spyros kas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,Με το budget να χτυπάει ειλικρινά ταβάνι στα 260€ είμαι τις τελευταίες μέρες στο παρακάτω δίλημμα(κατά κύριο λόγο)...Nexus 5x (16gb) ή P9 lite ...??Η χρήση που θέλω να κάνω είναι κατά κύριο λόγο ομιλία(αρκετή λόγο δουλειάς), browsing, gps, email, fb...Δεν σκοπεύω να το φορτώσω με βαριά παιχνίδια ή επεξεργασίες φωτογραφιών και τέτοια... Αυτό που θα ήθελα να ξέρω δεν είναι τόσο το πιο έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη ή κάτι τέτοιο, άλλα πιο πιστεύετε ότι έχει πιο smooth εμπειρία χρήσης(και σε βάθος χρόνου), και πιο πιστεύετε ότι θα είναι πιο time proof, καθώς θα ήθελα να κρατήσει για τουλάχιστον 2+ χρόνια(επένδυση βλέπεις). Το ίδιο ισχύει και για την μπαταρία(και σε βάθος χρόνου) καθώς και την εμπειρία-αξιοπιστία στην πλοήγηση gps.Αυτά.. Ξέρω ότι μπορεί να κούρασα, πάντως σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και τις απόψεις σας.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επεξεργαστικη ισχυ τα ιδια... Μεγαλο πλεονεκτημα του p9 ειναι η SD... Οθονες τα ιδια απο τι βλεπω..Οσον αφορα την καμερα μαλλον το p9 ειναι πιο μπροστα αλλα στα βιντεο μενει πολυ πισω αν κρινουμε απο το μεγαλο του αδερφακι.Για την μπαταρια που σε ενδιαφερει εχει λιγο μεγαλυτερη το p9 αλλα ειναι τοσο μικρη η διαφορα που αν την διαχειριζεται σωστα το nexus τοτε θα χει αυτο μεγαλυτερη διαρκεια μεσα στην ημερα! Δινω μεγαλο + στην ομορφια του nexus και στο pure android!
darksider13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 <p>Καλησπέρα παιδιά,<br><br> Με το budget να χτυπάει ειλικρινά ταβάνι στα 260€ είμαι τις τελευταίες μέρες στο παρακάτω δίλημμα(κατά κύριο λόγο)...<br><br> Nexus 5x (16gb) ή P9 lite ...??<br><br> Η χρήση που θέλω να κάνω είναι κατά κύριο λόγο ομιλία(αρκετή λόγο δουλειάς), browsing, gps, email, fb...<br> Δεν σκοπεύω να το φορτώσω με βαριά παιχνίδια ή επεξεργασίες φωτογραφιών και τέτοια... <br><br> Αυτό που θα ήθελα να ξέρω δεν είναι τόσο το πιο έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη ή κάτι τέτοιο, άλλα πιο πιστεύετε ότι έχει <u>πιο smooth εμπειρία χρήσης(</u>και σε βάθος χρόνου<u>)</u>, και πιο πιστεύετε ότι θα είναι πιο<u> time proof</u>, καθώς θα ήθελα να κρατήσει για τουλάχιστον 2+ χρόνια(επένδυση βλέπεις).</p> <p>Το ίδιο ισχύει και για την μπαταρία(και σε βάθος χρόνου) καθώς και την εμπειρία-αξιοπιστία στην πλοήγηση gps.<br><br> Αυτά.. Ξέρω ότι μπορεί να κούρασα, πάντως σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και τις απόψεις σας.</p> Να προτείνω αλλα δυο ρίξε μια ματια αν θες sony xperia z3 και sony xperia m5 με 3 gb ram, το z3 268 euro, το m5 253 e. 1
big7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Για την χρήση που το θες πήγαινε στο nexus 5x. Εξαιρετική κάμερα και video, ότι πιο future proof κυκλοφορεί και πάρα πολύ smooth εμπειρία χρήσης. Ειδικά από τη στιγμή που δεν θα χρειαστείς πολύ αποθηκευτικό χώρο θα μείνεις υπερικανοποιημένος.
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 πιάνοντας στο χέρι τα μεγάλα τους αδέρφια, 6p και p9, το emui της huawei δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το pure των nexus, μην σου πω ότι είναι και καλύτερο.προσωπικά θα επέλεγα το p9 για την καλύτερη μπαταρία και την κάρτα sd. παρότι nexus fan και pure android, το 5χ με τα 16gb ρομ δεν αξίζει ούτε 170 ευρώ.τι να την κάνεις την κάμερα όταν με ένα βιντεο θα είναι γεμάτο?κοροϊδία.
big7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 πιάνοντας στο χέρι τα μεγάλα τους αδέρφια, 6p και p9, το emui της huawei δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το pure των nexus, μην σου πω ότι είναι και καλύτερο.προσωπικά θα επέλεγα το p9 για την καλύτερη μπαταρία και την κάρτα sd. παρότι nexus fan και pure android, το 5χ με τα 16gb ρομ δεν αξίζει ούτε 170 ευρώ.τι να την κάνεις την κάμερα όταν με ένα βιντεο θα είναι γεμάτο?κοροϊδία. Με ένα βίντεο εσύ γεμίζεις 10gb? Αν δεν θες πολλές εφαρμογές μια χαρά φτάνει ο χώρος και για την μουσικούλα σου και για τις φωτογραφίες κτλ. Το ui της huawei δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά σίγουρα πιο πολλές αναβαθμίσεις θα πάρει το nexus από το p9 lite. Επίσης η διαφορά στη μπαταρία είναι μικρή και η γρήγορη φόρτιση του nexus είναι μεγάλο ατού.
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 η γρήγορη φόρτιση είναι κοροϊδία για το μάρκετινγκ.ελάχιστα κινητά την έχουν και αυτό όχι λόγο του qc αλλά λόγο μικρής μπαταρίας.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επεξεργαστικη ισχυ τα ιδια... Eιναι ο kirin 650 στα επιπεδα του snp808;;; ( δεν ξερω,απλα ρωταω ). Παντως η καρτα γραφικων του p9 αμφιβαλω αν θα φτανει στο μισο την adreno 418 !! Eγω το nexus θα επερνα για το pure android,για τις αναβαθμισεις(το p9 με την 6αρα γεννηθηκε με την 6αρα θα πεθανει) και αν σε ενδιαφερει η καμερα πιστευω ειναι αρκετα καλυτερη του 5χ,μπαταρια δεν γνωριζω!!
leo066 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ούτε που πλησιάζει, νομίζω το 5x είναι ξεκάθαρος νικητής και σε καλύτερη τιμή Eιναι ο kirin 650 στα επιπεδα του snp808;;; ( δεν ξερω,απλα ρωταω ). Παντως η καρτα γραφικων του p9 αμφιβαλω αν θα φτανει στο μισο την adreno 418 !! Eγω το nexus θα επερνα για το pure android,για τις αναβαθμισεις(το p9 με την 6αρα γεννηθηκε με την 6αρα θα πεθανει) και αν σε ενδιαφερει η καμερα πιστευω ειναι αρκετα καλυτερη του 5χ,μπαταρια δεν γνωριζω!!
big7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) η γρήγορη φόρτιση είναι κοροϊδία για το μάρκετινγκ.ελάχιστα κινητά την έχουν και αυτό όχι λόγο του qc αλλά λόγο μικρής μπαταρίας. Αν δεν ξέρεις τουλάχιστον μην μπερδεύεις τον κόσμο. Εννοείται ότι ελάχιστα κινητά την έχουν, γι αυτό την βάζω σε ένα από τα ατού του nexus. Αν το κινητό και ο φορτιστής έχουν τις προδιαγραφές (το nexus τις έχει καθώς και ο φορτιστής που δίνουν τις έχει) τότε μια χαρά δουλεύει το quickcharge, αφού ο φορτιστής δίνει 3A. Το κινητό το έχω και βλέπω και πρακτικά μεγάλη διαφορά στο χρόνο φόρτισης σε σχέση με άλλα κινητά με μικρότερη μπαταρία. Αν χρησιμοποιήσεις άλλο φορτιστή βέβαια φορτίζει πάλι αργά αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από big7 1
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ναυαρχίδες του 16 που ντεμεκ έχουν αυτήν την ηλιθιότητα κάνουν να φορτίσουν 2 ώρες, όσο ένα κινητό πριν 2 χρόνια με την ίδια μπαταρία.ναι οκ, μια χαρά τα πάει το μαρκετινγκ. btw και τα 2 είναι εξαιρετικά κινητά, όποιο και να πάρεις θα είναι καλή επιλογή.αν δεν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα πάρε το nexus. υγ στο myphone το κράζουν το νεξους για την μπαταρία..... όταν τα λέω εγώ.
teo_3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ναυαρχίδες του 16 που ντεμεκ έχουν αυτήν την ηλιθιότητα κάνουν να φορτίσουν 2 ώρες, όσο ένα κινητό πριν 2 χρόνια με την ίδια μπαταρία.ναι οκ, μια χαρά τα πάει το μαρκετινγκ. btw και τα 2 είναι εξαιρετικά κινητά, όποιο και να πάρεις θα είναι καλή επιλογή.αν δεν σε ενδιαφέρει η χωρητικότητα πάρε το nexus. υγ στο myphone το κράζουν το νεξους για την μπαταρία..... όταν τα λέω εγώ. Μια χαρά μπαταρία έχει το Nexus μη λέτε ό,τι να 'ναι. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αλλά δεν είναι το αδύνατό του σημείο.
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 δεν τα λέμε εμείς τα ότι να ναι, στο θέμα του στο myphone τα λένε.
big7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το ότι το λέει ένας ή κάποιοι δεν σημαίνει τίποτα. Από τη στιγμή που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όλο και κάποιος θα βρεθεί να γκρινιάξει. Όσοι έμειναν ευχαριστημένοι δεν θα μπουν να σχολιάσουν. Η μπαταρία είναι μέτρια και η φόρτιση πολύ γρήγορη, σίγουρα πιο γρήγορη από απλά κινητά. Αν θες να ισχυριστείς το αντίθετο δώσε και αποδείξεις. Εγώ σου λέω πάντως ότι το ρεύμα εισόδου είναι μεγαλύτερο με αυτό το πρότυπο και συνεπώς φορτίζει πιο γρήγορα, τώρα περί συνωμοσίες μαρκετινγκ μόνο εσύ τα λες και δεν τα θεωρώ σοβαρά. Σε συνδυασμό με την γρήγορη φόρτιση πάντως δεν έχει κανένα θέμα η μπαταρία, βγάζει άνετα μια μέρα και με μισή ώρα φόρτιση μπορεί να σε βγάλει πολλές ώρες. Και σε σύγκριση με το p9 lite ελάχιστη θα είναι η διαφορά. Έχει κάμποσα αρνητικά το τηλέφωνο τα οποία τα έχω επισημάνει και σε άλλα θέματα αλλά για τα χρήματά του την μπαταρία του δεν την λες και αρνητικό, απλά μέτρια και για την χρήση που το θέλει ο φίλος το παίρνει με κλειστά τα μάτια, θα εκμεταλευτεί όλα τα θετικά του τηλεφώνου στο full. Επίσης λένε ότι το nexus έχει πολύ καλό gps, το έχω διαπιστώσει κι εγώ, με το που το ανοίγω βρίσκει σήμα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πολύ διαφορετικές συσκευές. Θεωρώ το 5Χ ως συσκευή για λίγους και πολύ συγκεκριμένου στυλ hardcore χρήστη. Επίσης η συσκευή πλασαρίστηκε ως mid-high συσκευή όταν κυκλοφόρησε. Από την άλλη το p9 lite είναι εντελώς mid συσκευή αλλά σίγουρα πολύ καλύτερη για καθημερινούς χρήστες καθώς απλά προσφέρει περισσότερα καλούδια στο πακέτο. Αν δεν έχεις θέμα με τις ελλείψεις του 5X και γουστάρεις το πείραγμα πήγαινε nexus. Αν πάλι θες μια καλή συσκευή που τα κάνει όλα και συμφέρει πήγαινε σε p9 lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα