Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου το εφεραν σημερα στο γραφειο αλλα δεν μπορεσα να βρω ελληνικο εγχειριδιο χρησης ..Υπαρχει καπου ?

Στην γραμμη αυτη που απο οτι μου ειπαν ειναι ψηφιακη μπορω να συνδεσω και ασυρματο τηλεφωνο οπως ειχα πριν αλλα ειχα αλλο αριθμο κλισης (αλλαξε και ο αριθμος) ?

Ευχαριστω.

post-40980-0-56710400-1465483303_thumb.png

Δημοσ.

Γιαννη δεν καταλαβα τιποτα, ποια ειναι "η γραμμη αυτη" που ειναι και ψηφιακή και τι σχεση εχει η αλλαγη αριθμου, ή συσκευή κλπ

Δημοσ.

Στην ιδια καλωδιωση στο γραφειο μεσα τουλαχιστον  ειχα αναλογικο τηλεφωνο NEC και με spliter ειχα συνδεσει και ασυρματο .

Σημερα κατι εκαναν στο τηλεφωνικο κεντρο και μου αλλαξαν τον αριθμο κλισης  και την συσκευη. Τον παλιο αριθμο τον εκαναν εκτροπη στον νεο για ενα μηνα μεχρι να μαθουν στην υπηρεσια τον νεο .Το ασυρματο panasonic  δεν δουλευει .

Δημοσ.

Σε κάτι χαζά κέντρα Panasonic είχε σε ενα βύσμα RJ11 2 γραμμές και μπορούσες να συνδέσεις άλλο αριθμό πάνω στην κονσόλα.

Δεν ξερω αν έκαναν και τα Nec αυτό.

Προφανώς από όσο καταλαβαίνω σου έχουν συνδέσει στην ίδια συσκευή 2 εσωτερικά σε μια γραμμή.

Αν έχουν κάνει κάτι τέτοιο δεν θα μπορείς να έχεις 2η γραμμή γιατί το να μάλλον είναι εικονικό.

Ελπίζω να έγινε κατανοητός, αλλά χλωμό το κόβω

Δημοσ.

Σε κάτι χαζά κέντρα Panasonic είχε σε ενα βύσμα RJ11 2 γραμμές και μπορούσες να συνδέσεις άλλο αριθμό πάνω στην κονσόλα.

Δεν ξερω αν έκαναν και τα Nec αυτό.

Προφανώς από όσο καταλαβαίνω σου έχουν συνδέσει στην ίδια συσκευή 2 εσωτερικά σε μια γραμμή.

Αν έχουν κάνει κάτι τέτοιο δεν θα μπορείς να έχεις 2η γραμμή γιατί το να μάλλον είναι εικονικό.

Ελπίζω να έγινε κατανοητός, αλλά χλωμό το κόβω

Λιγο ναι....Ειχα τον αριθμο 2102........2322 και τωρα εχω τον αριθμο 2102........2310 αλλα για ενα μηνα οταν με καλουν στον πρωτο η κλιση θα εκτρεπεται στον νεο .

Στον παλιο ariumo  ειχα μια αναλογικη σταθερη συσεκευη NEC και ενα ασυρματο panasonic.

Τωρα εχω αυτη που ψαχνω το manual.

Τελος παντων εγχειριδιο ελληνικο μπορω να βρω ?

Δημοσ.

Tα βασικα κανουν μπαμ πάντως, θέλεις να κάνεις κάτι περίπλοκο ή απλά να έχεις το manual να υπάρχει? Αν εχετε εργολάβο που ασχολείται με τα δίκτυα μπορείς να το ζητήσεις εκεί.

Δημοσ.

Συναδελφοι ασχολουντε με τα τηλεφωνικα κεντρα κλπ απο την Διεθυνση Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων  του ΔΕΔΔΗΕ αλλα δεν ειχαν κατι . Πηρα τηλ την NEC εδω αλλα ελεγε οτι η γραμμη δεν λειτουργει λογω βλαβης.

Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι απο εισερχομενες κλισεις να δημιουργω επαφες . Δηλαδη να μου βγαζει το ονομα αυτου που με καλει .

Δημοσ.

Λιγο να παιξεις θα το βρεις πιστευω. Αν πας list λογικα θα σου βγαζει τους αριθμους και θα εχει καποια επιλογη save ή add to directory. Αν εχεις Αγγλικο manual βαλε λινκ να σου πω σιγουρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...