Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ανοίξει χθες ένα θέμα εδώ στο μπλα μπλα σχετικά με το αν ένας άνδρας μπορεί να θεωρηθεί ομοφυλόφιλος αν δεν βλέπει ποδόσφαιρο. Πολλοί απάντησαν ότι τρολάρω, όμως πραγματικά ούτε τρόλαρα, ούτε ειρωνευόμουν. Το ρώτησα όντως στα σοβαρά. Από τις απαντήσεις είδα ότι τελικά δεν θεωρείται κάποιος ως γκέι επειδή δεν βλέπει ποδόσφαιρο. Το έχω όμως συναντήσει πολλές φορές,  ότι δηλαδή αν κάποιος δεν βλέπει μπάλα, τότε λένε κάποιοι ότι δεν είναι στρέιτ. Αυτό μόνο.

Δημοσ.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει το μακρύ του και το κοντό του, φίλε TS. Με άλλα λόγια, ο καθένας με το IQ του.

Κι εμείς έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής. Fair enough, δεν βρίσκεις;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω ακουσει να πουν καποιον γκεη επειδη δε βλεπει ποδοσφαιρο. Αν φιλαει ομως στο στομα τον Μπαμπη γενναει καποια ερωτηματικά.

Παντως αν ισχυει αυτο με το ποδόσφαιρο τοτε στον αντιποδα ολοι οσοι βλέπουν ποδόσφαιρο ειναι by default straight, που διατηρώ τις επιφυλαξεις μου για την εγκυροτητα του συλλογισμου.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε κόλλημα με τη μπάλα και τους gay. Έχω παιδικό φίλο που ποτέ δεν έπαιξε μπάλα μαζί μας στις αλάνες-οικόπεδα που παίζαμε εμείς, ούτε ακόμα και σήμερα παρακολουθεί, έχει κάτι τρίχες σαν αρκούδα και δεν είναι gay. Τώρα που το θυμάμαι ο άτιμος στο σχολείο όταν εμείς παίζαμε μπάλα, αυτός έπαιζε με τις συμμαθήτριες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα αν αντιστρέψουμε την πρόταση εγώ που βλέπω ποδόσφαιρο, θεωρούμαι άνδρας;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι γυναίκες που είναι φανατικές και βλέπουν μπάλα τι είναι ρε παιδιά?

Αυτό ρώτησα από πάνω

;)

Δημοσ.

Άρα αν αντιστρέψουμε την πρόταση εγώ που βλέπω ποδόσφαιρο, θεωρούμαι άνδρας;

Δωσε μερικες info ακομα...

....οταν  χανει η αντιπαλη ομαδα φωναζεις παρτε τα @@ μου ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν βλεπω μπαλα κ απ οτι ξερω δεν ειμαι gay 

....οταν  χανει η αντιπαλη ομαδα φωναζεις παρτε τα @@ μου ?  :-D

ρεεεεε ειστε παικτες εσεις βρε μισοριξιες,εγω θελω 4 ομαδες σαν κ σας
για πλακα
ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ

Επισκέπτης
Δημοσ.

....οταν χανει η αντιπαλη ομαδα φωναζεις παρτε τα @@ μου ? :-D

Εμμμ οχι, δεν φωνάζω και δεν βρίζω.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...