Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφερε ένα ποσό σε αυτόν που θα στα φέρει να σου τα ανεβάσει.Δεν νομίζω να αρνηθεί.

Αν ειναι τα γνωστα μαγαζια (μη κανουμε και διαφημιση) η παραδοση ειναι στην εισοδο. Να τα ανεβασει που? Στην εισοδο του ασανσερ ή στην εισοδο του διαμερισματος του? Για το δευτερο απο χλωμο εως αδυνατο. 30 κουτια, με σκαλια και ενα τυπικο ασανσερ που χωραει 3 ατομα σημαινει το λιγοτερο 3 δρομους. Αν εχει και κολλες, παραπανω. Αυτοι εχουν οδηγιες να κατεβαζουν με υδραυλικη πορτα ή με γερανο, στο πεζοδρομιο και να φευγουν. 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάγια τακτική στο χώρο (οικοδομικά υλικά και τα ρέστα) είναι ότι η εταιρία παραδίδει "επί του πεζοδρομίου".

Από κει και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο πελάτης (ο έχων το ακίνητο) τρέχει να ζαλωθεί τα πακέτα αλλά συνήθως το κάνει ο εγκαταστάτης που έχει προσλάβει (πλάκας, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, κλπ).

Τώρα σε τι σόϊ "αριστοκράτη" έπεσε ο ts δεν το γνωρίζω. Ανάλογα με τη συμφωνία. Ίσως αν ο τεχνίτης "σκότωσε" την τιμή εργασίας για να πάρει τη δουλειά ή πρότεινε κάποιο μαγαζί (που θα είχε προμήθεια) αλλά ο ts πήρε από αλλού, τότε μπορεί να του το παίζει δύσκολος.

Βέβαια τώρα βλέπω να αναφέρει ο ts ότι  "Ο πλακάς προφανώς και δεν θα θέλει να τα ανεβάσει" που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει συζητηθεί. Εγώ θα έλεγα να του το πεις σαν δεδομένο (γιατί κανονικά είναι δεδομένο).

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή ο πλακάς θα σε βάζει να σκύβεις για αυτόν όταν θα βάζει τα πλακάκια;

Πλακάς είναι ή πλακατζής;

• Like 1
Δημοσ.

Υπολόγισε κάνα 3ωρο να ανέβουν. Οπότε θα πληρώσεις γύρω στα 50 ευρώ, αν θες για πιο γρήγορα πάρε δύο άτομα από 20 ευρώ.

Δημοσ.

Υπολόγισε κάνα 3ωρο να ανέβουν. Οπότε θα πληρώσεις γύρω στα 50 ευρώ, αν θες για πιο γρήγορα πάρε δύο άτομα από 20 ευρώ.

Υπερβολικο. Ακομα και για 1 ατομο. Εκτος αν το παει με το πασο του. ανεβασμα-τσιγαρο-καφε-κατεβασμα

Δημοσ.

συνεννοησου με το μάστορα να σου βρει αυτός άτομο. κάπου στα 20-30 ευρώ θα δώσεις. Αυτό έκανα κι εγώ που δεν έχω καθόλου ασανσερ κι έπρεπε να ανέβουν σε ψηλό πάτωμα. 

Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε ασανσέρ θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα.Ο γερανός είναι ακριβός,ίσως να παίρνει και 100€ την ώρα.

Η κανονισέ το άλλη ώρα που θα είσαι εκεί η βρές 1-2 άτομα να τα ανεβάσουν επί πληρωμή.

Απλά πρόσεξε μην είναι κανένας τεμπέλης γιατί θα ανοίγει τις κούτες και θα ανεβάζει ένα ένα τα πλακάκια τελειώνοντας σε 7 ημέρες.  :P

Δημοσ.

Πεστο εκεί στη γειτονιά..σε κανα περίπτερο..στον φούρνο...όλο και κάποιος θα βρεθεί να στην κάνει την δουλειά.

Να ξέρετε πάντα ότι οι φούρνοι κάνουν τα καλύτερα κοννέ!!! ;)

Δημοσ.

3 ωρες για 30 κουτια πλακακια ?

1-1 να τα πας τα πλακακια δε θα κανεις τοσο

Τι γερανο ρε παιδια για μερικα σκαλια

Σιγα μη φερει

pt978864-luffing_crane.jpg

Μια χαρα θα τα παει ο πλακας και δε θα πει τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Το κύριο θέμα είναι το βάλτα-βγάλτα στο ασανσέρ. Φαντάζομαι μέχρι 5 κουτιά θα βάζεις (100 κιλά), άρα θες 6 ανεβοκατεβάσματα. Κατά τ' άλλα 30 εικοσάκιλα δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις ιδέες.

Είπαμε σε αυτόν που καθαρίζει την πολυκατοικία και ψήθηκε.

έρχομαι εγώ . ποσα δινεις και που εισαι?

Αν λακίσει τελικά ο καθαριστής έλα.

Θεσσαλονίκη και δίνω 20.

Δημοσ.

Επειδή (και) αυτή είναι η δουλειά μου, αν και πλέον είμαι σε άλλο πόστο, αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις καθημερινά.

20€ για 20 σκαλοπάτια μέχρι το ασανσέρ και μετά λίγα-λίγα μέσα στο ασανσέρ και ανεβοκατέβα ~5-6 φορές αν το ασανσέρ δεν είναι και πολύ μεγάλο, δεν τα λες και πολλά. 30€ νομίζω είναι πιο σωστό.

Και μην ακούω τρελά, περίπου 30-40 λεπτά δουλειά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις ιδέες.

Είπαμε σε αυτόν που καθαρίζει την πολυκατοικία και ψήθηκε.

Δηλαδη μιλησες με το μαστορα και σου ειπε οχι?

Δημοσ.

πάντως μου κάνει εντύπωση , 20kg το κάθε ένα αναλόγως ποιος είσαι μπορείς άνετα να μεταφέρεις 2 με 3 πακέτα τη φορά (αν βολεύουν στο κράτημα γιατι παίζει ρόλο κ ο όγκος) και μιλάμε για 20 σκαλοπάτια που είναι τίποτα , δηλαδή θα το καταλάβαινα να ήταν παλούκι χωρίς ασανσέρ, αν έπρεπε να τα ανεβάζει ορόφους που και πάλι θα το έκανα και μόνος αλλα θα έπαιρνε πολύ παραπάνω. 
Και δεν είμαι σε καμία περίπτωση δυνατός , θεωρώ τον εαυτό μου μέτριο σε δύναμη 

Δεν αναφέρομαι στον op και στον καθένα , αλλα ένας μάστορας κανονικά θα πρέπει να έχει συνηθίσει να κουβαλάει υλικά , ο συγκεκριμένος μου φαίνεται πολύ καλομαθημένος , πρόσεξε τον op , μην σου αφήσει τη δουλειά στη μέση και τον ψάχνεις να τελειώσει , έχουν δει πολλά τα μάτια μας ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...