R.Rojer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Είχα ανοίξει χθες ένα θέμα εδώ στο μπλα μπλα σχετικά με το αν ένας άνδρας μπορεί να θεωρηθεί ομοφυλόφιλος αν δεν βλέπει ποδόσφαιρο. Πολλοί απάντησαν ότι τρολάρω, όμως πραγματικά ούτε τρόλαρα, ούτε ειρωνευόμουν. Το ρώτησα όντως στα σοβαρά. Από τις απαντήσεις είδα ότι τελικά δεν θεωρείται κάποιος ως γκέι επειδή δεν βλέπει ποδόσφαιρο. Το έχω όμως συναντήσει πολλές φορές, ότι δηλαδή αν κάποιος δεν βλέπει μπάλα, τότε λένε κάποιοι ότι δεν είναι στρέιτ. Αυτό μόνο.
Sellers Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ουτε εγώ, ούτε ο συντροφος μου βλέπουμε μπάλα, δεν έχει να λέει. 21
Perfect Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αν δεν γουστάρει ο moderator το σβήνει και bye bye 3
astrosunnefo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει το μακρύ του και το κοντό του, φίλε TS. Με άλλα λόγια, ο καθένας με το IQ του. Κι εμείς έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής. Fair enough, δεν βρίσκεις;
volos27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εγω δεν ακουσα ποτε να πουνε καποιον gay επειδη δεν βλεπει ποδοσφαιρο
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν εχω ακουσει να πουν καποιον γκεη επειδη δε βλεπει ποδοσφαιρο. Αν φιλαει ομως στο στομα τον Μπαμπη γενναει καποια ερωτηματικά. Παντως αν ισχυει αυτο με το ποδόσφαιρο τοτε στον αντιποδα ολοι οσοι βλέπουν ποδόσφαιρο ειναι by default straight, που διατηρώ τις επιφυλαξεις μου για την εγκυροτητα του συλλογισμου. 2
notist Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ρε κόλλημα με τη μπάλα και τους gay. Έχω παιδικό φίλο που ποτέ δεν έπαιξε μπάλα μαζί μας στις αλάνες-οικόπεδα που παίζαμε εμείς, ούτε ακόμα και σήμερα παρακολουθεί, έχει κάτι τρίχες σαν αρκούδα και δεν είναι gay. Τώρα που το θυμάμαι ο άτιμος στο σχολείο όταν εμείς παίζαμε μπάλα, αυτός έπαιζε με τις συμμαθήτριες.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Άρα αν αντιστρέψουμε την πρόταση εγώ που βλέπω ποδόσφαιρο, θεωρούμαι άνδρας;
notist Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οι γυναίκες που είναι φανατικές και βλέπουν μπάλα τι είναι ρε παιδιά?
astrosunnefo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οι γυναίκες που είναι φανατικές και βλέπουν μπάλα τι είναι ρε παιδιά? Αυτές που παίζουν κιόλας; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οι γυναίκες που είναι φανατικές και βλέπουν μπάλα τι είναι ρε παιδιά?Αυτό ρώτησα από πάνω
bluesattack Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Άρα αν αντιστρέψουμε την πρόταση εγώ που βλέπω ποδόσφαιρο, θεωρούμαι άνδρας; Δωσε μερικες info ακομα... ....οταν χανει η αντιπαλη ομαδα φωναζεις παρτε τα @@ μου ? 1
volos27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εγω δεν βλεπω μπαλα κ απ οτι ξερω δεν ειμαι gay Δωσε μερικες info ακομα... ....οταν χανει η αντιπαλη ομαδα φωναζεις παρτε τα @@ μου ? ρεεεεε ειστε παικτες εσεις βρε μισοριξιες,εγω θελω 4 ομαδες σαν κ σαςγια πλακαΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δωσε μερικες info ακομα... ....οταν χανει η αντιπαλη ομαδα φωναζεις παρτε τα @@ μου ? Εμμμ οχι, δεν φωνάζω και δεν βρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις