Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον πηγα πριν λιγο καιρο ειχα στειλει mail σε vodafone για το κινητο μου οτι εχει στραβο πλαισιο (bendgate κλασσικα ) και μου ειπαν οτι φυσικα πρεπει να τουσ το στειλω να το δουν και

"Για τις συσκευές iPhone συγκεκριμένα, γίνεται αντικατάσταση με νέα συσκευή, καθώς όπως ορίζει η πολιτική της Apple, δεν γίνεται επισκευή αλλά αντικατάσταση με το ίδιο μοντέλο."

Το κινητο ειναι μεσα στον 1 χρονο εγγυηση μεχρι τον Ιουλιο!

Πριν μια εβδομαδα ακριβως τουσ το πηγα σε καταστημα για να το στειλουν και μαλιστα ειχε και αλλο ενα θεματακι με την θυρα φωρτισης το καλωδιο δεν εμπαινε καλα και δεν φωρτιζε πολλες φορες.

Τα σημειωσανε λοιπον αυτα και το εστειλαν.

Σημερα μου στελνουν μηνυμα οτι το κοστοσ επισκευησ ειναι 310 ευρω

Τουσ περνω τηλ να μαθω για ποιο λογο.

Και φυσικα στην εξυπηρετηση πελατων μπροστα τουσ μονο μια περιγραφη για αυτο το θεμα δεν ξερουν τι ακριβωσ παιζει.

Λοιπον μου λεει η κοπελα στην συσκευη ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ και εχει στραβο πλαισιο και για αυτο πρεπει να πληρωσω το κοστοσ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ  η να το παρω πισω οπως ειναι

η οθονη μου ομως λειτουργουσε κανονικα και ουτε λογοσ για την θυρα αν την φτιαξανε δεν ηξερε.

Λοιπον σας ρωτω εγω τι πρεπει να κανω τωρα?

**επικοινωνησα με apple support και ειπαν οτι το λυγισμα ειναι accidental damage και δεν το καλυπτει η εγγυση

*** Λοιπον σημερα παρελαβα την συσκευη. Φυσικα και δεν πειραξανε τιποτα λογο του πλαισιου που δεν καλυπτει η εγγυηση. Το θεμα ειναι οτι δεν φτιαξανε ουτε την θυρα φωρτισης που ειχε θεμα. Το κινητο μου το στειλανε αδειο απο μπαταρια γιατι δεν μπορουσαν να το φωρτισουν αφου ειχε αυτο το θεμα και ουτε καν του δωσαν σημασια. Ποσο ποιο αθλιο το τεχνικο τμημα της vodafone! 

Επεξ/σία από sipmarch7
Δημοσ.

Λοιπον πηγα πριν λιγο καιρο ειχα στειλει mail σε vodafone για το κινητο μου οτι εχει στραβο πλαισιο (bendgate κλασσικα ) και μου ειπαν οτι φυσικα πρεπει να τουσ το στειλω να το δουν και

"Για τις συσκευές iPhone συγκεκριμένα, γίνεται αντικατάσταση με νέα συσκευή, καθώς όπως ορίζει η πολιτική της Apple, δεν γίνεται επισκευή αλλά αντικατάσταση με το ίδιο μοντέλο."

Πριν μια εβδομαδα ακριβως τουσ το πηγα σε καταστημα για να το στειλουν και μαλιστα ειχε και αλλο ενα θεματακι με την θυρα φωρτισης το καλωδιο δεν εμπαινε καλα και δεν φωρτιζε πολλες φορες.

Και φυσικα στην εξυπηρετηση πελατων μπροστα τουσ μονο μια περιγραφη για αυτο το θεμα δεν ξερουν τι ακριβωσ παιζει.

Λοιπον μου λεει η κοπελα στην συσκευη ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ και εχει στραβο πλαισιο και για αυτο πρεπει να πληρωσω το κοστοσ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ  η να το παρω πισω οπως ειναι

η οθονη μου ομως λειτουργουσε κανονικα και ουτε λογοσ για την θυρα αν την φτιαξανε δεν ηξερε.

Απο την στιγμη που τους το πηγες και ειδαν και οι ιδιοι οτι πχ η οθονη λειτουργουσε οταν το παρεδωσες δεν γινεται να σου λενε μετα ''δεν λειτουργει η οθονη''.... Κατα τα αλλα αγορασε κοσμε απο μεγαλες αλυσιδες και ακριβοτερα για να σε κοροιδευουν 2πλα στα μουτρα(γενικα το λεω επειδη πεφτει λασπη για τα σκρουτζομαγαζα σε σχεση με τις αλυσιδες)...

Δημοσ.

Όταν παραλάβανε σου δώσανε ένα χαρτί επάνω στο οποίο σου γράψανε τι ζημιά είχε το τηλέφωνο. Με αυτό πας και τους λες εδώ δε γγράφει κάτι τέτοιο δε το δέχομαι και αν σου κάνουν κόνξες μίλα με τα κεντρικά της Apple. Υπάρχει και Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης έχω μιλήσει μαζί τους.

Κόφτους το κώλο και συγνώμη για την έκφραση απλά με τη συγκεκριμένη αλυσίδα και τα iphone γίνεται πανικός και κοροϊδεύουν το κόσμο. Από εδώ και στο εξής μόνο istorm και info quest. Σε παρόμοιο σκηνικό με δικό μου άνθρωπο από χαλασμένο homebutton το επιστρέψαμε το αλλάξανε και μετά ζητούσαν 320€ για την αλλαγή και πήραμε κεντρικά και δώσαμε το κατάστημα ονομαστικά. Σε μισή ώρα μας πήραν πίσω να πάμε να παραλάβουμε χωρίς κόστος. Τα λεφτά αυτά αν το αφήναμε θα έμπαιναν ίσως και στη τσέπη του καταστήματος....

Δημοσ.

Έχω και άλλα να σου πω με μια κοπέλα φίλη που έδωσε υποτίθεται για επισκευή το τηλέφωνο για οθόνη και της είπανε σε κατάστημα πως μπορούν να το επισκευάσουν με μικρό κόστος και φυσικά χωρίς απόδειξη και εκείνη έκανε μαλα..... και δέχτηκε και το κινητό το χαλάσαν και δε βρήκαμε δίκαιο ποτέ φυσικά.... Ορισμένα καταστήματα είναι ότι να ναι για αυτό και τα έχω παρμένα μαζί τους το νου σου. Δε ξέρω τι διαδικασία ακολούθησες αλλά εγώ όταν είχα επιστρέψει για αλλαγή συσκευή στο istorm μου δώσανε ένα χαρτί το οποίο έγραφε τι παρέλαβαν και τι πρόβλημα ακριβώς είχε η συσκευή και υπογράψαμε και οι 2 σε 2 αντίγραφα. Ένα το κατάστημα ένα εγώ. Ελπίζω να έγινε το ίδιο και εδώ για να βγει άκρη.

Δημοσ.

Κακώς δεν πήγες InfoQuest. Κατά τ αλλά θα συμφωνήσω με τα παιδιά, μην το αφήνεις

μενω πατρα δεν βολευε το infoquest

Έχω και άλλα να σου πω με μια κοπέλα φίλη που έδωσε υποτίθεται για επισκευή το τηλέφωνο για οθόνη και της είπανε σε κατάστημα πως μπορούν να το επισκευάσουν με μικρό κόστος και φυσικά χωρίς απόδειξη και εκείνη έκανε μαλα..... και δέχτηκε και το κινητό το χαλάσαν και δε βρήκαμε δίκαιο ποτέ φυσικά.... Ορισμένα καταστήματα είναι ότι να ναι για αυτό και τα έχω παρμένα μαζί τους το νου σου. Δε ξέρω τι διαδικασία ακολούθησες αλλά εγώ όταν είχα επιστρέψει για αλλαγή συσκευή στο istorm μου δώσανε ένα χαρτί το οποίο έγραφε τι παρέλαβαν και τι πρόβλημα ακριβώς είχε η συσκευή και υπογράψαμε και οι 2 σε 2 αντίγραφα. Ένα το κατάστημα ένα εγώ. Ελπίζω να έγινε το ίδιο και εδώ για να βγει άκρη.

λοιπον οταν το πηγα του ειπα μονο για αυτα τα δυο θεματα που αναφερω, μου εδωσε ενα iphone 4s προσωρινη αντικατασταση, αλλα δεν με εβαλε να υπογραψω κανενα χαρτι, ουτε για την συσκευη που πηρα. Αλλα ο υπαλληλοσ το ανοιξε το iphone 6 ειδε οτι δουλευε η οθονη και σιγουρα ειναι καταγεγραμενο στισ καμερεσ του μαγαζιου

Δημοσ.

Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά το υλικό από κάμερες καταγραφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ελαφρυντικό σε κάποιον και όχι για απόδειξη κατηγορίας βάση νόμου. Καλά ένα χαρτι που να δηλώνει τι πήραν και τι έδωσες εσύ δε σου δώσανε; Δηλαδή αν πάρεις το 4S για πάρτυ σου που φαίνεται αυτό; Μίλα με τα κεντρικά για εμένα μια και καλή και εξήγησε πως έχει η κατάσταση.

Δημοσ.

Εγω και το iphone 4s δεν καταλαβα γιατι του το δωσανε....Τοσο σιγουροι ηταν οτι το service θα παρει 3 εβδομαδες και πανω πριν καν το στειλουν???

Δημοσ.

Δε ξέρω εγώ πάντως το ipad air 2 που το επέστρεψα με σπασμένη οθόνη το istorm αυτή τη διαδικασία που έγραψα παραπάνω ακολούθησε και όλα καλά. Η Vodafone είναι ότι να ναι στο κομμάτι αυτό...

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ απο Πάτρα είμαι. Είχα πρόβλημα (τα γνωστά) με το iPhone 5 μίλησα με document και τους το έστειλα.. Μόνο ταχυδρομικά πλήρωσα μου είχαν ζητήσει και φωτό για να το δουν και είχα και αποδεικτικά.. Τελικά το έστειλαν αυτοί εξωτερικό σε Apple Store και όλα τέλεια μόνο 8 ευρώ συνολικά για μεταφορικά για Αθήνα πλήρωσα.. Πάρε ένα τηλ αυτούς..

Δημοσ.

επισης η εγγυηση ειναι 2 χρονια, απλα ο δευτερος χρονος χρειαζεται μια αιτηση αναγνωρισης απο την Apple (συσκευες απο ΕΕ ακομα και παραεισαγωγη).

Θελω να πω, πως εχεις ακομα χρονο, αρκει να βγαλεις ακρη με την οθονη και τους χασαπιδες.

Δημοσ.

**επικοινωνησα με apple support και ειπαν οτι το λυγισμα ειναι accidental damage και δεν το καλυπτει η εγγυση

*** Λοιπον σημερα παρελαβα την συσκευη. Φυσικα και δεν πειραξανε τιποτα λογο του πλαισιου που δεν καλυπτει η εγγυηση. Το θεμα ειναι οτι δεν φτιαξανε ουτε την θυρα φωρτισης που ειχε θεμα. Το κινητο μου το στειλανε αδειο απο μπαταρια γιατι δεν μπορουσαν να το φωρτισουν αφου ειχε αυτο το θεμα και ουτε καν του δωσαν σημασια. Ποσο ποιο αθλιο το τεχνικο τμημα της vodafone! 

Δημοσ.

Το bendgate το έχει αναγνωρίσει η Apple σαν πρόβλημα? Δλδ αν βάλω εγώ ένα Iphone στην κωλότσεπη και κάτσω πάνω του μετά θα είναι εντός εγγύησης? 

Δημοσ.

Το bendgate το έχει αναγνωρίσει η Apple σαν πρόβλημα? Δλδ αν βάλω εγώ ένα Iphone στην κωλότσεπη και κάτσω πάνω του μετά θα είναι εντός εγγύησης? 

Δεν το καλυπτει η εγγυηση αλλα φυσικα και οταν βγηκαν τα πρωτα 6 πλασ που λυγιζαν στην τσεπη ειχε γινει ολοκληρο θεμα και καποια τα αλλαζαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...