυβο από όσο έκανε πριν όταν γυρίζει. Τον πήρα τηλέφωνο μου ειπε θα στρώσει μετά από λίγα πλυντηρια. Είναι όντως έτσι η μου πουλάει τρέλα; υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι άλλο;
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχει χασει τη σωστη θεση. Βαλε αλφαδι πανω του και φτιαξε τα ποδαρακια ωστε να ειναι ισιο.
sam75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχει χασει τη σωστη θεση. Βαλε αλφαδι πανω του και φτιαξε τα ποδαρακια ωστε να ειναι ισιο. Δεν εχω τετοιο εργαλειο...θα του παρω τηλεφωνο να ερθει να το κανει αυτος ( 65 πηρε). Ειναι σιγουρα αυτο το προβλημα ετσι ;
sam75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Παρολες σου λεει Δηλαδή τι πρόβλημα έχει; αυτό δεν το έκανε πριν.
kraken92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν εχω τετοιο εργαλειο...θα του παρω τηλεφωνο να ερθει να το κανει αυτος ( 65 πηρε). Ειναι σιγουρα αυτο το προβλημα ετσι ; Αν έχεις smartphone υπάρχει εφαρμογή που θα κάνει τη δουλειά σου άψογα.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πιθανόν εχει σφιξει (τεντώσει) πολυ τον ιμάντα και κάνουν θόρυβο το ρουλεμάν
sam75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πιθανόν εχει σφιξει (τεντώσει) πολυ τον ιμάντα και κάνουν θόρυβο το ρουλεμάν Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει πάλι αν έκανε αυτό το πράγμα; δεν τίθεται θέμα να θέλει αλφαδι δηλαδή;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει πάλι αν έκανε αυτό το πράγμα; δεν τίθεται θέμα να θέλει αλφαδι δηλαδή; Το ιδιο αποκλείεται να χαλάσει αλλο πραγμα θα χαλασει τωρα
sam75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το ιδιο αποκλείεται να χαλάσει αλλο πραγμα θα χαλασει τωρα ωραια μπλεξαμε...
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κάρμα εναι επειδή δεν πληρώνεις τα χρέη σου. Στο θέμα, κι εμένα είχε πάθει κάτι τέτοιο με πολύ δυνατό θόρυβο μετά από επισκευή και τώρα θα μου φέρουν άλλο πλυντήριο γιατί είμαι εντός εγγύησης. Το αλφάδι θα σε σώσει μόνο αν μετακινείται κιόλας κατά την διάρκεια λειτουργίας, αν όχι δεν είναι αυτό.
sam75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τον πήρα τηλέφωνο δεν άνοιξε ούτε ιμάντα ούτε μοτέρ, τα καρβουνακια είναι σε εξωτερικό σημείο. Θα το αφήσω έτσι και αν χαλάσει πάω να πάρω άλλο. Ούτε από αλφαδι είναι γιατι τώρα εστιψε και δεν κουνηθηκε καν. Αυτός λέει ότι είναι από τα καρβουνακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα