Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν έχω ένα Zanussi μέσης κατηγορίας. Έκαψε καρβουνακια χτες, ήρθε ο μάστορας τα άλλαξε και τώρα κάνει περισσότερο θόρυβο από όσο έκανε πριν όταν γυρίζει. Τον πήρα τηλέφωνο μου ειπε θα στρώσει μετά από λίγα πλυντηρια. Είναι όντως έτσι η μου πουλάει τρέλα; υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Εχει χασει τη σωστη θεση. Βαλε αλφαδι πανω του και φτιαξε τα ποδαρακια ωστε να ειναι ισιο.

Δεν εχω τετοιο εργαλειο...θα του παρω τηλεφωνο να ερθει να το κανει αυτος (  65 πηρε).

Ειναι σιγουρα αυτο το προβλημα ετσι ;

Δημοσ.

Παρολες σου λεει

Δηλαδή τι πρόβλημα έχει; αυτό δεν το έκανε πριν.

Δημοσ.

Δεν εχω τετοιο εργαλειο...θα του παρω τηλεφωνο να ερθει να το κανει αυτος (  65 πηρε).

Ειναι σιγουρα αυτο το προβλημα ετσι ;

Αν έχεις smartphone υπάρχει εφαρμογή που θα κάνει τη δουλειά σου άψογα.

Δημοσ.

Πιθανόν εχει σφιξει (τεντώσει) πολυ τον ιμάντα και κάνουν θόρυβο το ρουλεμάν

Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει πάλι αν έκανε αυτό το πράγμα; δεν τίθεται θέμα να θέλει αλφαδι δηλαδή;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει πάλι αν έκανε αυτό το πράγμα; δεν τίθεται θέμα να θέλει αλφαδι δηλαδή;

Το ιδιο αποκλείεται να χαλάσει αλλο πραγμα θα χαλασει τωρα

Δημοσ.

Το ιδιο αποκλείεται να χαλάσει αλλο πραγμα θα χαλασει τωρα

ωραια μπλεξαμε...

Δημοσ.

Κάρμα εναι επειδή δεν πληρώνεις τα χρέη σου.

Στο θέμα, κι εμένα είχε πάθει κάτι τέτοιο με πολύ δυνατό θόρυβο μετά από επισκευή και τώρα θα μου φέρουν άλλο πλυντήριο γιατί είμαι εντός εγγύησης.

Το αλφάδι θα σε σώσει μόνο αν μετακινείται κιόλας κατά την διάρκεια λειτουργίας, αν όχι δεν είναι αυτό.

Δημοσ.

Τον πήρα τηλέφωνο δεν άνοιξε ούτε ιμάντα ούτε μοτέρ, τα καρβουνακια είναι σε εξωτερικό σημείο. Θα το αφήσω έτσι και αν χαλάσει πάω να πάρω άλλο.

Ούτε από αλφαδι είναι γιατι τώρα εστιψε και δεν κουνηθηκε καν. Αυτός λέει ότι είναι από τα καρβουνακια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...