AtiX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 οκ αν συμβει στο δικο σου παιδι ,πες του οτι αυτος που σου εκανε κακο ειναι απλα αρρωστουλης δεν μιλαω για θανατικη ποινη ,μιλαω για βασανιστηρια περα απο καθε φαντασια,μεχρι να ψοφησει κ μετα πεταμα στο χαντακι Δεν μιλάω θεωρητικά, ούτε στον αέρα... Αυτά αλλού...
volos27 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 τι κανεις? μερικοι μπερδευεστε ,αυτο το ΚΑΤΙ που κανει κακο σε ενα παιδι .4.5.7 χρονων ,δεν ειναι ανθρωπος 1
AtiX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 τι κανεις? μερικοι μπερδευεστε ,αυτο το ΚΑΤΙ που κανει κακο σε ενα παιδι .4.5.7 χρονων ,δεν ειναι ανθρωπος Το να σου πω εγώ τι έκανα δεν έχει νόημα, είναι ειδική περίπτωση... Πάντως αν σε ενδιαφέρει το θέμα... ξεκίνα το διάβασμα και αν σε ενδιαφέρει ενημερώσου από γνώστες πάνω στο θέμα... Λύσεις υπάρχουν για να προστατεύσεις και τους δικούς σου και γενικά την κοινωνία χωρίς να φτάσεις στην θανατική ποινή (αυτό ισχύει και για κάθε είδους αδίκημα) ΥΓ: Ερώτηση γενικά προς όλους... Μου κάνει εντύπωση, πως ένα συμβάν που σε κάνει να νιώσεις την αδικία, σε κάνει να χάσεις τις αξίες σου και να γίνεις ένα με αυτό που κατηγορείς...? 1
Vapir Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 τι κανεις? μερικοι μπερδευεστε ,αυτο το ΚΑΤΙ που κανει κακο σε ενα παιδι .4.5.7 χρονων ,δεν ειναι ανθρωπος ψάχνεις να βρεις άκρη ? εδώ έδωσα ιδέες πως μπορούμε να αποτρέψουμε αρχικά αυτό πριν συμβεί, πράγματα αυτονόητα που ακόμα δεν έχουν γίνει και απο κάτω ακριβώς σκάνε φωτογραφίες και ποστ σε φάση "όχλος" κ λοιπές παπαρίτσες cool story έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λέμε, όταν σας βιάσει κάποιος το παιδί σας να τον πάρετε απ το χεράκι να τον πάτε να σωφρονιστεί γιατι είναι άρρωστος και μπορεί να γίνει καλά , η δική μου γνώμη είναι ή τον κλείνεις κάπου εφόρου ζωής πράγμα που κοστίζει ή τον θανατώνεις , κάτι που είναι ποιο λογικό αφού δεν ειμαι υποχρεωμένος να πληρώνω φόρους για να έχουν φαγητό κ τροφή τέτοια σκουπίδια, υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι που το έχουν ανάγκη και πεθαίνουν απ την πείνα. ΥΓ: Ερώτηση γενικά προς όλους... Μου κάνει εντύπωση, πως ένα συμβάν που σε κάνει να νιώσεις την αδικία, σε κάνει να χάσεις τις αξίες σου και να γίνεις ένα με αυτό που κατηγορείς...? όχι βέβαια , το να σκοτώσεις κάποιον επικίνδυνο για το σύνολο δεν το θεωρώ αντίθετο με τις αξίες μου , θεωρώ πως αν μπορούν να σωθούν 2 ζωές αξίζει να τερματίσεις την μια που τις απειλεί. Αν είμαστε άχρηστοι να κάνουμε βέβαια αυτά που προείπα στο αρχικό μου ποστ τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
DrLo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εγω δεν ειμαι ουτε πολιτισμενος ουτε κουλτουριαρης Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σε εσένα, απλά πήρα αφορμή. Εχω γνωστούς που γράφουν πχ στο FB θεωρίες περί αξίας της αθρώπινης ζωής, για το πολιστισμό και να μη ξεπέσουμε σε βαρβαρότητες κ.α .... και 10' μετά σε άλλο post γράφουν καφριλίκια αντίστοιχα με αυτά που έγραψες εσύ. Αν εσύ είσαι συστηματικά βάρβαρος/κάφρος (κατά τον "ορισμό" των κουλτουριάρηδων) τότε έχεις τουλάχιστον μια συνέπεια. Μου δίνεις φυσικά και εμένα το "ελαφρυντικό" να θεωρώ ότι πρέπει να εξοντώσουμε, όχι απαραίτητα με βασανιστήρια (πολύ δουλειά και φασαρία έχει αυτό), αλλά με μικρά κουτάκια αερίου αυτούς που δε θεωρώ εγώ ανθρώπους, όπως πχ καφρους και βαρβάρους, να ανεβεί τουλάχιστον το επίπεδο της ανθρωπότητας μιας και η φυσική επιλογή έχει πλέον χάσει την αποτελεσμάτικότητά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις