Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ισχυουν αυτατ που λες μαλλον η κυρια εχει αρχισει να εμφανιζει ανοια,για αυτο δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ,μονο οι συγγενεις της μπορουν να την βαλλουν σε καποιο ιδρυμα 'η να την παρουν να μενει μαζι τους.

Αυτα που αναφερθηκαν για εισαγγελικη παραγγελια ειναι αρκετα περιπλοκα και δεν νομιζω πως μπορεις να τα κανει ενας απλος γειτονας

• Like 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το σφυρι δεν είναι ακριβως ελαφρυ πραγμα, το ότι είναι γυναικα και 85 χρονων δε σημαινει ότι δεν είναι επικινδυνη

Συμφωνώ, αλλά ξέρω και περίπτωση με πιο επικίνδυνη γυναίκα, μεγαλόσωμη που χτύπαγε κόσμο και δεν μπορούσαν να της κάνουν τίποτα!

Δημοσ.

Αφού είσαι ενοικιαστής και όχι ιδιοκτήτης, την κάνεις όπως είσαι. Μη το σκέφτεσαι.

Εγώ που είμαι ιδιοκτήτης. Άστο καλύτερα, για να βρω άκρη μόνο αγοράζοντας το πάνω διαμέρισμα σώζομαι. Που δεν είναι μόνο το κόστος ακινήτου. Είναι και τα μερεμέτια για μονώσεις και αλλαγές σε τοίχους, πατώματα, κουφώματα, έπιπλα κλπ

Δημοσ.

Δεν μένεις Πάτρα ε? σαν την γιαγιά μου ακούγεται αχχαχα, αλλα λες για σκάλες πολυκατοικίας κ φως οπότε δεν παίζει. Το κακό είναι πως δεν δέχεται με την καμία να έρθει να μείνει μαζί μας γιατι το παίζει μπέμπα κ οτι δεν έχει κανέναν ανάγκη στα 90της . Μόνο πέρσι που τη χτύπησε ένα αμάξι κ έσπασε μασέλες κ το χέρι της , μόνο τότε ήρθε κ έμεινε λίγο.
Οι γιατροί της δίνουν χάπια για να είναι χαρούμενη αλλα πριν μέρες είπε ένας γιατρός στη μάνα να την προσέχει , να μην της γυρίζει την πλάτη γιατι ίσως είναι ή γίνει επικίνδυνη αφού απότι φαίνεται δεν έπαιρνε τα φάρμακα της οπότε αναγκάστηκε η μάνα να κάνει διπλά δρομολόγια καθημερινά να τα παίρνει μπροστά της. 

Που μοιάζει με τη γειτόνισσα σου ? Στο οτι έχει στοχοποιήσει στο άκυρο τον δίπλα πιτσιρικά. Αρχικά πήγε στην αστυνομία κ τον κατηγορούσε πως την έκλεψε κ άλλα τέτοια , πως μπήκε απο μια τρύπα στο πατάρι που ενώνει τα σπίτια τους (τρύπα υπάρχει απλά ο τύπος δεν είναι σε μέγεθος γάτας για να χωράει) και ήταν πολύ χοντρό αφού είναι στρατιωτικός και δεν πρέπει να εμπλέκονται σε τίποτα.
Μετά μια μέρα μας πήρε τηλ πως ο δίπλα σκότωσε τη γκόμενα κ πως έχει φέρει κάποιους και την τυλίγουν σε χαλί να την μεταφέρουν κλπ το οποίο φυσικά δεν ήταν αλήθεια.
Έχει παράλογη κ επιθετική συμπεριφορά με κόσμο μόνο όταν δεν έχει πάρει τα φάρμακα της , οπότε η γριά που λες μάλλον χρειάζεται να την δει ιδικός. Σίγουρα δεν είναι μια normal γιαγιά που απλά την παράτησαν οι δικοί της και δεν έχει τι να κάνει , αυτό που περιγράφεις είναι ίδια φάση με της γιαγιάς μου η οποία μόνο παρατημένη δεν είναι 

πάντως κράτα μια πισινή , επειδή είναι τόσο χρονών δεν είναι και ακίνδυνη, πρόσεχε μη σε πιάσει στον ύπνο 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μένεις Πάτρα ε? σαν την γιαγιά μου ακούγεται αχχαχα, αλλα λες για σκάλες πολυκατοικίας κ φως οπότε δεν παίζει. Το κακό είναι πως δεν δέχεται με την καμία να έρθει να μείνει μαζί μας γιατι το παίζει μπέμπα κ οτι δεν έχει κανέναν ανάγκη στα 90της . Μόνο πέρσι που τη χτύπησε ένα αμάξι κ έσπασε μασέλες κ το χέρι της , μόνο τότε ήρθε κ έμεινε λίγο.

Οι γιατροί της δίνουν χάπια για να είναι χαρούμενη αλλα πριν μέρες είπε ένας γιατρός στη μάνα να την προσέχει , να μην της γυρίζει την πλάτη γιατι ίσως είναι ή γίνει επικίνδυνη αφού απότι φαίνεται δεν έπαιρνε τα φάρμακα της οπότε αναγκάστηκε η μάνα να κάνει διπλά δρομολόγια καθημερινά να τα παίρνει μπροστά της. 

Που μοιάζει με τη γειτόνισσα σου ? Στο οτι έχει στοχοποιήσει στο άκυρο τον δίπλα πιτσιρικά. Αρχικά πήγε στην αστυνομία κ τον κατηγορούσε πως την έκλεψε κ άλλα τέτοια , πως μπήκε απο μια τρύπα στο πατάρι που ενώνει τα σπίτια τους (τρύπα υπάρχει απλά ο τύπος δεν είναι σε μέγεθος γάτας για να χωράει) και ήταν πολύ χοντρό αφού είναι στρατιωτικός και δεν πρέπει να εμπλέκονται σε τίποτα.

Μετά μια μέρα μας πήρε τηλ πως ο δίπλα σκότωσε τη γκόμενα κ πως έχει φέρει κάποιους και την τυλίγουν σε χαλί να την μεταφέρουν κλπ το οποίο φυσικά δεν ήταν αλήθεια.

Έχει παράλογη κ επιθετική συμπεριφορά με κόσμο μόνο όταν δεν έχει πάρει τα φάρμακα της , οπότε η γριά που λες μάλλον χρειάζεται να την δει ιδικός. Σίγουρα δεν είναι μια normal γιαγιά που απλά την παράτησαν οι δικοί της και δεν έχει τι να κάνει , αυτό που περιγράφεις είναι ίδια φάση με της γιαγιάς μου η οποία μόνο παρατημένη δεν είναι 

πάντως κράτα μια πισινή , επειδή είναι τόσο χρονών δεν είναι και ακίνδυνη, πρόσεχε μη σε πιάσει στον ύπνο 

αυτο με τα χάπια εξηγεί τη κατάσταση της ότι υπάρχει και εβδομάδα που δεν θα ενοχλήσει μιλήσει μία.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με τα χάπια εξηγεί τη κατάσταση της ότι υπάρχει και εβδομάδα που δεν θα ενοχλήσει μιλήσει μία.

ακριβώς , η γιαγιά μου όταν παίρνει τα χάπια της τον διπλανό τον βλέπει με τόσο αγάπη λες κ είναι εγγονός της , όταν δεν τα παίρνει πάλι φτιάχνει ιστορίες και είναι επιθετική για το παραμικρό ή ακόμα κ χωρίς λόγο

Δημοσ.

Κανε την να σε χτυπησει προσεχε μην σε σκωτωσει σαν τον κοκκινο κυκλο.

Μετα κινησου εναντιων της αν υπαρχει χειροδικια..

Δημοσ.

Ε ρε φιλε που εμπλεξες δεν ξερω νομικα τι γινεται, η καημενη ταλαιπωρειται και μαζι και εσενα το μονο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να φυγεις απο εκει απλα

Δημοσ.

αν ήταν τόσο απλό ρε παιδιά να μετακομίσω θα την είχα κάνει είδη. 
τώρα ψάχνω κάτι μπας και γίνει ποιο νορμάλ η κατάσταση.

Δημοσ.

Εισαγγελικη δεν ειναι ιδιαίτερα δυσκολη. Πρακτικα την μεταφερει η αστυνομία στα επειγοντα Ψ, οπου πρέπει να εξεταστει. Το πιο πιθανο την κρατανε. Απλα αν μαθει ποιος εκανε την εντολή, την εχεις βάψει με τη γκρινια της.

Δημοσ.

Συμφωνώ, αλλά ξέρω και περίπτωση με πιο επικίνδυνη γυναίκα, μεγαλόσωμη που χτύπαγε κόσμο και δεν μπορούσαν να της κάνουν τίποτα!

Αν δεν κατέληξε αυτή σε κανένα νοσοκομείο από κάποιον, θα έλεγα πολύ τυχερή είναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...