Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έκανε κόλπα πριν και το κάνει και τώρα μην κατηγορείς το τροφοδοτικό...

Εξάλειψε όλες τις υπόλοιπες πιθανότητες (μητρική, μνήμη, δίσκο, καλωδια κτλ).

Δοκιμασε μια μνήμη ανα slot εαν έχεις πάνω από 2 sticks ram , εναν δισκο, με καθε φορα διαφορετικό καλώδιο αν έχεις 1+ δίσκο κτλ

Αν έχεις κανει overclock ίσως θέλει reset το bios, αν πέρασες νεο ίσως να μην το έχεις ρυθμίσει σωστά

Και φυσικά δεν αναφέρεις το υπόλοιπο σύστημα σου για να βοηθήσεις/βοηθηθεις...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λοιπόν..

Μητρική:asrock g41c-gs

CPU:Core 2 duo e7400 2.80(μεταχειρισμενος)

Ραμ:1 στικ 1gb ddr2 500ghz και 1 2 gb(δεν θυμάμαι μάρκες είμαι από κινητό)

Δίσκο έναν παλιό (99 και 100 υγεία απόδοση) WD

Και ενα fan... Αυτά.. το προηγούμενο τροφοδοτικό ήταν lamtech 700w πολύ άθλιο.. Νόμιζα αυτό έφταιγε αλλά τελικά όχι;; δεν ξέρω τώρα που πήγα να ανοίξω το pc δεν ανοίγε..θελει ανοιγοκλεισιμο το psu πρώτα... Λες και παίρνει μπρος :P

Δημοσ.

Κατά 99,9% είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού και το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δεν νομίζω να μην στο αλλάξουν

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις βάλει ddr2 + ddr3...

Δοκιμασε 1 dimm ανα θέση για αρχή

Ο "παλιός" δίσκος δεν μου αρέσει ...

Λογικά ο επεξεργαστής έχει μπει καλά... έχει πάστα, έχει κουμπωσει σωστά η ψύκτρα του.... του έχεις βάλει το καλώδιο τροφοδοσίας του....σωστά;;

κανε ενα κόπο και ανέβασε και μια γενική φωτογραφία από το σύστημα (εσωτερικά)

Δημοσ.

Κατά 99,9% είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού και το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δεν νομίζω να μην στο αλλάξουν

Και εγώ αυτό νομίζω αν ήταν αλλού το πρόβλημα δεν θα άνοιγε το pc η σν άνοιγε θα έδειχνε κάποιο σημάδι (errors κτλ) το pc εφόσον ανοίξει βαράει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, και 12ωρο ανετα... Θα τους το πάω αύριο και θα σας πω τι θα γίνει

Στις μέρες που του απομένουν σύμφωνα με το πρόγραμμα έλεγε πάνω από 460..ο επεξεργαστής δεν ανεβάζει πάνω από 43(σε gaming λειτουργία) οι μνήμες είναι οκ τις άλλαξα και θέσεις το πρωί και πάλι τα ίδια.. Αύριο πριν τους το πάω θα το ξεσυνδεσω και θα το ξανασυνδεσω να δω μήπως δεν έβαλα κάτι καλα.. Αν και βλέπετε ότι δεν έχω και πολλά για σύνδεση.. Μόνο τον δίσκο και το 4pino του cpu...

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις βάλει ddr2 + ddr3...

Μνήμη ddr2 δεν μπορείς να κουμπώσει σε υποδοχή για ddr3 και το αντίστροφο.

Και εγώ αυτό νομίζω αν ήταν αλλού το πρόβλημα δεν θα άνοιγε το pc η σν άνοιγε θα έδειχνε κάποιο σημάδι (errors κτλ) το pc εφόσον ανοίξει βαράει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, και 12ωρο ανετα... Θα τους το πάω αύριο και θα σας πω τι θα γίνει Στις μέρες που του απομένουν σύμφωνα με το πρόγραμμα έλεγε πάνω από 460..ο επεξεργαστής δεν ανεβάζει πάνω από 43(σε gaming λειτουργία) οι μνήμες είναι οκ τις άλλαξα και θέσεις το πρωί και πάλι τα ίδια.. Αύριο πριν τους το πάω θα το ξεσυνδεσω και θα το ξανασυνδεσω να δω μήπως δεν έβαλα κάτι καλα.. Αν και βλέπετε ότι δεν έχω και πολλά για σύνδεση.. Μόνο τον δίσκο και το 4pino του cpu...

Όσες φορές μου έχει τύχει τέτοιο θέμα ήταν τροφοδοτικό. Αν είχαν θέματα οι μνήμες θα αναβαν οι ανεμιστήρες και απλά δεν θα είχες εικόνα ή θα πάγωμα τα Windows. Όχι να πρέπει να ανοιγοκλησεις το τροφοδοτικο 2-3 φορές για να ανοίξει. Το τροφοδοτικο φταίει
Δημοσ.

Λες να μου το αλλαξουν κατευθείαν? Εγω σκέφτομαι μήπως πάνε και το προσπαθήσουβ στα δικά τους pc και ανοίξει και μετά δεν με πιστεύουν γιατί καμια φορά ανοίγει με την μία...

Δημοσ.

Ε δεν ξέρω αλλά εγώ σε ένα θέμα που είχα με μνήμες μου είχε πει ο τεχνικός του μαγαζιού (όχι από κει που πήρες το τροφοδοτικο) να του πάω την μητρική να το δούμε μαζί γιατί σε εκείνον δούλευε σωστά ενώ σε εμένα όχι

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί άνετα να είναι και από την μητρική το πρόβλημα, είναι παλιά έχει φάει και το τι έχει φάει από το μαπέξ 700W ,άνετα μπορεί να έπαθε ζημιά κάποιος πυκνωτής και να θέλει μερικές φορές έναυσμα μέχρι να πάρει μπρος.

(μπορεί μέχρι και ο διακόπτης, ή το καλοδιάκι του,να έχουν λιώσει ή απλά να κουνήθηκε από το βύσμα και να μην πιάνει πάντα σωστά)

Με την ίδια λογική που λες ότι δεν θα άνοιγε ή θα έβγαζε error η μητρική,ε και το τροφοδοτικό δεν θα δούλευε 12 ώρες αν είχε πρόβλημα.

DOA σωστά σου είπαν ότι δεν υπάρχει,χώρια που χλομό να έχουν κομμάτι για να σου το αλλάξουν άμεσα και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να το φέρουν.

Μέσα στον νόμο όμως ότι χαλάσει μέσα στους πρώτους 6 μήνες πρέπει να σου το αλλάξουν χωρίς αντίλογο μέσα σε "εύλογο χρονικό διάστημα" πρέπει όμως να συμφωνήσουν ότι είναι χαλασμένο,αν σε δικιά τους μητρική ανοίγει με την πρώτη προφανώς δεν έχουν υποχρέωση να σου το αλλάξουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Μνήμη ddr2 δεν μπορείς να κουμπώσει σε υποδοχή για ddr3 και το αντίστροφο.

Η μητρική είναι hybrid 
Supports Dual Channel DDR3 1333(OC) + DDR2 800
Δημοσ.

Η μητρική είναι hybrid 

Supports Dual Channel DDR3 1333(OC) + DDR2 800

ναι αλλά δεν μπορεί να τρέχει με ddr2 και ddr3 ταυτόχρονα
Δημοσ.

Η μνήμες δεν έχουν θέμα, τις έχω κάνει και το τεστ από τα Windows. Το 3ο comment στο eshop τον είδε κανένας;; δεν αναφέρεται σχεδόν στο ίδιο πρόβλημα με το δικό μου; http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

Α και επίσης 2 πράγματα που θυμήθηκα, όταν κλείνω το pc η οθόνη κλείνει κανονικά ενώ τα fans(case, cpu και μάλλον και του τροφοδοτικού φυσικά) κάνουν 3 δευτερόλεπτα για να κλείσουν αφού έχει σβήσει η οθόνη (δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αυτό απλά το αναφέρω γιατί με παρεξενεψε)... Επίσης 1-2 φορές όταν μπήκα στο chrome έλεγε ότι δεν τερματιστηκε σωστά(εκεί πανω δεξια ξέρω γω που λέει επαναφορά σελίδων) χωρίς ποτέ να το έχω κλείσει απότομα το pc...

• Moderators
Δημοσ.

Η μνήμες δεν έχουν θέμα, τις έχω κάνει και το τεστ από τα Windows. Το 3ο comment στο eshop τον είδε κανένας;; δεν αναφέρεται σχεδόν στο ίδιο πρόβλημα με το δικό μου; http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

Α και επίσης 2 πράγματα που θυμήθηκα, όταν κλείνω το pc η οθόνη κλείνει κανονικά ενώ τα fans(case, cpu και μάλλον και του τροφοδοτικού φυσικά) κάνουν 3 δευτερόλεπτα για να κλείσουν αφού έχει σβήσει η οθόνη (δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αυτό απλά το αναφέρω γιατί με παρεξενεψε)... Επίσης 1-2 φορές όταν μπήκα στο chrome έλεγε ότι δεν τερματιστηκε σωστά(εκεί πανω δεξια ξέρω γω που λέει επαναφορά σελίδων) χωρίς ποτέ να το έχω κλείσει απότομα το pc...

Με τι διαγνωστικό των Windows δεν της ελέγχει σωστά, κατέβασε mem test και τρέξε για 3-4 ώρες ότι αργούν να κλείσουν οι ανεμηστηρες δεν είναι κάτι κακό σε ότι υπολογιστή έχω ειδικά με Windows 10 το κάνουν όλα, αν δεν έχεις θέμα με επανεκκίνησεις πριν και εγώ το πρώτο που θα σκεφτόμουν θα ήταν τροφοδοτικό
Δημοσ.

Λοιπόν τους το πήγα, μου είπαν ότι θα το δοκιμάσουν στα δικά τους pc, εαν δουλέψει λέει στα δικά τους το παίρνω πίσω με λίγα λόγια.. Για αντικατασταση με είπε θα περιμένεις πάρα πολύ... Και τι μου λέει εμένα ότι μπορεί ούτε καν να το δοκιμάσει στα pc του για να γλιτώσει τα λεφτά;; ούτε καν την απόδειξη δε ζήτησε... Τι να πω σκόπευα να αγοράσω όλο το buil μου από εκεί αλλά μάλλον ούτε τις ραμ που παρήγγειλα 25 Μαΐου δεν θα πληρώσω ας τις κρατήσουν για αυτούς! Ελπίζω να είναι θέμα μητρικής ρε παιδιά τι να πω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...