Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πρόσφατα είχα λάβει στο σπίτι μου κάτι από Αμερική με την FedEx, περιμένω να λάβω και κάτι άλλο από Ευρωπαϊκή χώρα. Μου ήρθε σήμερα ένα e-mail και καλά από την FedEx στα ανεπιθύμητα και αναφέρει να κάνω click κάπου για να δω κάποιο μήνυμα. Δεν μου έχει έρθει ποτέ email από την εταιρεία αυτή. Το e-mail που μου έστειλε το μήνυμα είναι ένα άσχετο, [email protected] Έκανα αναζήτηση στο google αν είναι scam αλλά δεν βρήκα κάτι.
Silverage Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Λες η fedex να έστελνε απο διεύθυνση @threee; Επίσης, αφού παρέλαβες το αντικέίμενο τί λες να σου στέλνει;
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Λες η fedex να έστελνε απο διεύθυνση @threee; Επίσης, αφού παρέλαβες το αντικέίμενο τί λες να σου στέλνει; Περιμένω και κάτι άλλο να μου έρθει κάποια στιγμή. Γενικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με αποστολη/παραλαβή πακέτων από το εξωτερικό και δεν γνωρίζω τι διαδικασίες ακολουθούνται. Είχα ακούσει κάτι με tracking numbers ή οτι πρέπει να επιβεβαιώσεις κάτι.
Pokemon640 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αυτό : οι εταιρίες κούριερ πάντα έχουν track # σε οτιδήποτε, αν το είδες στο spam folder είναι σίγουρα ψεύτικο.
theoritikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αυτό που περιμένεις το αγόρασες απο ebay πληρώνοντας με paypal; Μου έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράσω κάτι με αυτό τον τρόπο, και να λάβω email από την ταχυδρομική που μου στέλνει (ή έστειλε) το πακέτο που αγόρασα. 9 στις 10 είναι phising mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα